ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : The Saboteur

صفحه ها : 1 [2]

MAHDIAGENT47
09-01-2010, 23:28
اگه میخواین از این بازی لذت ببرین فکر مخفی کاری رو از سرتون دور کنید.
بیشتر شبیه پدر خوانده بود

نه عزيز اصله حالش به مخفي كارياشه اگه همينجوري يه مسلسل برداري بپري وسط اصلا حال نميده :31:

mohammadaliarmin
10-01-2010, 00:40
درسته هر بازی رو که بر طبق قوانینش بازی کنی حال میده
ولی خداییش بازی توپی بود تا اومدن اساسینس کرید و مافیا یکم ما رو از تو خماری در آورد ولی ea بازم تو این بازی چندتا سوتی تابلو داده بود مثلا وقتی ماشین رو از کسی می دزدیم یارو همین جور وامیسته و فحش میده یا مپلا هنگام شنا امکان تند شنا کردن نبود و اینکه وقتی با مردم تو خیابون درگیر میشدی از هر ده پونزده نفر یه نفر حاضر به دفاع میشد و بقیه فرار می کردن تا اونی هم که مبارزه می کرد اول یک ساعت گارد می گرفت بعد شروع می کرد به مشت زدن و سوتی های دیگه که یادم نیست

starn
10-01-2010, 08:39
عزيز اگه دقت كني كنار ديوار يه اهرم هست كه ميشه باهاش دور بازكرد با ماشينم ميشه محكم بهش زد تا باز شه :10:

داش انگار دقیق متوجه نشدی کدام قسمت و می گم
اونجایی که من می گم اصلا نمشه با ماشین وارد شد کنار در هم هیچ چیزی وجود نداره سمت راست و چپ در 2 تا تنور هست که در یکیش باز و ذغالا ریخته پایی ن یکیش بستست
درضمن اون پسره هم که باحامه خودش واسه خودش میزاره می ره جلو اونجایی که سربازا هم می ان داخل میزنن اینو ناکار می کنن (ولی جالبه بازی باز ادامه پیدا م یکنه با این که اون پسررو که از زندان آزاد کردم رو می کشن )
باید چی کار کرد؟
بازی نسبتا خوبه ولی باگ های خیلی ضایعی داره

mohammadaliarmin
10-01-2010, 22:29
اونجایی که من می گم اصلا نمشه با ماشین وارد شد کنار در هم هیچ چیزی وجود نداره سمت راست و چپ در 2 تا تنور هست که در یکیش باز و ذغالا ریخته پایی ن یکیش بستست
درضمن اون پسره هم که باحامه خودش واسه خودش میزاره می ره جلو اونجایی که سربازا هم می ان داخل میزنن اینو ناکار می کنن (ولی جالبه بازی باز ادامه پیدا م یکنه با این که اون پسررو که از زندان آزاد کردم رو می کشن )
باید چی کار کرد؟
من تو این قسمت یه بمب روی در کار گذاشتم و منفجر شد بعد از یه مدتی اون تنور ها هم منفجر شدن و در باز شد حالا نمی دونم شانسی بود یا نه

lordspeed
10-01-2010, 23:31
شما باید اون در رو منفجر کنی قبلش اون مرده یه چیزی داره که باید برش داری (حالا مرد هم به درک ):31:

9vin
11-01-2010, 00:07
دوستان من این بازی رو رفتم تا اخر ..... سوالی دارید بپرسید .....:11:

dverbame
11-01-2010, 00:53
دوستان من میخوام این بازی رو دانلود کنم. اما سایتایی مثه گیم اسپات نمره کمی بهش دادن.عکساش که بد نبود.به نظرتون ارزش دانلود رو داره. در کل من بازی هایی مثه جی تی ای و پدر خوانده و بازی های نقش افرینی رو دوست دارم .به نظرتون بازی خوبییه؟ ارزش دانلود داره؟ :46:

mohammadaliarmin
11-01-2010, 01:43
همچین امتیازش کم هم نشده کلا بازیه خوبیه به نظر من که ارزشش رو داره بازیش یه چیزی بین اساسیسنس کرید و مافیاست ولی عظمت اونا رو نداره ولی تو بعضی جاهاش ابتکارات جالبی به خرج دادن مپلا وقتی تو منطقه دشمن هستی رنگ بازی سیاه سفیده البته نه کاملا

vahidgame
11-01-2010, 01:53
به نظرتون بازی خوبییه؟ ارزش دانلود داره؟من خودم بازی رو بازی نکردم ولی دیروز یعنی یکشنبه توی ویژه نامه کلیک نقدش رو نوشته بود.من به نقل از کلیک یکمی از نقدشو میذارم که مهمتره:

خط داستان بسیار قوی و پر کشش نوشته شده و روایت فیلم گونه آن به جذابتر شدنش کمک زیادی کرده است.
در نهایت باید گفت خرابکار با این که ظاهر جذاب و داستان خوبی دارد اما بازی خوب و روانی نیست.ماموریتهای تکراری - کنترل بد و نامناسب اتومبیل ها و کارکتر اصلی - گرافیک پایین - کم چالش بودن درگیری ها و ضعیف بودن هوش مصنوعی عواملی هستند که روی کیفیت بازی خرابکار به شدن تاثیر گذاشته اند.شاید اگر این داستان را با این سبک روایت تبدیل به یک سریال می کردند موفقیت بیشتری نصیب خرابکار می شد.
به نقل از روزنامه جام جم ویژه نامه کلیک

ULF_VB6
11-01-2010, 11:59
باید چی کار کرد؟
یه بمب روی دیوار (بین دو تا تنور) بذار. بعد که منفجر شد از اتاق برو بیرون تا تنورها منفجر شن و دیوار بریزه و راه باز شه.
بعد از اون تازه میری دختره رو نجات میدی که اصل کاریه.

شـیـفــو
12-01-2010, 06:03
انگار همون پدرخوانده هست .
بهتر بود به جاي اينكه پدرخوانده 2 رو اينقدر آشغالي بسازن اينو جاش ميدادن ( البته داستانش رو انگولك ميكردن )

malkemid
12-01-2010, 18:33
من خودم بازی رو بازی نکردم ولی دیروز یعنی یکشنبه توی ویژه نامه کلیک نقدش رو نوشته بود.من به نقل از کلیک یکمی از نقدشو میذارم که مهمتره:

خط داستان بسیار قوی و پر کشش نوشته شده و روایت فیلم گونه آن به جذابتر شدنش کمک زیادی کرده است.
در نهایت باید گفت خرابکار با این که ظاهر جذاب و داستان خوبی دارد اما بازی خوب و روانی نیست.ماموریتهای تکراری - کنترل بد و نامناسب اتومبیل ها و کارکتر اصلی - گرافیک پایین - کم چالش بودن درگیری ها و ضعیف بودن هوش مصنوعی عواملی هستند که روی کیفیت بازی خرابکار به شدن تاثیر گذاشته اند.شاید اگر این داستان را با این سبک روایت تبدیل به یک سریال می کردند موفقیت بیشتری نصیب خرابکار می شد.
به نقل از روزنامه جام جم ویژه نامه کلیک
کاملا تایید میشه....برای یه بازی سال 2009 خوب نبود...ضعف زیاد داره.

Torch Bearer
12-01-2010, 22:31
من تو مجله بازی رایانه خوندم که تو بازی برای فرار از دست المانی ها میشه تظاهر به رومانس کرد.ایا این مطلب حقیقت داره؟

aghamajid1369
12-01-2010, 22:38
من تو مجله بازی رایانه خوندم که تو بازی برای فرار از دست المانی ها میشه تظاهر به رومانس کرد.ایا این مطلب حقیقت داره؟
تظاهر به رومانس؟؟؟ یعنی چجوری مثلا؟؟
فکر کنم منظورش این بوده. بعضی موقع ها که آلمان ها دنبالتن یه جاهایی رو مشخص میکنه توی نقشه که میتونی قایم بشی.
حالا یه جای باحالش اینه که وسط خیابون یه زنی رو میگیری و ماچ و موچ . . . بعله :دی

javaad
12-01-2010, 22:44
من...بازی کردم کلی حال کردم..بد نیست..بارون میاد خیلی کیف میکنم!

جواب بالایی!
اسغفرالله!
مگه میشه؟

ULF_VB6
13-01-2010, 17:37

جواب بالایی!
اسغفرالله!
مگه میشه؟
آره میشه !

MAHDIAGENT47
13-01-2010, 22:03

جواب بالایی!
اسغفرالله!
مگه میشه؟
آره عزيز تو نقشه اگه دقت كني يه سري علامت سبز واسه مخفي شدن هست كه بعضي هاش همون طور كه دوستان گفتند جوون پسنده :31:

mohammadaliarmin
13-01-2010, 22:21
آره عزيز تو نقشه اگه دقت كني يه سري علامت سبز واسه مخفي شدن هست كه بعضي هاش همون طور كه دوستان گفتند جوون پسنده :31:
خیلی جالبه من هیچوقت بهش دقت نکرده بودم چون قایم شدنش به راحتی اساسینس کرید نبود چون تو شهر برج و ساختمون بلند زیاد بود تا می خواستی قایم بشی می گفت داری دیده میشی یه چیز جالبش این بود که وقتی تو شهز وارد مناطق دشمن می شدی به غیر از سیاه شفید شدن تصویر نقشه هم سیاه سفید می شد راستی هیچ کس تونسته تون اون قسمت مخفی که تو اون کلوب هست بره همونجایی که یه یارو تو کلوب دست به سینه کنار یک قفسه که توش بطریه وایساده:31:

lordspeed
13-01-2010, 22:23
یه دفعه منم میخواستم از دست نازیها مخفی شم رفتم تو یه خونه که بالای درش یه چیزهای +18 نوشته بود بعد با یه زن اومد بیرون زنه واسش سیگار روشن کرد و یه چیزای دیگه:31:

MAHDIAGENT47
13-01-2010, 23:13
خیلی جالبه من هیچوقت بهش دقت نکرده بودم چون قایم شدنش به راحتی اساسینس کرید نبود چون تو شهر برج و ساختمون بلند زیاد بود تا می خواستی قایم بشی می گفت داری دیده میشی یه چیز جالبش این بود که وقتی تو شهز وارد مناطق دشمن می شدی به غیر از سیاه شفید شدن تصویر نقشه هم سیاه سفید می شد راستی هیچ کس تونسته تون اون قسمت مخفی که تو اون کلوب هست بره همونجایی که یه یارو تو کلوب دست به سینه کنار یک قفسه که توش بطریه وایساده:31:
نه ميبينم كه زيرو روي اونجارو در آورديد تو اون قسمت زيززمين ميتونيد يه ميني گيم راه بندازيد يا اينكه خانوما واستون كاراي جوون پسند انجام بدند :31:

javaad
13-01-2010, 23:22
سلام..دوستان...مراقب باشید...دارن میان فرار!
منظورم..جاسوس ها هست!

hosseincode2008
14-01-2010, 10:25
نه ميبينم كه زيرو روي اونجارو در آورديد تو اون قسمت زيززمين ميتونيد يه ميني گيم راه بندازيد يا اينكه خانوما واستون كاراي جوون پسند انجام بدن
به علاوه ميشه رفت نشست خانم برات برقصه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه Nu-dity رو هم از تنظيمات فعال كني ديگه نور علا نور ميشه !
جالبه بازي شليك به كلاغ ( مثل ميكرو ) هم تو بازي هست !

MAHDIAGENT47
14-01-2010, 10:35
به علاوه ميشه رفت نشست خانم برات برقصه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه Nu-dity رو هم از تنظيمات فعال كني ديگه نور علا نور ميشه !
جالبه بازي شليك به كلاغ ( مثل ميكرو ) هم تو بازي هست !
آره عزيز من بسي با كلاغ كشيش حال كردم همينجوريه يا چيزي باز ميكنه :10:

underworld
20-01-2010, 20:18
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم
امشب تازه این بازی رو گرفتم ولی وقتی اجراش میکنم چه روی حداکثر detail میزارم چه حداقل برام فریم همش روی 10 هست!!!
من بازی رو روی ویندوز 7 اجرا کردم آیا بخاطر ویندوزه؟ یا کرک یا پچی چیزی میخواد؟
اصلا نمیتونم بازیش کنم

MAHDIAGENT47
20-01-2010, 20:23
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم
امشب تازه این بازی رو گرفتم ولی وقتی اجراش میکنم چه روی حداکثر detail میزارم چه حداقل برام فریم همش روی 10 هست!!!
من بازی رو روی ویندوز 7 اجرا کردم آیا بخاطر ویندوزه؟ یا کرک یا پچی چیزی میخواد؟
اصلا نمیتونم بازیش کنم
سيستمتون چيه ؟

underworld
20-01-2010, 20:29
Cpu 3.4 dual core
ram 2gig ddr2
vga 7900GTO 512MB 256bit
با این سیستم تموم بازیهای روز رو روی medium یا high quality راحت بازی میکنم
بعید میدونم هیچ ربطی به سیستم داشته باشه

MAHDIAGENT47
20-01-2010, 22:43
Cpu 3.4 dual core
ram 2gig ddr2
vga 7900GTO 512MB 256bit
با این سیستم تموم بازیهای روز رو روی medium یا high quality راحت بازی میکنم
بعید میدونم هیچ ربطی به سیستم داشته باشه
گرافيكتون يه نمه ضعيف ميزنه من خودم با 9400 gt نميتونم رو high روون بازي كنم ويندوزتونم كه سون هست كله رمو ميگيره با xp پك 3 امتحان كن احتمالا فريم بهتري ميگيري ولي معجزه نميكنه :10:

underworld
20-01-2010, 22:53
آخه این بازی که از کرایسیس گرافیک و رم بیشتری نمیخواد:18:
من اگه توی کراسیس روی medium هم میزاشتم حداقل 20-30 فریمی میگرفتم ولی این.........!!؟!

pedram_sad
20-01-2010, 22:54
خوب ما هم بازی رو تمام کردیم
نسخه PC اینقدر bug های عجیب و غریب داشت که حالا حالا ها در ذهن خواهد ماند ( دوستان اشاره کرده بودن )
بازی کلا راضی کننده بود داستان قشنگی داشت و گرافیک موتسط
effect های بارون و اون رنگی و سایه سفید شدنش هم که اصلی ترین ویژگیش بود
اما دریغ از یکم فیزیک در این بازی که واقعا فاجعه بود به خصوص وقتی با ماشین حرکت میکردی و به چیزی میکوبیدی

pedram_sad
20-01-2010, 22:56
من اگه توی کراسیس روی medium هم میزاشتم حداقل 20-30 فریمی میگرفتم ولی این.........!!؟!
جناب شوخی میکنی ؟
ما با کارت هایی مثل 9600gt و 9800gt و حتی gtx260 با 4 گیگ رم crysis که هیچ تو همین بازی هم افت فریم داشتیم انوقت شما با این سیستم 30 فریم گرفتی ؟

MAHDIAGENT47
20-01-2010, 23:10
عزيز ولي فك نكنم بشه با سيتمه شما تو کرایسیس بشه فريم 30 گرفت Cpu سيستمه شما قابل قبوله و بازي هاي نسل جديدو كاملا جوابگو هست ولي رم و گرافيك شديدا نياز به ارتفاع داره :10:

underworld
21-01-2010, 16:52
عزيز ولي فك نكنم بشه با سيتمه شما تو کرایسیس بشه فريم 30 گرفت Cpu سيستمه شما قابل قبوله و بازي هاي نسل جديدو كاملا جوابگو هست ولي رم و گرافيك شديدا نياز به ارتفاع داره :10:
خوب بستگی داره که روی چه تنظیماتی بزارم
من الان یه مشکل دیگه دارم و اینکه وقتی توی بازی save میکنم بعد از اینکه load میکنم دوباره از اول بازی شروع میشه!!
کسی نمیتونه کمکی بکنه؟ :2:
-------------------------------------------------------------
فقط میخوام بگم که آرزوم شد یه بازی برای PC بیرون بدن که درست بشه بازیش کرد
منو یاد GTA IV و مشکلات بی اندازش میندازه که هنوز بعد از مدتها تاپیک مخصوصش توی این سایت بالا میاد!:13:

malkemid
21-01-2010, 18:52
خوب بستگی داره که روی چه تنظیماتی بزارم
من الان یه مشکل دیگه دارم و اینکه وقتی توی بازی save میکنم بعد از اینکه load میکنم دوباره از اول بازی شروع میشه!!
کسی نمیتونه کمکی بکنه؟ :2:
-------------------------------------------------------------
فقط میخوام بگم که آرزوم شد یه بازی برای PC بیرون بدن که درست بشه بازیش کرد
منو یاد GTA IV و مشکلات بی اندازش میندازه که هنوز بعد از مدتها تاپیک مخصوصش توی این سایت بالا میاد!:13:

اول بازی سیو نمی کنه....باید یکم بازی کنی پشت سر هم...تا جایی که برمیگرده به سه روز یا سه ماه قبل ...از اون به بعدسیو میشه

Prince_ of _Persia
21-01-2010, 20:53
من نمی دونم چرا شما اینقدر با بازی ها مشکل دارید. بعد هم مشکل از بازیهایی که بیرون می یاد نیست مشکل از نسخه بازیهای که می خرید از یک شرکت معتبر و درست حسابی بخرید تا این مشکلات رو نداشته باشید. من که از اول با این بازی هیچگونه مشکلی نداشتم و تا حالا با هیچ بازی دیگه ای هم مشکل نداشتم. البته بعضی وقتها مشکل از آپدیت کارت گرافیک و سیستم ضعیف و موارد دیگر است پس بیخودی تقصیر گردن pc نزارید.

ما با کارت هایی مثل 9600gt و 9800gt و حتی gtx260 با 4 گیگ رم crysis که هیچ تو همین بازی هم افت فریم داشتیم انوقت شما با این سیستم 30 فریم گرفتی ؟

من با کارت گرافیک 8800gt و رزولوشن 1440*900 و آخرین تنظیمات گرافیکی و 2 گیگ رم و سی پی یو core2dou 7300 هیچ افت فریمی نداشتم . بازی اصلا گرافیکی نداره که بخواد کم بیاره . برید نسخه بازی تون رو عوض کنید . بعد هم اون دوستمون گفت روی گرافیک medium در حد 20 تا 30 فریم می گرفته که چیز عجیبی نیست نگفت که روی very high گذاشته این فریم رو گرفته.

aghamajid1369
21-01-2010, 22:08
من نمی دونم چرا شما اینقدر با بازی ها مشکل دارید. بعد هم مشکل از بازیهایی که بیرون می یاد نیست مشکل از نسخه بازیهای که می خرید از یک شرکت معتبر و درست حسابی بخرید تا این مشکلات رو نداشته باشید. من که از اول با این بازی هیچگونه مشکلی نداشتم و تا حالا با هیچ بازی دیگه ای هم مشکل نداشتم. البته بعضی وقتها مشکل از آپدیت کارت گرافیک و سیستم ضعیف و موارد دیگر است پس بیخودی تقصیر گردن pc نزارید.

مشکل همینه دوست عزیز. بعضیا فقط میخوان 250 تومن بدن یه dvd که زورش اومده یه کرک سالم هم بزاره توش بعد هم میخوان بازی رو اجرا کنن.

من با کارت گرافیک 8800gt و رزولوشن 1440*900 و آخرین تنظیمات گرافیکی و 2 گیگ رم و سی پی یو core2dou 7300 هیچ افت فریمی نداشتم . بازی اصلا گرافیکی نداره که بخواد کم بیاره . برید نسخه بازی تون رو عوض کنید . بعد هم اون دوستمون گفت روی گرافیک medium در حد 20 تا 30 فریم می گرفته که چیز عجیبی نیست نگفت که روی very high گذاشته این فریم رو گرفته.

قربون آدم چیز فهم. من هم گرافیکم همینه. بدون هیچ افت فرمی بازی میکردم.
ولی بعضیا فقط دوست دارن یه حرفی بزنن. به اینا GTX 295 هم بدی میگن 20 فریم میگرفتیم :27:
البته دیگه همه میشناسنشون که هدفشون از این حرفا چیه!!

آره گرافیک این بازی کرایسیس رو میخوره این که معلومه.:39:

underworld
22-01-2010, 14:02
افت فریم توی این بازی مال هرچی باشه برای گرافیکش نسیت.
..چون خود من بازیهای با گرافیک بالاتر از اینو خیلی روونتر اجرا میکردم
آخه وقتی که تمام گزینه ها رو (با یک رزولوشن مشخص) میبرم حداکثر...با وقتی میکنم حداقل همش 3 فریم فرقش میشه!

اینجوری که یکی از دوستان گفتن حتما بخاطر نسخه بازی ایه که داریم بازی میکنیم و احتمالا بد کرکش کردن
میشه بگین کرکی که شما ریختین حجمش چقدره؟...مال من 14 MB
اگه هم DVD بازیتون کرک نداشت بگین حجم خود فایل اجرایی بازیتون چنده

Prince_ of _Persia
23-01-2010, 07:43
بازی من کرک نداشت و حجم فایل اجرایی 14 مگ هست. البته این بازی ظاهرا با کارت گرافیک های Ati مشکل داره . پیشنهاد می کنم آخرین درایور کارت گرافیک و پچ ارائه شده برای بازی رو دانلود کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه.

underworld
23-01-2010, 13:29
ok من هم گرافیکم ATI نیست هم اینکه اون پچ 13.8 مگابایتی رو دانلود کردم
فقط میمونه جدیدترین درایور انویدیا که زیاد چشم آب نمیخوره فرقی بکنه...ولی سعی میکنم دانلودش کنم
اگه جواب داد میام تو تاپیک اعلام میکنم
اصلا میشه بگی ورژن درایوری که الان رو سیستم نصب کردی چنده؟ که من الکی نشینم 100 mb دانلود کنم

pedram_sad
23-01-2010, 14:10
ok من هم گرافیکم ATI نیست هم اینکه اون پچ 13.8 مگابایتی رو دانلود کردم
فقط میمونه جدیدترین درایور انویدیا که زیاد چشم آب نمیخوره فرقی بکنه...ولی سعی میکنم دانلودش کنم
اگه جواب داد میام تو تاپیک اعلام میکنم
اصلا میشه بگی ورژن درایوری که الان رو سیستم نصب کردی چنده؟ که من الکی نشینم 100 mb دانلود کنم
هیچ ربطی به کارت گرافیک و درایور نداره بی خودی وقت خودت رو نگیر ( collection درایور هاش رو دارم )
من رو 4 تا سیستم با 4 تا config متفاوت از قطعات تست کردم همینه
ربطی هم به نسخه کرک و نسخه بازی نداره ( خنده داره ) 2 تا نسخه مختلف رو تست کردم

یک سر به فروه های خارجی بزنی میبینی که این بازی فاجعست تو port شدن و poor performance problem

یک سری هم ظاهرا نمیدونن smooth fps به چی میگن که تعریف خودشون رو دارن

اشتباه من این بود که همون طوری که صفحات اولیه تاپیک دوستان گفتن که نسخه pc پر از bug هست نسخه console رو نگرفتم

underworld
24-01-2010, 15:19
سلام دوستان
من دیشب نشستم آخرین درایور کارت Nvidia رو که ورژن 196.21 نام داره دانلود کردم
متاسفانه شاهد حتی یک فریم تغییر نشدم:41:
خوش به حال اونهایی که واقعا نسخه سالم بازی رو دارن!

Davood_titan
24-01-2010, 15:34
سلام  به دوستان
من تنظیمات گرافیک رو هم  روی medium  گذاشتم  باز اذیت  میکنه 
سیستم  من این هست

main:  EP43-S3L
Ram: 4.00 GB RAM
Vga:  4670 512mb DDR3
Win:  Windows 7seven

vegas
24-01-2010, 15:41
سلام به دوستان
من تنظیمات گرافیک رو هم روی medium گذاشتم باز اذیت میکنه
سیستم من این هست

main: EP43-S3L
Ram: 4.00 GB RAM
Vga: 4670 512mb DDR3
Win: Windows 7seven
بهتره از windows xp برای این بازی استفاده کنی چون این بازی کلا با کارت های ATI در ویندوز 7 و ویستا مشکل داره این پچ بتا هم هیچ کاری انجام نداد !:19:

Davood_titan
24-01-2010, 15:45
راهی نیست  
چون  7  رو نمیخوام  پاک کنم

underworld
24-01-2010, 16:17
بهتره از windows xp برای این بازی استفاده کنی چون این بازی کلا با کارت های ATI در ویندوز 7 و ویستا مشکل داره این پچ بتا هم هیچ کاری انجام نداد !:19:
تایید میشه

راهی نیست
چون 7 رو نمیخوام پاک کنم
شما برای نصب ویندوز xp نیازی به پاک کردن ویندوز 7 ندارید و میتونید xp رو در کنار 7 نصب و از اون استفاده کنید
برای راهنمایی بیشتر میتونین به تاپیک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Davood_titan
24-01-2010, 17:11
با آپدیت گرافیک  حل نمیشه 

Prince_ of _Persia
25-01-2010, 08:53
وقتی افت فریم می گم ندارم خوب ندارم عزیز جان سودی نداره که دروغ بگم. من خودم می دونم فریم تا بالای 60 نباشه بازی حال نمی ده و روی فریم خیلی حساسیت دارم بعد هم من خودم تو کار طراحی بازیم و بخوای سیر تا پیاز تعریف فریم ریت رو برات می گم پس مطمئن باش بیخودی حرفی نمی زنم. حالا نمی دونم شانسم خوب بوده نسخه کرکم فرق می کنه یا هر چیز دیگه شما خودت تشریف بیار منزل ما اونوقت خودت هم می گی افت فریم نداره.:5:

tidus_fantasy
25-01-2010, 10:00
دوستان من اول بازی وقتی که از در میرم بیرون لودینگ میاد و تموم نمیشه .راهی هست که تو لودینگ گیر نکنه .من رو seven اجرا میکنم

underworld
25-01-2010, 12:38
وقتی افت فریم می گم ندارم خوب ندارم عزیز جان سودی نداره که دروغ بگم. من خودم می دونم فریم تا بالای 60 نباشه بازی حال نمی ده و روی فریم خیلی حساسیت دارم بعد هم من خودم تو کار طراحی بازیم و بخوای سیر تا پیاز تعریف فریم ریت رو برات می گم پس مطمئن باش بیخودی حرفی نمی زنم. حالا نمی دونم شانسم خوب بوده نسخه کرکم فرق می کنه یا هر چیز دیگه شما خودت تشریف بیار منزل ما اونوقت خودت هم می گی افت فریم نداره.:5:
اگه اینطوری که شما میگی خیلی خیلی خوش شانس هستی چون توی خیلی از فرومهای خارجی هم گیمرها از افت فریم شدید این بازی مینالن!
البته به نظر من شما کلا داری یه نسخه بازی دیگه میکنی ! :31: چونکه حجم کرکت با بنده هیچ فرقی نداره و هردو 14mb هستش در صورتی که فایل اصلی بازی وقتی هنوز کرک رو کپی نکرده بودم 24mb بوده!!

Sam Fisher 11
25-01-2010, 18:35
سلام
بازیو صبح تموم کردم...

بازی تو اوج تموم شد و شاید بهتر بود یکم بیشتر طول میکشید گرچه هنوز ماموریت های فرعی هستن میشه با اونا از بازی بیشتر لذت برد.
شاید اغراق باشه ولی لذتی که از GTA IV بردم کم از لذتی که از این بردم نبود. از نظر داستانی جی تی ای یه سر و گردن بالاتره و شاید نباید مقایسه بشن ولی ماموریت های Saboteur هم خیلی متنوع و جذاب بودن و همچنین شهر بازی یعنی پاریس فوق العاده طراحی شده که به نظر من در بین شهرها و محیط های بازی های اوپن ورلد این بازی یکی از بهترین هاست.
بعد از بازی افتضاح Mercenaries 2 حسابی از استودیوی پاندمیک ناامید شده بودم و اصلا انتظار ساخت چنین بازی خوش ساختی رو از اونها نداشتم اما حالا امیدوارم EA بیشتر به این استودیو پر و بال بده تا بیشتر خودشو نشون بده و دوباره مثل زمانی که Star Wars: Battlefront ساختن محبوب بشن.

MAHDIAGENT47
25-01-2010, 19:10
حسين جان به نظرت بازي يكم تو بعضي مرحله ها تكراري نميشد (آلماني بكش بيسو بتركون )

Sam Fisher 11
25-01-2010, 23:05
حسين جان به نظرت بازي يكم تو بعضي مرحله ها تكراري نميشد (آلماني بكش بيسو بتركون )
اگر از این نظر بگیم که خیلی از بازی های این سبک رو باید تکراری دونست... بالاخره مراحل بازی های اوپن ورلد مثل بازی های شوتر نیست و اون قدرت گیم پلی رو ندارن. این بازی هم تنوع خوبی به عقیده من داره... مسابقه، دزدیدن ماشین، زیپلین سواری یا ترکوندش، رفته به زیر شهر و جنگ های پارتیزانی، نابودکردن پایگاه های استراتژیک، انتقام گیری، نجات دوستان، ترکوندن پل و درگیری روی قطار و ... از مراحل داستانی بازی بودن که تنوع و کیفیت خوبی داشتن. مراحل جانبی هم هستن که به جذابیت مراحل اصلی نیستن.

وقت و هزینه ای که صرف این بازی شده مسلما قابل قیاس با عناوینی مثل AC یا gta یا mafi نیست بنابراین اگر انتظاارت رو زیاد بالا نبریم و به بعضی سوتی ها بازی(مثلا مثل مارمولک بالا رفتن از دیوار راست: دی) گیرندیم و به قول معروف نیمه پرو ببینیم از بازی لذت زیادی میبریم.
برای پول درآوردن مکان ها و تاسیسات مختلفی هست که میشه نابود کرد یا ماموریت های جانبی رو انجام داد یا به مردم تو خیابونا کمک کرد و یا کشتن آلمانی هایی که قصد اعدام مردم رو دارند و ...

در کل هوش مصنوعی پایین دشمن ها که بازی رو یه مقدار ساده کرده یا نبود تاکسی(مثل GTA IV) و یا لودها(از شهر به داخل مکان های بسته و برعکس) از جمله ایرادات و نکات منفی بازی هستن.
شهر زیبا و چشم نواز بخصوص ایده ی جالب بخش های همیشه شب و به سبک سین سیتی(بخش هایی که در اشغال آلمان هاست) و بخش های رنگی(بخش هایی که از تصرف آلمان ها خارج شده)، تنوع بخش شاپ و سلاح ها و جذابیت اونها، مدلسازی خوب و بافت های با کیفیت کاراکترها، هنددلینگ خوب ماشین ها و کات سنس های سی جی ی جذاب از نکات مثبت بازی هستن ک هبیشتر به چشم میان.

سازنده های بازی تقلیدهایی هم از بازی های دیگه داشتن مثل قرار گرفتن در نقاط مرتفع شهر و چرخش دوربین به دور اون منطقه(AC)....

به شخصه به بازی 8.0 میدم
اینجا امتیازات کاربران gamespot رو میتونید ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تا اومدن Mafia 2 یا Red Dead Redemption این بازی برای علاقه مندان به این سبک میتونه بهترین گزینه باشه...

Prince_ of _Persia
26-01-2010, 08:19
با سام فیشر موافقم . محیط بازی پاریس خیلی جالب طراحی شده بود که ما قبلا در بازی دیگری پاریس رو به این کاملی نداشتیم. بالا رفتن از برج ایفل بسیار جالب بود. کسی می تونه روی نقشه کلیسای نوتردام و موزه لوور رو نشونم بده بدم نمی یاد یه سر به اونجاها بزنم.

emperor280
29-01-2010, 13:55
با سلام .........
من بازی The Saboteur رو تا 88 درصد رفتم و حتی مسابقه های ماشین رو هم رد کردم ولی دیگه مرحله نمیده مشکل از کجاست ؟!!

CG_
29-01-2010, 23:12
مراحل تکراری ای نداره این بازی؟ خیلی یاد gta می افتم وقتی بازی می کنم فرقش فقط اینه که محیطش قدیمی تره و طراحیش جالب تره. انتظاراتش از بازیکن خیلی شبیهه.

metaler-soad
30-01-2010, 13:53

تایید میشه
بنده هم هیچ افت فریمی تو بازی ندارم
خیلی هم خوبه و براحتی اجرا میشه بدون هیچ مشکلی
نمره بنده هم به این بازی 7.5 هست

emperor280
30-01-2010, 13:57
با سلام .........
من بازی The Saboteur رو تا 88 درصد رفتم و حتی مسابقه های ماشین رو هم رد کردم ولی دیگه مرحله نمیده مشکل از کجاست ؟!!

کسی نیست جواب بده ............... :41::5:

underworld
30-01-2010, 19:39
تایید میشه
بنده هم هیچ افت فریمی تو بازی ندارم
خیلی هم خوبه و براحتی اجرا میشه بدون هیچ مشکلی
نمره بنده هم به این بازی 7.5 هست
میشه بگی شما سیستمت چیه؟

MAHDIAGENT47
30-01-2010, 20:47
خب وقتي بازي تموم شده ماموريت چي بده ؟

metaler-soad
30-01-2010, 20:47
میشه بگی شما سیستمت چیه؟

بله دوست عزیز چرا نمیشه
سیستم من:

4Gb Kingmax B1066
E7500 core 2 due 2.93
9800 1gb Geforce

با این سیستم تا الان که هیچ مشکلی نداشتم ولی cpu رو میخوام یه مقداری افزایش بدم

mstf666
30-01-2010, 21:01
برای من بازی توی همون منوی اولیه قفل میکنه.
علت چیه ؟
با بقیه بازیها مشکلی ندارم و با آخرین جزئیات بازی میکنم.اما این اصلا اجرا نمیشه.
گرافیک 5850. رم 4 گیگ 1066.
آخرین ورژن کاتالیست هم نصبه.
ویندوز 7 نسخه 22 اکتبر.
.
..
...

kkain-blood
30-01-2010, 22:27

دوست من آون یارو آلمانی رو که اول بازی به ماشینت شلیک کرد رو کشتی یا نه؟

Davood_titan
31-01-2010, 09:58
به نظر  من مرحله هاش یکم خسته  کننده و تکراری هست مگه نه دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

emperor280
31-01-2010, 14:37
خب وقتي بازي تموم شده ماموريت چي بده ؟

نوشتم 88 درصد نه 100 درصد !!!!!!! :20::5:

دوست من آون یارو آلمانی رو که اول بازی به ماشینت شلیک کرد رو کشتی یا نه؟

فکر نکنم به اون مرحله ای که میگی رسیده باشم :20::5:

emperor280
31-01-2010, 15:42
آخرین مرحله ای که رفتم Back in Saddle بوده . حالا کسی اگه سیو مرحله بعدش رو داره بذاره ممنون میشم ....

MAHDIAGENT47
31-01-2010, 23:39
نوشتم 88 درصد نه 100 درصد !!!!!!! :20::5:

فکر نکنم به اون مرحله ای که میگی رسیده باشم :20::5:
بعد از اينكه بازيو تموم كردي كه بازي صددرصد نميشه يه مقداريش هم ماله ماموريت هاي فرعي هستش
اگرم هنوز اون يارو المانيرو نكشتي يه گشت تو شهر بزن يكي واسط يه پيغام مياره بعدم ادامه ....

CG_
01-02-2010, 00:18
برای من بازی توی همون منوی اولیه قفل میکنه.
علت چیه ؟
با بقیه بازیها مشکلی ندارم و با آخرین جزئیات بازی میکنم.اما این اصلا اجرا نمیشه.
گرافیک 5850. رم 4 گیگ 1066.
آخرین ورژن کاتالیست هم نصبه.
ویندوز 7 نسخه 22 اکتبر.
.
..
...

این بازی برای کارت گرافیک های ati سری 3000، 4000، 5000 مشکل داره. یعنی bug داره. مثل این که هنوز patchش نیومده. ولی من می خوندم که قراره بیاد ولی تاریخش معلوم نیست. من xp هم داشتم بقل 7، الان با xp بازی می کنم مشکلی هم نداره. اگه خواستی تو هم همین کار رو بکن.

metaler-soad
05-02-2010, 01:35
بازی زیبایی بود
تموم شد بالاخره همین الان
نمای شهر از روی برج ایفل دیدنی بود

Davood_titan
05-02-2010, 18:08
خارجی ها  چه موخی دارن  بازی رو یه جوری تموم  کردن  که  آدم  بالای  برج باشه  
به این میگن  جذب گردشگر 

pcali
06-02-2010, 10:34
بازی زیبایی بود
تموم شد بالاخره همین الان

شما که بازی رو تموم کردی ارزش وقت گذاشتن رو داره من همون اوایلش دست کشیدم از بازی
به نظرم یک جوری بود در ضمن آیا مراحل متنوع هستن

c0der
06-02-2010, 14:20
دوستان من اونجایی گیر کردم که زنه میاد با ماشین

مام سوار ماشین میشیم اما هیچ ماموریتی نمیده تو نقشه

پلیسارم می پیچونم ولی باز

ماموریت نمیده

باید چیکار کنیم؟؟؟؟

c0der
07-02-2010, 17:21
کسی نمیتونه کمکم کنه؟؟

metaler-soad
07-02-2010, 22:41
شما که بازی رو تموم کردی ارزش وقت گذاشتن رو داره من همون اوایلش دست کشیدم از بازی

جور خاصی نبود به نظر من
من از این جور بازیا خوشم میاد
بعدشم این بازی خیلی خوش ساخت هست
مراحلش خوبه ....زیاد تکراری نیست ...... حوصلت سر نمیره زیاد
بعد میتونی اگه زیاد حوصله بازی کردنشو نداری فقط ماموریت های اصلی رو بری .... همونایی که تو نقشه به رنگ زرد هستش

آخر بازی میتونی بری نوک ایفل کل شهر رو ببینی که واقعا زیباست..... ولی یه چیزیش باحال بود و یکمی هم مسخره....وقتی رو نوک برج وایسادی از ابرا هم بالاتری :21: و ابرا رو در کنارت حس میکنی .... خیلی خنده دار و نیز مسخرست :27:
پیشنهاد میکنم بازی رو تموم کنی

---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------

دوستان من اونجایی گیر کردم که زنه میاد با ماشین

مام سوار ماشین میشیم اما هیچ ماموریتی نمیده تو نقشه

پلیسارم می پیچونم ولی باز

ماموریت نمیده

باید چیکار کنیم؟؟؟؟

دوست عزیز تو بازی چندین بار این اتفاق میوفته که زنه میاد تو ماشینت و باید یه ماموریتی انجام بدی....من که نمیدونم کجا رو میگی....یه مقدار بیشتر توضیح بده شاید تونستم یه کمکی بکنم

SHADEL
07-02-2010, 23:28
یکی دیگه از سوتی های این بازی اینه که وقتی ماشین یکی رو میدزدی یارو همینجوری وامیسته تورو نیگاه میکنه.بعد میره.
ولی در کل بازیه جالبی بود لذت بردیم.

MAHDIAGENT47
07-02-2010, 23:31

بازي يه نمه واسه من متنوع ميزنه هم مخفي كاري داره هم اين كه ميتوني مستقيم دست يه كلاش شي :31:

ماموريت هاي فرعيشم بدك نيست سرگرم كنندست گرافيكم حرفه زيادي واسه گفتن نداره ولي خوب ...
دركل بايد بگم كه اگه 1 ساعت بازي كني جذبت ميكنه

underworld
07-02-2010, 23:50
یکی دیگه از سوتی های این بازی اینه که وقتی ماشین یکی رو میدزدی یارو همینجوری وامیسته تورو نیگاه میکنه.بعد میره.
ولی در کل بازیه جالبی بود لذت بردیم.
به نظر من هم بازی سوتی های زیادی داره
با اینکه هنوز تمومش نکردم ولی کلی سوتی به چشم دیدم که واقعا حیف بود این بازی همچین سوتیهایی داشته باشه....کاش یکمی EA ظرافت به خرج میداد توی ساختنش
ولی واقعا نمیتونم از کنارش بگذرم وقتی در حال حاضر هیچ رقیبی توی این سبک وجود نداره
کلا بازیش ارزش بازی کردن رو داره چون در کنار سوتیهاش چیزای جدید جالبی داره که توی بازیهای دیگه ندیده بودیم
+داستان خوب

metaler-soad
07-02-2010, 23:54
بچه ها کی بازی رو با NUDITY = ON رفته ؟؟؟ :13:

MAHDIAGENT47
08-02-2010, 00:38
بچه ها کی بازی رو با NUDITY = ON رفته ؟؟؟ :13:
بله كلا هركي بازيو نصبيده اول Nudity رو on كرده :27:
چندتا از بچه هايه بي جمبه هم پس از on كردن راهي بيمارستان شدن حالا چرا خدا داند (احتمالا از هيجان زياد )
و در آخر بايد بگم نصفه فروشه اين بازي به خاطر همين مساله بوده (البته تو ايران )

metaler-soad
08-02-2010, 01:27
بله كلا هركي بازيو نصبيده اول Nudity رو on كرده :27:
چندتا از بچه هايه بي جمبه هم پس از on كردن راهي بيمارستان شدن حالا چرا خدا داند (احتمالا از هيجان زياد )
و در آخر بايد بگم نصفه فروشه اين بازي به خاطر همين مساله بوده (البته تو ايران )

جالب اینجاست که من on نکردم
حالا که اینقدر تعریف میکنی مجبورم برم یه بار دیگه بازی رو رد کنم ولی ایندفعه در حالت nodity:on :21:

pcali
08-02-2010, 08:21
حالا اگه من توی سون بازی کنم مشکلی که نداره در ضمن کارت گرافیک من
خدا رو شکر انویدیا هستش.

c0der
08-02-2010, 09:55
همون اولین صحنه ی بازی که زن و میبینه میگه F**k me :31:

با دوستش رفتن کافه که چند نفر میان تو واسه دعوا

بعدم پلیس میرسه

حالا نمیدونم بعد از اون چیکار کنم

یعنی پلیسارم میپیچونم

ولی نمیدونم بعدش باید چیکار کرد

MAHDIAGENT47
08-02-2010, 12:46
خدا رو شکر انویدیا هستش.
ويندوز سون كه با بيشتره بازيا مشكل داره (تجربه خودم ) ولي بايد امتحان كني ببيني چي ميشه :13:

aghamajid1369
08-02-2010, 13:03
خدا رو شکر انویدیا هستش.
من توی سون بازی کردم و مشکلی هم نداشتم ;)

underworld
08-02-2010, 14:16
کلا بازی کردن روی ویندوز 7 برای اونهایی که گرافیک پایینتر از 8800 و رم کمتر 2گیگ دارن اصلا توصیه نمیشه

c0der
08-02-2010, 14:21
اه دیوونه شدم شمایی که میگین تموم کردیم

خوب بگید چطور رد کنم این قسمت و برای 100 امین بار میپرسم

اول داره ماشین تعمیر میکنه بعد با یه کامیون
با دوستش میرن کافه بعد چند نفر میان باهاشون دعوا میکنیم
که پلیسا سر میرسن
زنه میاد وقتی مرده میبینتش میگه F**K me
حالا باید چیکار کنیم
من پلیسارم میپیچونم ولی
بعدش دیگه ماموریت نمیده تو نقشه

metaler-soad
08-02-2010, 17:54
همون اولین صحنه ی بازی که زن و میبینه میگه F**k me :31:

با دوستش رفتن کافه که چند نفر میان تو واسه دعوا

بعدم پلیس میرسه

حالا نمیدونم بعد از اون چیکار کنم

یعنی پلیسارم میپیچونم

ولی نمیدونم بعدش باید چیکار کرد

تو کافه باید 6 تا سربازو بکشی....بعد بابای لویس (همون پیره) بهت میگه برو بیرون از کافه....بعد که رفتی بیرون میبینی که نازیا دنبالتن که یه دفعه شان میخوره به ماشینه دوست دخترش (اسکایلر) بر میگرده میگه F**k Me...Skyler
بعد شان و لویس سوار ماشین اسکایلر میشن ..... بعد باید از دست نازیا فرار کنی به طوری که کاملا از اون دایره قرمزه که تو نقشه هست فاصله بگیری .... اگه این کارو بکنی دیگه نازیا دنبالت نمیان....بعد باید بری به سمت هتل....هتل هم در شمال شرقی ترین جای نقشه هست که این هتل در کنار یک میدون کوچیه....از تو نقشت ببینی خیلی راحت پیداش میکنی .... بعد میری تو هتل .... بعد یه سری صحنه های خشن :31: میبینی .... بعدش صبح که شد باید بری سمت ماشینت بعد بری سمت محل مسابقه .... ببینم مگه بعد از اینکه از دست نازیا فرار کردی تو نقشت یه خط زرد نمیاد که راهنماییت کنه که کجا بری؟

salaryy
09-02-2010, 21:58
سلام به همه دوستان

بچه ها کارم گیره
یه پدر آمورزیده که بازیرو english بازی کرده فایل GameText.dlg از تو فولدر \The Saboteur\Cinematics\Dialog برام آپ کنه

خدا عمرتون بده نشینم دوباره 3 گیگ دان کنم

مرسی

malkemid
09-02-2010, 22:08
سلام به همه دوستان

بچه ها کارم گیره
یه پدر آمورزیده که بازیرو english بازی کرده فایل GameText.dlg از تو فولدر \The Saboteur\Cinematics\Dialog برام آپ کنه

خدا عمرتون بده نشینم دوباره 3 گیگ دان کنم

مرسی

بیا دوست عزیز

metaler-soad
09-02-2010, 23:30
اه دیوونه شدم شمایی که میگین تموم کردیم

خوب بگید چطور رد کنم این قسمت و برای 100 امین بار میپرسم

اول داره ماشین تعمیر میکنه بعد با یه کامیون
با دوستش میرن کافه بعد چند نفر میان باهاشون دعوا میکنیم
که پلیسا سر میرسن
زنه میاد وقتی مرده میبینتش میگه F**K me
حالا باید چیکار کنیم
من پلیسارم میپیچونم ولی
بعدش دیگه ماموریت نمیده تو نقشه

دوست عزیز چند بار پست میدی آخه....من که یک بار به طور کامل برات توضیح دادم چیکار کنی....پست 335 رو به دقت بخون متوجه میشی

salaryy
09-02-2010, 23:50
بیا دوست عزیز

malkemid هوارتا:42:

ببخشید که اسپم دادم اما واقعا ارزش 100 تا تشکر داشت:10::11:

یه روز کامل تو نت دنبالش گشتم en نش نبود که نبود، اما حالا هست

salaryy
10-02-2010, 01:31
دوستان مشکل2
سیو بازی؟

عجب غلطی کردیم repack دان کردیم :(

اگه دوستان فایلconfig.ini تو فولدر سیو رو دارن، اونم آپ کنن

*QWERT*
10-02-2010, 01:33
بچه ها بازی چطوریاس؟
ارزش بازی کردن داره؟؟

salaryy
10-02-2010, 01:51
بچه ها بازی چطوریاس؟
ارزش بازی کردن داره؟؟

اگه تو سبک مافیا حال می کنی بازی کن.

بچه ها بهش دادن 8 دادن من 7 میدم بازی خوبیه ارزش داره به نظرم

نظر دیگرانم ببین بعد بخر یا دان کن :46:

metaler-soad
10-02-2010, 10:09
[
بچه ها بازی چطوریاس؟
ارزش بازی کردن داره؟؟

(ببینم Qwert تو همونی نیستی که تو تاپیک psp زیاد میومدی آواتارتم psp go با بکگراند GT بود یه زمانی؟.....یه امضا هم داشتی که کلی میخندیدم از دست اون emotione که همش میخندید)
از لحاظ گرافیکی خوب کار شده....طراحی بازی هم خوبه....داستانشم خوبه..... موسیقیشم به نظر خود من عالی بود ..... گیم پلی بازی هم طوری نیست که خسته ات کنه..... حتما بازی رو تهیه کن و انجام بده ..... سوال دیگه ایم داشتی در خدمتیم رفیق

دوستان مشکل2
سیو بازی؟

عجب غلطی کردیم repack دان کردیم :(

اگه دوستان فایلconfig.ini تو فولدر سیو رو دارن، اونم آپ کنن

خدمت شما

hosein ati
10-02-2010, 17:55
سلام من وقتی بازی را تمام کردم وقتی که بالای برج ایفل بودیم و یک المانی را کشتیم بازی تمام شد و بعدش من رفتم بخش stats ولی دیدم نوشته 66% حالا من چیکار کنم تا بازی 100% بشه راستی من هیچکدام از ماُموریت های فرعی را انجام ندادم (یعنی 44% درصد بازی را ماُموریت های فرعی تشکیل می دهند) لطفا کمک کنید

salaryy
10-02-2010, 21:56
خدمت شما

ممنونم رفیق:10:
یه سوالی ؟ از هر جا که quick save میکردی سر لود از همون جا لود میشد؟

مال من برمیگرده اول مرحله:19:

Zhangooler
11-02-2010, 02:12
سلام من وقتی بازی را تمام کردم وقتی که بالای برج ایفل بودیم و یک المانی را کشتیم بازی تمام شد و بعدش من رفتم بخش stats ولی دیدم نوشته 66% حالا من چیکار کنم تا بازی 100% بشه راستی من هیچکدام از ماُموریت های فرعی را انجام ندادم (یعنی 44% درصد بازی را ماُموریت های فرعی تشکیل می دهند) لطفا کمک کنید
ماموریت های فرعی بخش بزرگی از بازی رو تشکیل میده!تقریبا همون 40 % ای که شما گفتی:این ماموریت ها شامل زدن مرغابی با تفنگ،ماموریت های رنگ خاکستری، و تمام ماموریت ها یا میشن های سمت شمال شرق پاریس که در نقشه گوشه ی سمت راست بالا قرار داره هم چنین تو باید یه سری از ماشین های بازی رو جمع کنی و ببری توی Check List Repair Shop تا همه ی ماشین ها آنلاک بشن.بعضی هاشون هم با یه سری Perk انلاک میشن.این Perk هام باید تا مدال طلا آزاد شن.
موفق باشی.

---------- Post added at 02:09 AM ---------- Previous post was at 02:08 AM ----------

ممنونم رفیق:10:
یه سوالی ؟ از هر جا که quick save میکردی سر لود از همون جا لود میشد؟

مال من برمیگرده اول مرحله:19:
از اول مرحله اگر بازی رو تازه شروع کردی ولی اگر وسط ماموریتت ببازی از سر Checkpoint قبلی.

---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------

بچه ها بازی چطوریاس؟
ارزش بازی کردن داره؟؟
اگر بازی نکنی از دست دادی...همه سبکی هست و خلاصه حال وافری میبری.یه چیزی مخلوط از GTA,Mafia,MOH,CoD,Splinter Cell و ... هست.یعنی تو با هر کدوم از بازی هایی که اسم بردم حال کردی با اینم حال میکنی.امتیازی که من بهش میدم 9.5/10 هه.

margrang
19-02-2010, 20:12
ّبخشید مشکل من اینه که بازی خیلی سریعه یعنی همه چیز سریع حرکت میکنه حتی منو ها هم سریع هستند و واسه همین تو بعضی مرحله زمانش سریع تموم میشه و من نمیتونم مرحله رو برم من الان اونجایی گیر کردم که تازه تو اون کاواره رو تخت خوابیده و پا میشه میره بیرون واسه پوشیدن لباس یه نفر از نازی ها ولی نمی تونم برم لطفا کمک کنید من تنظیمات گرافیکم اصلا کار نمیکنه

Lord007
06-03-2010, 13:09
سلام.من کارت گرافیکم ATI هستش.مشکل بیرون پریدن از بازی و سیو نشدنو دارم.چطوری میشه برطرفش کرد؟

underworld
06-03-2010, 19:08
سلام.من کارت گرافیکم ATI هستش.مشکل بیرون پریدن از بازی و سیو نشدنو دارم.چطوری میشه برطرفش کرد؟
من کارتم ATI نیست اما شنیدم با این پچ مشکل حل میشه:

Lord007
08-03-2010, 22:48
من کارتم ATI نیست اما شنیدم با این پچ مشکل حل میشه:

آقا دستت درد نکنه ولی اینم موثر نبود!
پچ دیگه ای وجود نداره؟!کارم لنگشه

Lord007
11-03-2010, 09:31
یعنی هیچ راهی وجود ندار؟؟

M3HRD@D
13-03-2010, 00:27
دوستان من dvd های این بازی رو در اختیار دارم ولی سریال نامبرشو رو ندارم اگه دوستان دارند لطفی کنند بذارند
با تشکر

Lord007
21-03-2010, 16:42
همچنان در انتظار یک پچ مناسب...

Lord007
22-03-2010, 21:37
پچ شرکت سازنده رو نصب کردم.فرقی که کرده اینه که دیرتر می پره بیرون :d

resident_evil
07-04-2010, 22:26
بازي خوبي بود امشب تموميد بالاخره بعد از 14 ساعت بازي . گيم پلي روون و جالبي داشت البته بازي يه جورايي قابل پيشبيني بود ! كلا بازي هايي كه يه طرفش Nazi ها باشن دوست دارم . بالا رفتن از ايفل هم جالب بود واقعا . اما باگ زياد داشت و كُلي هم خنديديم . در كل ارزش تموم كردن داشت

mehdi30nema
08-04-2010, 07:04
بازي خوبي بود امشب تموميد بالاخره بعد از 14 ساعت بازي . گيم پلي روون و جالبي داشت البته بازي يه جورايي قابل پيشبيني بود ! كلا بازي هايي كه يه طرفش Nazi ها باشن دوست دارم . بالا رفتن از ايفل هم جالب بود واقعا . اما باگ زياد داشت و كُلي هم خنديديم . در كل ارزش تموم كردن داشت

من این بازی را انجام ندادم . به نظرت ارزش داره بگیرم ؟ یه چیزه دیگه : بازی گنگ نیست ؟ چون من زیاد وقت ندارم رو بازی ها فکر کنم و دوست دارم به صورت خطی باشه و سریع بشه تمومش کرد .

resident_evil
08-04-2010, 12:36
من این بازی را انجام ندادم . به نظرت ارزش داره بگیرم ؟ یه چیزه دیگه : بازی گنگ نیست ؟ چون من زیاد وقت ندارم رو بازی ها فکر کنم و دوست دارم به صورت خطی باشه و سریع بشه تمومش کرد .

نه اصلا گنگ نيست ! ميري ماموريت ميگيري از اينو اون ميري انجام ميدي . Open world ـه ديگه ! به نظر من ارزش بازي كردن داره من خودم خوشم اومد كه 13 ساعت براش وقت گذاشتم

AlexMercer
08-04-2010, 12:47
واقعا بازی چرتیه

Nico-SMY
20-04-2010, 18:13
آقا من اونجای بازی گیر کردم که بعد از اینکه با ماشین مسابقه می دی و اول میای بشی و نازیه بهت شلیک میکنه بعد از دیدن دمو , سوار ماشین می شم و اون نازیه هم میاد روبروش .تا من بیام حرکت کنم اونم حرکت میکنه و یک چیزی پر میشه . وقتی هم اون پر شد بازی رو باید از همون جایی که سوار ماشین میشم شروع کنم .اونجا باید چی کار کنم؟

Nico-SMY
21-04-2010, 22:03
آقا من اونجای بازی گیر کردم که بعد از اینکه با ماشین مسابقه می دی و اول میای بشی و نازیه بهت شلیک میکنه بعد از دیدن دمو , سوار ماشین می شم و اون نازیه هم میاد روبروش .تا من بیام حرکت کنم اونم حرکت میکنه و یک چیزی پر میشه . وقتی هم اون پر شد بازی رو باید از همون جایی که سوار ماشین میشم شروع کنم .اونجا باید چی کار کنم؟

کسی جواب ما رو نمی خواد بده؟

MAHDIAGENT47
22-04-2010, 00:17
فك كنم بايد آلمانيرو تعقيب كني طوري كه متوجه نشه .
البته من بازيو چند ماه پيش تموم كردم درست يادم نيست :10:

resident_evil
22-04-2010, 00:25

شما نبايد بزاري اون تا آخر پُر بشه . بايد با فاصله تعقيبش كني تا نبينتت !

Nico-SMY
22-04-2010, 18:43
ازتون ممنونم , تونستم ردش کنم

amirkalak6
20-03-2011, 12:47
.سلام

دوستان من سریاله نصبه این بازیرو که اولش می خواد لازم دارم ممنون میشم اگه کسی داره بزاره

hamed629
18-06-2011, 22:55
من یه مشگل خیلی بزرگ دارم اینم اینه که بازی بصورت زبان روسی نصب میشه چون بازی رو دانلود کردم چیکار باید برای تغیر فونتهاش بدم ؟ hamed_629@yahoo.com