مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی برای خرید مانیتور 22 اینچ واید
dralireza
02-04-2009, 07:15
من میخواستم یک مانیتور 22 اینچ واید بخرم، از لحاظ قیمت مشکلی ندارم. به روزترین و بهترین مدلهایی که در بازار ایران می تونم تهیه کنم، چیها هستند؟ خیلی ممنونم از شما.
iraniran2
02-04-2009, 17:23
بهترين مدلي كه در بازار ايران در حال حاضر ميشه پيدا كرد به نظر من HP w2207 هست. قيمتش هم 300 تومنه. كه به گزارش سايت cnet رتبه سوم رو در بين مانيتورهاي برتر 22 اينچ جهان آورده. هم زيباست هم تصويرش عاليه. كافيه توي گوگل سرچ كني و كلي review و عكس ازش ببيني.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
caspian1
02-04-2009, 20:49
بهترين مدلي كه در بازار ايران در حال حاضر ميشه پيدا كرد به نظر من hp w2207 هست. قيمتش هم 300 تومنه. ...
سلام
نظر شما کاملا محترم است
اما شما بطور تعجب برانگیزی نسبت به این مدل تعصب دارید!!! :46:
یا حق
Y A S H A R
02-04-2009, 21:19
بهترین مدل والا t220p و w2261v !!!
iraniran2
02-04-2009, 22:57
نظر شما کاملا محترم است
اما شما بطور تعجب برانگیزی نسبت به این مدل تعصب دارید!!! نه من تعصب روي هيچ مدل يا برندي ندارم، ولي چون من زماني كه خودم ميخواستم مانيتور بخرم توي سايت هاي زيادي تحقيق كردم و همه سايتها به اين مدل امتياز خوبي داده بودند. مسلما مانيتور هاي بهتر از اين هم بود ولي در ايران بين مانيتورهاي انتخابي من فقط اين مدل موجود بود. به هر حال بعد از اون مدل dell كه در سايت cnet هم اول شده من اين مدل رو ترجيح دادم. كه متاسفانه اون مدل dell در ايران نبود. و خودم اين رو گرفتم. و چون راضي هستم به همه همين رو پيشنهاد ميدم. اگه شما مدل بهتر از اين سراغ داريد معرفي كنيد، البته با review و به همراه قيمت. تا اگه خواستم اينبار به كسي پيشنهاد بدم. همون رو پيشنهاد بدم.
اما امكانات اين مدل رو بگم:
1- اين مدل دو تا پورت usb داره. (هرچند مهم نيست ولي به درد ميخوره. شما رو يه جورايي از usb hub بي نياز ميكنه. هر چند كه كيسهاي امروزي همه خروجي usb جلوشون دارند.
2- اسپيكر داره (هر چند اسپيكر ضعيفي هست اما ممكنه گاهي به درد بخوره)
دو قابليت بالا زياد مهم نبود به خصوص از نظر من اما از هم مهم تر سومين قابليت تصويري مانيتور هست.
3- يک مورد جالب دیگه هم در مورد این ال سی دی اینه که ! من همیشه توی کف صفحه نمایش لپ تاپ ها بودم و همیشه احساس میکردم کیفیت نمایشگر لپ تاپ ها بیشتر از ال سی دی هاست ! و خلاصه با ذهن ناتوانم تنها به این نتیجه میرسیدم که یکی از مهمترین دلایلش باهاس مربوط به براق بودن صفحه نمایش لپ تاپ ها باشه ! چرا که ال سی دی ها ! صفحه نمایشگر شون ماته! اما برای اولین بار در همین ال سی دی HP / W2207 دیدم که صفحه نمایش اون هم براقه و بنظر من این مورد هم بسیار عالي اومد.
4- قابليت چهارم هم كه زياد مهم نيست ولي قابليت خوبي ميتونه باشه و مخصوصا به درد گرافيست ها ميخوره، این مانيتور نه تنها به چپ و راست میتونه بچرخه که میتونه به بالا و پایین ( خوابیده ) هم بچرخه ! که در نوع خودش کم نظیره !
taghi_ramzi
02-04-2009, 23:06
سلام
ریویو بسیار خوبی به این مدل دادید !
میخواستم بدونم آیا صفحه نمایش براقش تو نور زیاد جواب میده ؟ چون من یه مانیتور دارم که صفحه ش ماته ،و حتی وقتی نور خورشید مستقیم هم روش میفته ،بازم تصویر رو کاملا خوب نشون میده ،میخام بدونم این hp که براق هست چطوره؟
ضمنا من تو سایت ایران اچ پی دات آی آر دیدم قیمت این مدل رو 750 چوق زده بود.
google_mz
02-04-2009, 23:16
3- يک مورد جالب دیگه هم در مورد این ال سی دی اینه که ! من همیشه توی کف صفحه نمایش لپ تاپ ها بودم و همیشه احساس میکردم کیفیت نمایشگر لپ تاپ ها بیشتر از ال سی دی هاست ! و خلاصه با ذهن ناتوانم تنها به این نتیجه میرسیدم که یکی از مهمترین دلایلش باهاس مربوط به براق بودن صفحه نمایش لپ تاپ ها باشه ! چرا که ال سی دی ها ! صفحه نمایشگر شون ماته! اما برای اولین بار در همین ال سی دی hp / w2207 دیدم که صفحه نمایش اون هم براقه و بنظر من این مورد هم بسیار عالي اومد.
سلام
نمیدونم قضیه چیه ولی از چند نفر دیگه هم شنیدم که براق بودن پانل ال سی دی یه مزیته!
در حالی که به نظر من این براق بودن خیلی بده.:41:
من تو محل کارم با یه مانیتور سامسونگ کار میکنم که پانلش براقه و این باعث میشه نور محیط رو منعکس کنه(مثلا پنجره پشت سرم) و چشم اذیت بشه.
ولی تو خونه یه سونی دارم که پانلش ماته و اذیت نمیکنه.
نظر شما چیه؟
iraniran2
03-04-2009, 01:13
البته معمولا مانيتور هاي lcd با نور مستقيم خورشيد كمي با مشكل مواجه ميشه. همين صفحه كوچيك موبايل هم همينطوره. ولي اين مانيتور با اينكه صفحهش براقه چون نور خودش زياده، توي نور باز هم نسبت به مانيتورهايي كه من ديدم بهتر عمل ميكنه. البته اين رو هم مد نظر داشته باشيد كه ما قرار نيست از مانيتور هاي lcd وسط بيابون استفاده كنيم. هر چند مانيتور هاي crt هم من بارها تست كردم با نور مستقيم آفتاب مشكل داشته. ولي در حال حاضر در اتاقي كه من دارم ازش استفاده ميكنم با اينكه لامپهاي زيادي هست و تقريبا پر نوره، مانيتور هيچ مشكلي نداره .
در ضمن اين مانيتور را با گارانتي كرسي رايانه به قيمت 300 تومن ميتونيد خريداري كنيد.
براي اطلاعات بيشتر هم به تاپيك دوست عزيزم فرامرز مراجعه كنيد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخط تيره رو از وسط ---- و كامپيوتر حذف كنيد.
eblis_boy1386
03-04-2009, 02:08
22وايد ال جي بهتره ...كيفيت بهتري داره نسب به سامسونگ
lg- مدل F700B
_Barbod_
03-04-2009, 20:21
بهترين مدلي كه در بازار ايران در حال حاضر ميشه پيدا كرد به نظر من hp w2207 هست. قيمتش هم 300 تومنه. كه به گزارش سايت cnet رتبه سوم رو در بين مانيتورهاي برتر 22 اينچ جهان آورده. هم زيباست هم تصويرش عاليه. كافيه توي گوگل سرچ كني و كلي review و عكس ازش ببيني.
در تکمیل صحبتهای شما باید عرض کنم که جدیدترین مدل ال سی دی hp در راه هست که توسط همون شرکت کرسی رایانه وارد خواهد شد
البته شاید تا الان وارد کرده باشه
در ضمن گارانتی کرسی رایانه 100% تایید میشه
Mahbod91
06-04-2009, 13:50
LG W2261V بنظرم بهترینه ، از این مدل HP هم که گفتید خیلی بهتره
HDMI داره
FULL HD هست ، یعنی رزولوشنش 1920x1080 هست ولی HP 1680 x 1050 هست.
رزولوشنش خیلی استاندرد تر از HP هست ، اگر این HP رو به 360 یا PS3 وصل کنی صددرصد به مشکل Scale شدن بی کیفیت بر میخوری.
قیمتش 245 تومن از بازار ایران دیروز قیمت گرفتم.
2 میلی ثانیه هست ، که HP نیست.
_Barbod_
06-04-2009, 23:38
lg w2261v بنظرم بهترینه ، از این مدل hp هم که گفتید خیلی بهتره
hdmi داره
full hd هست ، یعنی رزولوشنش 1920x1080 هست ولی hp 1680 x 1050 هست.
رزولوشنش خیلی استاندرد تر از hp هست ، اگر این hp رو به 360 یا ps3 وصل کنی صددرصد به مشکل scale شدن بی کیفیت بر میخوری.
2 میلی ثانیه هست ، که hp نیست.
خوب دوست عزیز طبق تحقیقات من مدل جدید ال سی دی های 22 اینچ hp توسط شرکت کرسی رایانه وارد شده اما فعلا" بنا به دلایلی نمیفروشه
البته احتمال زیاد تا یک ماه دیگر حتما" خواهد فروخت
در ضمن مدل جدید hdmi داره و فول hd
البته من فردا مدل دقیقش رو میپرسم و اطلاعات رو از سایت خود hp میزارم اینجا
البته به احتمال خیلی زیاد این مدل هست
HP 2159m 21.5-inch Diagonal 16:9 Full HD Widescreen Monitor
LG W2261V بنظرم بهترینه ، از این مدل HP هم که گفتید خیلی بهتره
HDMI داره
FULL HD هست ، یعنی رزولوشنش 1920x1080 هست ولی HP 1680 x 1050 هست.
رزولوشنش خیلی استاندرد تر از HP هست ، اگر این HP رو به 360 یا PS3 وصل کنی صددرصد به مشکل Scale شدن بی کیفیت بر میخوری.
2 میلی ثانیه هست ، که HP نیست.
دوست عزیز کمی توضیح می دید استانداردتر بودن رزولوشن یعنی چی؟ به چه دلیل 1920x1080 برای یک مانیتور استاندارد تر از 1680x1050 هست؟
یک منبع معتیر هم لطف کنید که درباره استاندارد بودن رزولوشن فرمایشات شما رو تایید کنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.