مشاهده نسخه کامل
: بهترین گارد ممکن برای فلش مموری ها, غیر فعال کردن فایل autorun.inf
اگر شما هم نگران ویروسی شدن فلش مموری خود هستید گارد زیر را دانلود کرده با دادن آدرس درایو فلش مموری (درایو های هارد دیسک کامپیوتر) خود از ویروسی شدن آن برای همیشه جلوگیری نمائید.
نحوه عملکرد این گارد بدین شکل است که دو فولدر قفل با حجم صفر به نامهای autorun.inf و kazme__gheyz.exe بر روی فلش شما ایجاد می کند تا ویروس نتواند خود را روی فلش کپی نماید. توجه کنید که اگر حتی ویروس های مختلف روی فلش مموری شما کپی شود باز هم غیر فعال خواهند بود چون فایل autorun.inf ویروس نمی تواند جایگزین فولدر قفل ساخته شده توسط این گارد گردد. این دو فولدر سیستمی بوده و به طور معمول دیده نمی شوند و فقط با فرمت کردن فلش مموری پاک شدنی هستند. شما می توانید از این گارد برای تمامی درایو های هارد کامپیوترتان نیز استفاده نمائید و از انتقال ویروس هایی که با فایل راه انداز autorun.inf کار می کنند بطور کامل جلوگیری نمائید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم فایل هم 119 کیلوبایت هست
پسورد فایل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برگرفته از سایت کمیاب آنلاین
MichaelQwerty
02-04-2009, 02:30
راه برای از کار انداختن این روش هم هست فقط ویروس نویسا حوصله نکردن یکی بهتر بسازن
سلام
من هم این رو دانلود کردم ولی تازگیها با وجود اینکه این دو فایل ضد ویروس توی فلش هست اما باز هم ویروس گرفتم تمام فایلها حروف ناخوانا دارند در ضمن این دو فایل فقط با فرمت فلش خذف میشوند { اطلاعات درون فلش مهم است }
البته مطئمن نیستم که ویروس کذم غیظ باشد اما بهر حال درون این دو فایل که گارد هستند تعداد زیادی فایل و فولدر ناخوانا وجود دارد {فقط در فولدر کذم غیظ ولی در اتوران هیچی نیست}
از درون فلش چیزی به بیرون انتقال داده نمیشود اما برعکس آن قابل انجام است
با توجه به قدیمی بودن تایپک عرض کنم که موضوع حیاتی است
لطفا کمک کنید
saeed774
19-10-2009, 23:29
ولی تازگیها با وجود اینکه این دو فایل ضد ویروس توی فلش هست اما باز هم ویروس گرفتم
این دو گارد فقط برای کظم غیظ موثره . متاسفانه این ویروس هنوز شناسایی نشده و تنها راه فرمت فلش با برنامه ریکاوری فلش هست .
فکر نکنم با روش معمولی یعنی فرمت ویندوز فرمت بشه .
saeed774
19-10-2009, 23:35
با برنامه های ریکاوری فایل ببین میتونی فایلاتو بیرون بکشی ؟ بعد باید فرمت کنی . اگه نشد باید بری به سایت سازنده فلش و برنامشو برداری .
دستت درد نکنه که کمک کردی ولی ببین میگم تو فلش بجز اون دوتا گارد و و خود پوشه اصلی فایل های شخصی دیگه هر چی توی فلش هست نا خوانا و معولم هم نیست چه فرمتیه
اینجوری که تو میگی باید اول فرمت کنم چون قبلش چیزی نیست که ریکاوری بشه همش از اون فولدرها و فایلهای نا خوانا
مارک فلش هم Transcend 8GB هست تو رو خدا کمک کنید تمام زحماتم از بین میره
اصلا نمیخام ریسک کنم
ممنون
saeed774
21-10-2009, 19:09
شما با برنامه ریکاوری فلش رو جستجو کن احتمالا اسم فایل های شخصی درست نشون داده بشن و بعد بتونی ریکاوری کنی .
متاسفانه راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه .
میتونی از برنامه های زیر استفاده کنی :
SoftOrbits Flash Drive Recovery 1.2
یا
Smart Flash Recovery 4.2
با تشکر دوباره برنامه های شما و چندتای دیگه از ریکاوری کننده ها رو امتحان کردم
همه فایلها رو ریکاوری نمیکنه فقط از حدود 2000 تا فایل حدود 800 تا رو برای ریکاوری میتونه بیاره بعدش هم که ریکاوری میکنه فایلها قابل اجرا نیستند
بنظر شما اگه فرمت کنم چیزی از ریکاوری گیرم میاد
saeed774
25-10-2009, 14:05
چون اسم فايلا رو تغيير نام داده بعيد ميدونم برگردن ، فرمت هم كني فكر نكنم بشه كاريش كرد . اين ويروس هنوز راهي براش پيدا نشده .
ببخشید یه سئوال دیگه امکانش هست این دوتا فولدر اتوران و کذم غیظ رو بدون فرمت کردن حذف کنم فکر کنم اگه بشه شاید بشه ویروس رو هم از بین برد
saeed774
26-10-2009, 21:46
برنامه زیرو اجرا و کلید Auto Remove رو بزن :
از نرم افزار usb disk security استفاده کن نیاز به آپدیت هم نداره
یا usb vaccine مال شرکت panda که اینم بد نیست
برنامه زیرو اجرا و کلید Auto Remove رو بزن :
ممنون ولی نشد که بشه
از برنامه های usb disk security usb vaccine هم که بیشتر فایروال بودن نتونستم استفاده کنم ممنون mehrdad mm
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.