ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خيلي كند بودن بوت ويندوز

alex110
01-04-2009, 11:19
وقتي ويندوز براي تست مياد منظور همون ارم ويندوز هست كه سه مربع پر مي شه خيلي طول مي كشه حداقل دو دقيقه من يكبار هم همه درايو هام رو فرمت كردم و پارتيشن بندي كردم بازم دير لود مي شه در ضمن فقط در همين مورد هست تنظيمات بوت سي دي و غيره رو نيز غير فعال كردم
در ضمن اون سيستم پنتيوم 3 هست اونيكي سيستمم كه پنتيوم 3 زود لود ميشه ولي اين نه
در ضمن من با همين سيستم پنتيوم 5 با cpu دو هسته نيز اين مشكل رو دارم

djsystem
01-04-2009, 15:16
شما یه بار بایوست رو default کن شاید بهتر شد

Mojtabaf
01-04-2009, 22:19
وقتي ويندوز براي تست مياد منظور همون ارم ويندوز هست كه سه مربع پر مي شه خيلي طول مي كشه حداقل دو دقيقه من يكبار هم همه درايو هام رو فرمت كردم و پارتيشن بندي كردم بازم دير لود مي شه در ضمن فقط در همين مورد هست تنظيمات بوت سي دي و غيره رو نيز غير فعال كردم
در ضمن اون سيستم پنتيوم 3 هست اونيكي سيستمم كه پنتيوم 3 زود لود ميشه ولي اين نه
در ضمن من با همين سيستم پنتيوم 5 با cpu دو هسته نيز اين مشكل رو دارم

من این مشکل رو از هارد شما میدونم ، که باید دفرگ کنید .

و در ضمن قطعه های کامپیوترت رو سعی کن تمیز و بدون خا ک باشن !

alex110
04-04-2009, 12:58
من این مشکل رو از هارد شما میدونم ، که باید دفرگ کنید .

و در ضمن قطعه های کامپیوترت رو سعی کن تمیز و بدون خا ک باشن !

من هم گفتم شايد از هاردش باشه ولي با پارتيشن بندي كه هارد ديگه فايل نداره كه دفرگ بشه
در ضمن فن سي پي يو و سي پي رو رو نيز تميز كردم ولي درست نشد

CONFELECT
08-04-2009, 01:17
طولانی شدن فرایند بارگذاری ویندوز به چند عامل بستگی دارد.اول همخوانی قطعات سیستم ازلحاظ فرکانس مثل اینکه باس رم با سی پی یو هماهنگ نباشه دوم تعداد قطعات ومقدار جریانی که از پاور دریافت میکنن. سوم مقدار برنامه هایی که تو start up ویندوز باید بارگذاری بشن .چهارم وضعیت هارد ها و سی دی خوان ها که در زمان لود ویندوز چه حالتی دارند آیا در حال لود برنامه هایی هستند یا نه. پنجم اگه سیستم ویروس داشته باشه یا آنتی ویروس روش نصب باشه که سکتورهای بوت رو مشغول کنه یا چک کنه. ششم بایاس سیستم آیا ویروسی شده یا نه .

alex110
08-04-2009, 17:23
فكر كنم مشكل از هارد بود

amir_toos
08-04-2009, 20:09
هیچ کاری بهتر از عوض کردن ویندوز نیست!

Hossein bandarie
08-04-2009, 21:17
هیچ کاری بهتر از عوض کردن ویندوز نیست!

دوست عزيز شما كه همش همين رو ميگي !! اگه مشكل سخت افزاري باشه تعويض ويندوز هيچ سودي نداره .
1- حالا اين كند شدن بعد از نصب بوده ( همون اول كار ) يا بعدا ايجاد شده ؟
2- اگه بعدا ايجاد شده كم كم سرعت اومده پايين يا يه مرتبه ؟

alex110
09-04-2009, 20:07
چه ربطي به ويندوز داره
من ويندوز عوض كردم حتي پارتيشن بندي كردم ولي درست نشد هارد در زمان كار درست عمل مي كنه ولي در زمان بوت نه
ولي من با يه هارد ديگه امتحان كردم سريع بوت شد حالا من موندم گيجي از اين مسله

do_minor
14-04-2009, 19:43
راستش من يكبار يه همچين مشكلي داشتم و با تغيير چندتا چيز درست شد. چيزايي كه اصلا فكرشو نميكردم و هيچ ربطي نداشت به پردازش و ... ولي درست شد امتحانش حداقل اينه كه ضرري نداره

پشت سي دي درايوت ( يا دي وي دي درايوت) اون سوكته هستشا. همون سوكته كه يكيشم پشت هارد هست كه مال مستر و اسليو كردنه ها( اسمشو نميدونم) اونو هم براي دي وي دي رام و هم براي هاردت تغيرش بده و كامپيوترتو ريستارت كن و ببين چي ميشه

البته جداجدا اين كارو بكن كه بفهمي اگه درست شد از كدوم بود و الكي چيزي رو تغيير ندي.

احتمال بد سكتور هم ميتونه باشه ولي اين خيلي ضعيفه مگر اينكه وقتي هاردت يه موثعي روشن بوده باشه ضربه خورده باشه كه اون ديگه بحثش جداست

alex110
24-04-2009, 13:30
مشكل من حل نشد من همونطور كه گفتم هارد پايين انداختم به طور معمولي بوت شد ولي با هارد قبلي دير بوت مي شه
در ضمن اشكال از هارد نيز نيست چون من اون هارد رو روي يه سيستم ديگه امتحان كردم كه اونم زود بوت شد
اگر اين دو با هم ست نيستند چچوري 4-5 سال با هم كار كردند خلاصه من كه گيج زدم رفت

pejmangame
25-04-2009, 22:46
moshkel az base rametone

alex110
27-04-2009, 10:51
moshkel az base rametone

ميشه يكم بيشتر توضيح بدين