مشاهده نسخه کامل
: Voipstunt برنامه تلفن رایگان با اینتر نت
Voipstunt برنامه کم حجم (حدود 2 مگابایت) میباشد که به شما امکان تلفن کردن به شماره های تلفن معمولی (خانگی و موبایل) میدهد. با این برنامه میتوانید با کشورهایی که در لیست آمده بصورت رایگان (خطوط زمینی) و به موبایل با هزینه ای پایین تماس بگیرید.
تنها باید هدفون و میکروفون داشته باشید و این برنامه جالب را , و 30 یورو تو حسابتان بریزید که بعد از 30 بار تلفن رایگان برنامه با شما راه نمیاد. این پول دست نخورده برای ضمانته اگه به شماره های پولی زنگ نزنید
هیچ برنامه و تبلیغات مزاحمی با این برنامه وارد کامپیوتر نمیشود. در کشورهای آمریکایی و اروپایی، یک شماره تلفن ثابت نیز به شما هدیه میدهد. میتوانید با این شماره در هر کجای دنیا که هستید با دوستانتان در تماس باشید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad hamed
03-02-2006, 10:02
برنامه رایگان هست یا نه
zonealarm
03-02-2006, 11:05
Sorry;We could not register you!
چرا؟
سلام
بله برنامه رایگان هست ولی تلفن برای بعضی از کشورها رایگانه (ایران تو لیست نیست)
دایال آپ و یا ا دی اس ال هم کار میکنه
zonealarm جان ، شما چطوری میخواستین رجیستر کنین؟ چون رجیستری رایگانه و هیچ مشکلی نداره؟ شاید اسم کاربری تکراری بوده؟ البته یه بار هم به نام یه کشور دیگه امتحان کن. خوب غربه و ایران!!!
emhtiwyats
03-02-2006, 18:30
tohave جان از خوده voip استفاده کنیم به صرفه تر نیست ؟
zonealarm
03-02-2006, 22:34
zonealarm جان ، شما چطوری میخواستین رجیستر کنین؟ چون رجیستری رایگانه و هیچ مشکلی نداره؟ شاید اسم کاربری تکراری بوده؟ البته یه بار هم به نام یه کشور دیگه امتحان کن. خوب غربه و ایران!!!
واللا از من يه يوزر خواست با يه پسورد يدونه هم اي ميل
هر اسمي هم وارد كردم همين پيغامو داد
اين اسم كشور هم كه گفتي جايي نديدم كه بخوام عوضش كنم
منتظر راهنمايي هستم.
mohammad8
04-02-2006, 00:49
دوستان اگه كسي امتحان كرده توضيه كامل بده ...
سلام
به این عکسها نگاه کنید شاید بتونین کار کنید با این برنامه جالب.
اول باید به اینتر نت وصل بشین، هدفون و میکروفن رو آماده کنین و بعد:
1- اگه اسم کاربری دارین باید با این گزینه شروع کنین (البته چون برنامه رو تازه میخواین نصب کنین پس اسم کاربری ندارین)
2- این گزینه اتوماتیک براتون باز میشه که برای کاربران جدید هست
3- اسم کاربری خودتون رو انخاب میکنین (مثل اسم کاربری در تالار) نباید تکراری باشه، سیستم بهتون میگه
4- اسم واقعیتون رو وارد کنین یا اسمی رو که میخواین اونطرف (طرف مکالمه) ببینه
5- پسورد انتخاب کنین
6- پسورد رو دوباره وارد کنین
7- آدرس ایمیل واقعی رو بنویسین که بدرد پیدا کردن پسورد میخوره اگه فراموش بکنین (البته ماهی 1 دونه هم تبلیغ میاد)
8- اگه میخواین هر وقت ویندوز باز شد این برنامه شروع به کار بکنه ، این گزینه تیک داشته باشه
9- حالا OK رو بزنین
این پنجره رو وقتی همه چیز مرتب بود میبینید. اگه ندیدید پس ثبت نام صحیح نیست. برگردید و دوباره دقت کنید
این پنجره اصلی برنامه هستش. در اینجا میتونین مثل مسنجرهای معمولی ازش استفاده کنید:
1- میتونین با اونهایی که از این برنامه استفاده میکنن دوست بشین و آدرسشون رو اضافه کنین
2- این گزینه رو بزنین یه پنجره دیگه میاد که میتونین شماره بگیرید و مکالمه کنید
1- صفحه شماره گیری
2- شماره گرفته شده رو چک کنین ببینین درسته یا نه (اگه میخواین شماره جدید بگیرین باید شماره قبلی رو پاک کنین)
3- با زدن این دگمه شماره گیری شروع میشه (اگه شماره درست و رایگان باشه، مثل تلفن معمولی زنگ میزنه)
4- اینجا نشون دهنده وضعیت شماست. اگه مشکلی از بابت اینتر نت داشتین اونجا مینویسه
شاد باشید
mohammad hamed
05-02-2006, 08:21
مرسی .
حالا شد یه چیزی تا ازش سر در بیاریم.
اين برنامه شگفت انگيزه و واقعا جاي تشكر داره
ولي براي من error ميده.و ميگه
we,could not register you due to a connection failure
چه كار كنم؟
mohammadali_n
06-02-2006, 15:30
اين برنامه شگفت انگيزه و واقعا جاي تشكر داره
ولي براي من error ميده.و ميگه
we,could not register you due to a connection failure
چه كار كنم؟
عزيز من اگه پيغام خطا مي ده پس از كجا فهميدي شگفت انگيزه :tongue: :tongue: :blink:
amin_rogh
06-02-2006, 20:27
دوستان سلام
من گرفتمº
جالب هست ولی فقت 2-3-4 تا تلفن رايگا ن ميشه زد.برای تماس با نروژ ازش استفاده کردم .2 سه بار قطع شد و بعدش هم گفت که کرديت برای ترايال بوده و تمام شده! در مجموع حدود 3 دقيقه حرف زدم.حالا نميدونم اگه کرديت بخرم باز هم اون کشور هايی که گفته مجانی خواهد بود يا نه¿
بهتون خبر ميدم.امين رخ
اقايmohammadali_n
(جسارتا) پي بردن به اين مسئله كار سختي نبود .ميتونيد به صفحه اول مراجعه كنيد. :) :rolleye:
masoud-lat
07-02-2006, 12:26
هرچي هست خوبه
سلام
دوستان عزیز
من دارم این برنامه رو استفاده میکنم و تا حالا با کشورهای مختلف اروپایی (خطوط زمینی - موبایل نه) حرف زده ام که شاید روی هم بشه 1000 دقیق و رایگان
اگه شما به لیست کشورهای رایگان مراجعه کنید میبینید که این برنامه مشکلی با اونها نداره
ولی خوب موبایل و بعضی تلفنهایی که از سیستم معمولی خارجند استثنا داره
ولی خوب از داخل ایران خبری ندارم و بهتره دوستانی که تونستن از اون استفاده کنن خبر بدن. آخه ج - ا با هیچ استانداردی سازگار نیست
amin_rogh جان شما مکردیت میخری برای تماسهای موبایل یا کشورهای خارج از لیست
در ضمن این برنامه میتونه بعنوان یک مسنجر تلفنی هم کار کنه. شما میتونین با دوستانی که این برنامه رو دارن تماس بگیرین
amin_rogh
07-02-2006, 21:24
(((((((((((amin_rogh جان شما مکردیت میخری برای تماسهای موبایل یا کشورهای خارج از لیست)))))))))))
سلام عزيز
من آزمايش کردم.به همون کشورهای توی ليست تلفن زدم ولی بعد از 2-3 بار قطع و وصل شدن پيام داد که تريال تايم تمام شده. حالا گه شما اینو گفتين ميرم دوباره تست کنم و خبرشو ميدم.امين رخ
سلامی دوباره
این لیست کشورهای موجود برای تلفن رایگان (اگر کردیت در حسابتان نباشد تنها میتوانید 1 دقیقه به خارج از کشور خود ارتباط داشته باشید ولی اگر کردیت اشته باشید میتوانید نا محدود استفاده کنید در حالی که کردیت دست نخورده باقی میماند بعنوان ضمانت)
Argentina
Australia
Austria
Belgium
Canada
Chile
China
Croatia
Cyprus
Denmark
Finland
France
Germany
Gibraltar
Hong Kong
Hungary
Iceland
Ireland
Italy
Japan
Liechtenstein
Luxembourg
Malaysia
Monaco
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Portugal
Singapore
South Korea
Spain
Sweden
Switzerland
Taiwan
United Kingdom
United States
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.