ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : hard not detected

samkaveh
01-04-2009, 01:48
نمیدونم چرا موقع بالا اومدن قبل از صفحه مشکی رنگ ویندوز این پیغام میاد اگه هارد وصل نباشه که اصلا ویندوز نباید بالا بیاد به نظر شما این مشکل از چیه ////:8:هارد من مکستور 500 با نرم افزار اپدیت شده mxa1 اگه درست نوشته باشم

samkaveh
01-04-2009, 15:55
شرمنده فکر کنم تاپیک و اشتباها توی این قسمت زدم لطفا اگه امکان داره به قسمت تعمیرات منتقل کنید ممنون

avecina.ir
01-04-2009, 16:06
سلامم..
یعنی چی درست منظورت ره نرسوندی....
یعنی کابل برق و DATA از هاردت جداست که این پیغام میاد یا نه؟؟ وصله و پیغام میاد؟؟
کابلها را چک کن سالم و درست وصل باشن
جامپر پشت هارد ره چک کن در حالت master باشه و هارد یا سی دی رام دیگه اگه با اووون کابل مشترک هستش جامپرش در حالت Slave باشه و...

samkaveh
01-04-2009, 19:38
Sata هستش و داخل کیس وصل شده البته به جامپرش توجه نکردم کابل مشترگ که نداره چون یه کابل مجزا داره از نظر کابلها هم مشکلی نداره چون اگه داشت ویندوز بالا نمیومد منظورم اینه که سیستم بدون مشکل کار میکنه اما موقع بالا اومدن این پیغام رو هم میده

avecina.ir
01-04-2009, 21:01
اهومم... ببین کابل ساتای هارد را روی بقیه ی سوکتهای ساتای مادربورد تست کن ببین بازم پیغام میده؟؟ضمنن اگه تونستی بایوس مادربوردت را آپدیت کن

samkaveh
02-04-2009, 23:20
پیغامی که میاد اینه
adapter 1 disks information: no hard disk is detected
درست قبل از صفحه انتظار ویندوز مادر بوردم asus p5ql proهستش کابل ساتا رو هم تست کردم رو یکی دیگه از پورتها ولی نشد به نظر شما از بایوس هست /// از تنظیمات بایوس چی؟

samkaveh
07-04-2009, 17:03
یه مشکل دیگه هم دارم موقعی که برق ناگهانی قطع میشه بعد از امدن برق موقع روشن کردن سیستم ویندوز هارد رو چک نمیکنه و مستقیما ویندوز بالا میاد .......این در دراز مدت برای هارد مشکل افرین نمیشه

hamed_abii
08-04-2009, 09:02
به خاطر قابلیت raid که مادربردتون داره نیست؟