JUDYABBOT
31-03-2009, 20:35
سلام
من خیلی وقته که مشکلات و معایب کامپیوترهای شهرمون رو چه از نظر نرمافزاری و چه سخت افزاری حل میکنم و به جرآت میتونم بگم که تابحال پشت هیچ میزی و روی هیچ سیستمی از هیچ لحاظ کم نیاوردهام و اونو حل کردهام اما تا بحال هیچگاه نتونستم از پس مشکلات سیستم خودم بربیام چند تا سیستم عوض کردم اما هیچ کدومشون بدون ایراد نبودن و معمولا ایرادای سیستم من جواب عقلی و علمی درستی نداره با سیستم قبلیام مشکل موس داشتم طوری که هیچ موسی رو نمیشناخت نه اپتیکال نه توپی و بیش از 50 تا موس امتحان کردم ولی هیچکدومشون کار نکردن و جالب قضیه اینجاس که همین مادر برد رو روی سیستم دیگه گذاشتم هرجور موسی رو قبول میکرد
بگذریم
حالا مشکل این دوره ام
مادر بردم رو که گیگا 965s3 بود با یک foxconnx35 عوض کردم یکماه خوب کار کرد اما چند وقته که
بعد از بوت شدن ویندوز و با روشن و خاموش کردن دستی مونیتور، سیستم ریستارت میشه
با اجرای دستور پرینت و به محض گرفتن چاپ از صفحه موزد نظر دوباره ریستارت میشه
مشکل نرمافزاری ندارم چون همه جوره و توی سیستمعاملهای محتلف xp و vista و حتی لینوکس هم اونو امتحان کردم و همین ادا و اطوار ها رو داره هیچ قطعهای رو هم عوض نکردم و با روشن کردن کامپیوتر و تا قبل از بوت کامل ویندوز اگه مانیتور رو روشن و خاموش بکنم سیستم ریستارت نمیشه!!!
اما به محض بوت شدن کامل سیستم اگه بخوام مونیتور رو خاموش بکنم خاموش میشه ولی به محض اینکه بخوام دوباره مونیتور رو روشن بکنم سیستم خودبخود ریستارت میشه انگاری که کلید ریستارت سیستم به مونیتور وصله!!!!!!!!
با اجرای هر پرینت هم که گفتم سیستم ریستارت میشه
مشکل پاور هم ندارم چون پاور اون 320 real green هست
سیستم رو overclock نکردهام
تنظیمات بایوس رو هم default کردهام باز هم همینجوره
مشخصات سیستم هم اینه:
MB: foxconn x35
OS Name Microsoft® Windows Vista™ Ultimate Sp2
Processor Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.40GHz, 3403 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s)
BIOS Version/Date American Megatrends Inc. 080014, 8/14/2008
Memory (RAM) 2x2G.dual channel 4 GB OCZ
HDD: 320 maxtor
Power: green 320 real
printers: 2014 & 1300 & 1280 HP
scanner: cannon lide 90
Digital pen: active xp 8060b
mouse: optical
VGA: nvidia 8600 gs
حالا موندم با این مشکل چیکار کنم در ضمن کلیه قطعات رو تست کردم هیچکدوم ایراد ندارن !!!!!!!!
یادم رفت بگم که موقع ریستارت شدن ( چه با روشنت کردن مونیتور و چه با اجرای پرینت ) هیچ پیغام و پسغامی هم نمیاد و اخطار و گزارش ارور هم نمیده!!!!!!!!
شاید هماهنگ نیستن ولی یه جای کار میلنگه چون قبلا خوب کارمیکرد و تازه اینجوری شده
ببخشید اگه طولانی شد
ممنون میشم اگه ایراد اونو بگید ببینیم نظر دوستان در این مورد چیه؟
با تشکر
جودی
من خیلی وقته که مشکلات و معایب کامپیوترهای شهرمون رو چه از نظر نرمافزاری و چه سخت افزاری حل میکنم و به جرآت میتونم بگم که تابحال پشت هیچ میزی و روی هیچ سیستمی از هیچ لحاظ کم نیاوردهام و اونو حل کردهام اما تا بحال هیچگاه نتونستم از پس مشکلات سیستم خودم بربیام چند تا سیستم عوض کردم اما هیچ کدومشون بدون ایراد نبودن و معمولا ایرادای سیستم من جواب عقلی و علمی درستی نداره با سیستم قبلیام مشکل موس داشتم طوری که هیچ موسی رو نمیشناخت نه اپتیکال نه توپی و بیش از 50 تا موس امتحان کردم ولی هیچکدومشون کار نکردن و جالب قضیه اینجاس که همین مادر برد رو روی سیستم دیگه گذاشتم هرجور موسی رو قبول میکرد
بگذریم
حالا مشکل این دوره ام
مادر بردم رو که گیگا 965s3 بود با یک foxconnx35 عوض کردم یکماه خوب کار کرد اما چند وقته که
بعد از بوت شدن ویندوز و با روشن و خاموش کردن دستی مونیتور، سیستم ریستارت میشه
با اجرای دستور پرینت و به محض گرفتن چاپ از صفحه موزد نظر دوباره ریستارت میشه
مشکل نرمافزاری ندارم چون همه جوره و توی سیستمعاملهای محتلف xp و vista و حتی لینوکس هم اونو امتحان کردم و همین ادا و اطوار ها رو داره هیچ قطعهای رو هم عوض نکردم و با روشن کردن کامپیوتر و تا قبل از بوت کامل ویندوز اگه مانیتور رو روشن و خاموش بکنم سیستم ریستارت نمیشه!!!
اما به محض بوت شدن کامل سیستم اگه بخوام مونیتور رو خاموش بکنم خاموش میشه ولی به محض اینکه بخوام دوباره مونیتور رو روشن بکنم سیستم خودبخود ریستارت میشه انگاری که کلید ریستارت سیستم به مونیتور وصله!!!!!!!!
با اجرای هر پرینت هم که گفتم سیستم ریستارت میشه
مشکل پاور هم ندارم چون پاور اون 320 real green هست
سیستم رو overclock نکردهام
تنظیمات بایوس رو هم default کردهام باز هم همینجوره
مشخصات سیستم هم اینه:
MB: foxconn x35
OS Name Microsoft® Windows Vista™ Ultimate Sp2
Processor Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.40GHz, 3403 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s)
BIOS Version/Date American Megatrends Inc. 080014, 8/14/2008
Memory (RAM) 2x2G.dual channel 4 GB OCZ
HDD: 320 maxtor
Power: green 320 real
printers: 2014 & 1300 & 1280 HP
scanner: cannon lide 90
Digital pen: active xp 8060b
mouse: optical
VGA: nvidia 8600 gs
حالا موندم با این مشکل چیکار کنم در ضمن کلیه قطعات رو تست کردم هیچکدوم ایراد ندارن !!!!!!!!
یادم رفت بگم که موقع ریستارت شدن ( چه با روشنت کردن مونیتور و چه با اجرای پرینت ) هیچ پیغام و پسغامی هم نمیاد و اخطار و گزارش ارور هم نمیده!!!!!!!!
شاید هماهنگ نیستن ولی یه جای کار میلنگه چون قبلا خوب کارمیکرد و تازه اینجوری شده
ببخشید اگه طولانی شد
ممنون میشم اگه ایراد اونو بگید ببینیم نظر دوستان در این مورد چیه؟
با تشکر
جودی