مشاهده نسخه کامل
: آقا برای متحرک سازی در 3dsmaxکمک کنید
NINJA0098
31-03-2009, 17:46
سلام
راستش من تقریبا 3ds max رو بلد هستم اما بلد نیستم یه کاراکتر رو متحرک کنم اگه میشه به منه بینوا کمک کنید:19:
اگه کمک کنید دعاتون میکنم
در ضمن عیدتون مبارک:11:
سلام دوست عزيز.
شما دقيقا كجا مشكل داريد؟ خب انيميت يك كاركتر مراحلي داره كه هر كدوم يه عالمه حرف و نكته داره مثل ريگ و اسكين و رفع عيب هاي اسكين و مورف و ... .
اگه مي خواهيد فقط به صورت مقدماتي يك كاركتر رو انيميت كنيد مي تونيد از سيستم Bipet مكس استفاده كنيد ولي اگر مي خواهيد به صورتي كه بالا گفتم اين كار رو انجام بديد هلپ مكس رو ببينيد و مشكلاتتون رو اينجا مطرح بفرماييد.
موفق باشيد.
حرف های کوروش عزیز که همگی تاییدن
اما یه مراحل دیگه ای هم داره تا کار انیمیت شده بعده ساخت طبیعی بشه
این مراحلم مربوط به یادگیریه آناتومی و کلا شکل حرکت های اعضای بدن توی مثلا راه رفتن آدمه
یا ثلا اینکه اگه آدم یه جسم سنگینو بلند میکنه بدنش چه شکلی به خودش میگیره
کلا من پیشنهاد میکنم سری به این دوتا تاپیک بزنی
مهم : آموزش انیمیشن(قانونها و تکنیکها)و... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hadi_moom
◦▫▪•● کــــاراکــتــــــر و ریــــگیــــــنگ ●•▪▫◦ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] alibitaraf
NINJA0098
02-04-2009, 17:40
ممنون فداتون شم اون تایپیک کلا مشکلمو حل کرد
دمتون گرم خیلی باحالین:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.