ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : الگوریتم

asbfrooshan
31-03-2009, 11:51
سلام دوستان دونبال الگوریتمی هستم 1 چیزای نوشتم ولی درست در نمی اد ؟ در اینترنت گشتم ولی چیزی پیدا نکرد ام اما مسله ....عد صحیح مبنای 10 را به 2 تبدیل کند ؟و مبنای 2 را به 10 تبدیل کند؟با تشکر از دوستان لطفا راهنمایی کنید برام لازم

M E H D I
31-03-2009, 12:07
سلام

input num
ans=0
a=1
r=num mod 10 (همون باقیمانده)
num=num/10
ans = ans + r * a
a= a * 2
if num <> 0 then goto 4
end.

همینطوری که هست تبدیل مبنای 2 به 10 هست. یه خورده تغییرش بدین میشه تبدیل 10 به 2. این تغییر رو میذارم که خودتون انجام بدین:46: این الگوریتمی هست البته. اگه به یه زبون خاص نوشته بشه خیلی گویاتر از این میشه.

asbfrooshan
31-03-2009, 14:28
سلام دوست عزیز با تشکر از تون که مرا راهنمایی کردیدمن چیز زیادی نمدانم از الگوریتیم .....وچند اصطلاح به کار رفته را ممنون میشم بهم بگید num.........ans...........then.................... ..num فکر کنم اسم خوانده شده باشد؟mod خارج قسمت صحیح ؟ans؟thenاین دوتا را نمی دانم با تشکر باز هم اگر راهمای کنید

M E H D I
31-03-2009, 16:40
سلام دوست عزیز با تشکر از تون که مرا راهنمایی کردیدمن چیز زیادی نمدانم از الگوریتیم .....وچند اصطلاح به کار رفته را ممنون میشم بهم بگید num.........ans...........then.................... ..num فکر کنم اسم خوانده شده باشد؟mod خارج قسمت صحیح ؟ans؟thenاین دوتا را نمی دانم با تشکر باز هم اگر راهمای کنید

خواهش!

num اصطلاح نیست. یه اسم هست که برای عددی که از کاربر میگیریم گذاشتم من. هر اسم دیگه ای رو می تونین بذارین. ans هم همینطور. جوابی که میخوایم چاپ کنیم رو اسمش رو گذاشتم ans.

mod باقیمانده هست. اون تقسیم که گذاشتم خارج قسمت صحیح منظورم بود(تو پاسکال البته میشه \ )
then هم همون معنی خودش رو میده. جمله انگلیسی هست. معنیش میشه اگه num مخالف صفر بود اونوقت برو به 4. اون کلمه قرمز ترجمه then هست.

asbfrooshan
31-03-2009, 16:55
باز هم از تشکر می کنم خیلی ممنون