مشاهده نسخه کامل
: سؤالم تكراريه ولي كمكم كنين
سلام .برا پيغام خطا دوستان گفتن تو يه تگ جاوااسكريپت تابع alert(); بذارم مرسي گذاشتم وجواب گرفتم.حالا ميخوام بهم يه تابع برا پيغاماي عادي مثل successبده كه اون علامت danger نباشه. برنامه ام با php است .مرسي.
mohsen_ed
02-04-2009, 15:28
این سوال من هم هست اگه می شه جواب بدید .
.: محمد :.
02-04-2009, 15:34
سلام .برا پيغام خطا دوستان گفتن تو يه تگ جاوااسكريپت تابع alert(); بذارم مرسي گذاشتم وجواب گرفتم.حالا ميخوام بهم يه تابع برا پيغاماي عادي مثل successبده كه اون علامت danger نباشه. برنامه ام با php است .مرسي.
عزیزم کار شما تا اون جایی که من می دونم امکان پذیر نیست ! می تونید از Jquery و Extjs استفاده کنی که خیلی هم کار زیبا و بدون عیبی می شه ! این سه تا لینک از Jquery و Extjs ولی اگر نفهمیدی بگو کامل آموزشش رو بذارم ولی سعی کن بفهمی ! :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر // :31::31:
سلام من اينكارو برا پيغام خطا كردم كه دوستان تو همين سايت راهنماييم كرده بودن حالا برا پيغام مثلاً مؤفقيت مثل مثلاً همين boxي كه وقتي خروجو ميزنيم ازمون سؤال ميكنه آيا واقعاً ميخواين خارج شين يه علامت سؤالم داره.ولي من ميخوام يه همچين boxي برا قبول درخواست يا همون موفقيت بده.مثلاً برا پيغام خطا كد زيرو نوشتم تو شرطم كه با php است(تو تگ php است)جواب ميده يهboxباز ميشه كه علامت ! تو يه مثلث كنارشه(همون علامت danger). البته هر سه حال سؤالو پيغام خطا و موفقيتو با خود جاوا تو NetBean IDE با دستوراتJOptionPane.showMessageDialog نوشتم جواب ميده ولي اينجا چون بايد تگ جاوا اسكريپت استفاده كنم جواب نميده. اينم كدم:
<?php
.
.
.
.
.If($a==0)
{
Echo<"script language='javascript'>
Alert('try again!');
</script>";
.
.
.
?>
در ضمن مرسي از توجهتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.