مشاهده نسخه کامل
: یعنی تمام اطلاعاتم از بین رفته؟؟؟؟؟؟
gigi_alex
31-03-2009, 07:34
سلام بچه ها
هاردم داشت مثل ساعت کار می کرد. ولی صبح که روشن کردم دیگه Detect نمیشد. :41: روی یه سیستم دیگه هم تست کردم جواب نداد. کلی اطلاعات روش دارم (عکس خانوادگی، موزیک، فیلم) حدود 300 گیگ میشه!
از یکی پرسیدم گفت دیگه نمیشه اطلاعات رو برگردوند. یا باید هاردو بفرستم گارانتی تا واسم عوض کنه. که اینجوری باید قید اطلاعاتم رو بزنم. یا باید به یه شرکتی بدم که با روش سخت افزاری اطلاعات رو برگردونه که در این صورت هارد از گارانتی خارج میشه.
لطفا راهنماییم کند .ببینم از طریق هارد به هارد کردن و استفاده از نرم افزار Recovery میشه کاری کرد؟
Maxtor 500 GIG 32MB Buffer
gigi_alex
01-04-2009, 13:01
کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟
هاردم موتورش کار میکنه. ممکنه بوردش سوخته باشه؟ میشه بوردشو عوض کرد؟
dooste.man83
01-04-2009, 13:10
کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟
هاردم موتورش کار میکنه. ممکنه بوردش سوخته باشه؟ میشه بوردشو عوض کرد؟
نترس واسه منم پیش اومده مشکلی نیست...اطلاعات سر جاشه...به یک سیستم سالم وصلش کن با یک برنامه قوی ریکاور ریکاوری کن برمیگرده همه چی بعد بده گارانتی... هاردتم حتما مکستور که اینطوری شده
اگه چیز مورد داری روش داری بیرون ندی بهتره...خطر عمومی شدن چیزای خصوصیت هست ;)
ازgetdatabackاستفاده کن خیلی عالیه..........
gigi_alex
01-04-2009, 19:05
نترس واسه منم پیش اومده مشکلی نیست...اطلاعات سر جاشه...به یک سیستم سالم وصلش کن با یک برنامه قوی ریکاور ریکاوری کن برمیگرده همه چی بعد بده گارانتی... هاردتم حتما مکستور که اینطوری شده
اگه چیز مورد داری روش داری بیرون ندی بهتره...خطر عمومی شدن چیزای خصوصیت هست ;)
اگه با نرم افزار ریکاوری این کارو بکنم مطمئنی همه ی اطلاعاتم برمیگرده . آخه شنیدم اگه با نرم افزار این کارو بکنی و درست نشه دیگه نمیشه کاریش کرد .
با این نرم افزار میشه کاری کرد Active undelete یا get data back
اگه نرم افزاری میدو نید که به کارم میاد بگید
gigi_alex
02-04-2009, 19:28
من تویه تاپیک های دیگه دیدم که همه مشکل منو دارن ولی با تعویض کابل برق و sata درست شده ولی من این کارها رو کردم ولی بازهم هاردم رو نشناخت . رویه سیستم دیگه ای امتحان کردم بازم نشود
میخوام بدونم اصلا هاردم سوخته یا نه ؟
در ضمن میخواستم بدونم که چطوری میتونم اطلاعاتم رو برگردونم . آخه به کامپیوتر دیگه هم وصلش میکنم Detect نمیشه
چطوری اطلاعاتم رو برگردونم ؟
لطفا راهنمایی کنید .
ehs_soltany
05-04-2009, 12:01
با یه هارد سالم بیا بالا
هارد مشکل دار رو هم به عنوان slave وصل کن
بعد از یه نرم افزار undelete استفاده کن ببین درایوها رو پیدا میکنه
مثلا smart undelete
gigi_alex
05-04-2009, 12:43
سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی که کردی ولی همین کارو کردم جواب نداد یعنی اصلا هاردمو نشناخت. چه برسه که بخوام با نرم افزار ریکاوری کنم.
ehs_soltany
05-04-2009, 16:31
احتمالا این چیزایی رو که میگم خودت میدونی ولی خوب گفتنش ضرر نداره.
اگه مادربورد هارد رو نمیشناسه یعنی توی setup شناخته نمیشه روی کامپیوتر دیگه هم امتحان کن. کابل رو هم عوض کن. اگه هیچ مادربردی هاردت رو نشناخت اصولا هاردت خرابی سخت افزاری داره و باید تعمیر بشه.
ولی اگه مادربرد میشناسه ولی ویندوز نمیشناسه امید بیشتری هست.
به هرحال احتمال اینکه اطلاعاتت از بین بره خیلی کمه.
ehs_soltany
05-04-2009, 16:42
ضمنا مدل هاردت رو هم بذار pata یا sata
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.