ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گلچین حرکات علی کریمی *فوق ستاره فوتبال ایران

manreza71
31-03-2009, 00:26
او اسطوره محبوب فوتبال ایران است.
اویک استثنا در فوتبال ایران هست.
کسی که دریبل های زیبا وخیره کننده اش همه را یاد اسطوره بزرگ فوتبال جهان مارادونا می اندازد ، وبی دلیل نیست که لقب مارادونای آسیا را به او داده اند. کسی که گزارشگر ایرلندی ( ایران - ایرلند ، مفدماتی جام جهانی 2002 )را با دریبل های چشم نواز خود انچنان به حیرت می اورد ،که گزارشگر ایرلندی از ته دل داد میزند او یک بازیکن معمولی نیست ، اویک جادوگر هست .آری او علی کریمی نابغه فوتبال ایران است .
دوستان میتونید دریبل ها وحرکات تکنیکی جاودان علی کریمی رو در زیر دانلود کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسم الله الرحمن الرحیم

The Best Of Ali Karimi -Asian Maradona
Ali Karimi dribble skill collection
Ali Karimi Iranian Legend

گلچین گلها وحرکات تکنیکی جاودان علی کریمی اسطوره فوتبال ایران
گلچین گلها وحرکات تکنیکی جاودان علی کریمی اسطوره فوتبال ایران قسمت 1

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گلچین گلها وحرکات تکنیکی جاودان علی کریمی اسطوره فوتبال ایران قسمت 2

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گلچین گلها وحرکات تکنیکی جاودان علی کریمی اسطوره فوتبال ایران قسمت 3

گلچین گلها وحرکات تکنیکی جاودان علی کریمی اسطوره فوتبال ایران قسمت 4

گلچین گلها وحرکات تکنیکی جاودان علی کریمی اسطوره فوتبال ایران قسمت 5

Ali Karimi Vs Roma Ali Karimi Vs Germany

گلچین حرکات تکنیکی ودریبل های ویران کننده مارادونای آسیا ( علی کریمی ) در برابر رم ایتالیا

گلچین حرکات ودریبل های ویران کننده اسطوره فوتبال ایران ( علی کریمی ) در برابر آلمان 2004

8 Goals Of Ali Karimi In Bayern Munich

هشت 8 گل از مارادونای آسیا علی کریمی برای بایرمونیخ ( بوندسلیگا ، جام حذفی ، لیگ قهر مانان اروپا )

کلیپ تبلیغاتی علی کریمی در بایر مونیخ برای فانتوم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوستان همه لینک ها رو درست کردم + حرکات جدید از مارادونای آسیا علی کریمی

برای دانلود لینک های فوق را در آدرس بار مرورگر خود کپی کنید

manreza71
31-03-2009, 12:08
علی کریمی بی شک تکنیکی ترین بازیکن تاریخ آسیا هست ، در سال 2004 که علی کریمی بهترین بازیکن سال آسیا شد ، لقب مارادونای آسیا را به او دادند ، مارادونا قهرمان کریمی بوده وکریمی اونو یک اسطوره کامل میدونه . در ویدیو زیر مقایسه علی کریمی اسطوره فوتبال ایران و مارادونا اسطوره فوتبال جهان رو میبینیم ، و می بینیم که کریمی دقیقا سبک بازی مارادونا را بازی میکند . در این مقایسه میبینید که هم کریمی هم مارادونا مدافعان حریف رو 4،5،6 نفری با تکنیک ناب خود با سبک یکسان دریبل میزنند و لذت یک فوتبال رو به تماشاگر انتقال میدن

Ali Karimi Iranian Legend Vs Maradona

Asian Maradona Vs Maradona

Ali Karimi VS Maradona
ویدیو مقایسه علی کریمی اسطوره ونابغه فوتبال ایران وآسیا و مارادونا اسطوره ونابغه فوتبال جهان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم 55 مگ
زمان : 8:32

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

manreza71
31-03-2009, 13:18
Young Ali Karimi

گلها وگلچین حرکات ودریبل های هنرمندانه علی کریمی جادوگر فوتبال ایران سال 77 تا 80

گل فوقالعاده زیبا وتاریخی علی کریمی از وسط زمین به سایپا سال 79

Ali Karimi In Asian Cup 2007

گلچین حر کات علی کریمی جادوگر ایرانی در جام ملت های آسیا 2007

Nice Pass Of Ali Karimi Iranian Legend

اینم یه پاس فوق العاده زیبا وتماشایی از علی کریمی جادوگر فوتبال ایران وآسیا

shahab_f
02-04-2009, 13:19
ممنون دوست عزیز ، کدوم پارتش از همه قشنگتره ؟ بگو اون رو دانلود کنیم

manreza71
02-04-2009, 13:58
ََAli Karimi Vs Esteghlal

علی کریمی همیشه از بهترین بازیکنان دربی بوده هست و تا به حال 3 بار مانع باخت پرسپولیس در برابر استقلال شده است . علی کریمی در دربی جنجالی سال 79 توانست در وقت اضافه بازی 1-2 باخته رو مساوی کنه ومانع شکست پرسپولیس بشه . علی کریمی بعد از 8 سال دوری از دربی در سال 87 در بازی رفت با استقلال همگان را به تعجب برانگیخت و یک بازی فوقالعاده زیبا به نمایش گذاشت واین بار هم بازی باخته شده رو به تساوی کشوند . در بازی برگشت علارقم مصدومیت ویک ماه خانه نشینی بدون کوچکترین تمرین خودش رو به بازی دربی برگشت رسوند ونمایشی عالی از خود به جای گذاشت و توانست یک پنالتی بگیرد و مانع سومین باخت پرسپولیس در برابر استقلال بشود . انچه از بازیهای کریمی در این دیدار ها باقی مانده است به صورت ویدیو میتونید در زیر دانلود کینید.

عکس زیر هم محبوبیت کریمی رو نشون میده که هوادارا تو دربی براش سنگ تموم گذاشتن .

بسم الله الرحمن الرحیم

گل قیچی علی کریمی به استقلال در دربی سال 79

گلچین حرکات علی کریمی در دربی رفت سال 87

گلچین حرکات علی کریمی در دربی برگشت سال 87

agha sami
18-05-2009, 14:18
مرسی مرسی مرسی :8:
هر چهارتا تشکر که تو این صفحه بو زدم :46:

بقیشونم اینجاس : :11:
تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر
بی باک بی بال
20-05-2009, 08:21
حرکات جدیدی نداری

manreza71
20-05-2009, 11:28
علی کریمی خودش یک تیم هست ، میگی نه نگاه کن

این عکس مربوط به بازی مقدماتی جام جهانی 2002 ( ایران- ایرلند ) هست ، گزارشگر ایرلندی از دریبل های خارق العاده کریمی به مدافعان تیم ایرلند به وجد آمده بود از ته دل داد میزد ، کریمی یک بازیکن معمولی نیست اویک جادوگر هست

manreza71
11-06-2009, 09:01
اینم گل زیبا والبته نجات دهنده علی کریمی به تیم امارات 1388/03/20

یــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــا

Pass:
این گل بازگشت علی کریمی بعد از مدتها دوری از تیم ملی به خاطر کینه توزی علی دایی بود ، علی کریمی برگشت وتیم ملی رو هم نجات داد

یران 1 امارات 0

بازیکنی که مدتها همه منتظر حضورش در تیم ملی بودند با یک حرکت تکنیکی فوق العاده دروازه رو باز میکنه
حق کریمی بود که زود تر از اینا در تیم ملی باشه
خیلی ها میگفتند جای علی کریمی در تیم ملی خالیه
حالا با این گل بازگشت فوق العاده ای داره به تیم ملی
این کریمیه که همه رو به هم ریخته با خونسردی هر چه تمام تر بدون اینکه بخواد محکم بزنه ، میاره رو پای چپش ودروازه رو باز میکنه
بهم ریختگی مدافعان ، سردر گمی اونها ، دوسه تا بازیکن هم اونجا روی زمین افتادن
وضربه کریمی به این زیبایی درون دروازه رفت
با بازوبند کاپیتانی هم گل میزنه

همه اینها متلک هایی بود که به اون دایی عقده ای مزدک انداخت

mf.designing
07-07-2009, 22:43
تشکر. فوتبال ایرانی ، فقط کریمی

pedramh
14-07-2009, 12:46
از این همه فوتبالیست چرا کریمی !!!!!!!!!!!!!!

malkemid
14-07-2009, 19:34

پس کی؟استاد اسدی؟!

manreza71
22-08-2009, 17:06
چون محبوب ترین وبهترین بازیکن تاریخ ایران هست وهمه هم اینو میدونند

محمد88
22-08-2009, 17:10
عزیز دست گلت درد نکنه...
ولیکن ایکاش یه جایی آپ میکردی که خاصیت resume داشت

manreza71
22-08-2009, 17:20
دوستان دارم یک ویندوز به عشق محبوب قلب ها علی کریمی درست میکنم
انشالله اونو هم رو هم برای دانلود قرار میدم

payam.n5
23-08-2009, 11:36
علی کریمی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ایرانه شکی نیست

manreza71
20-10-2009, 19:36
دوستان هماتنطور که همه ميدونيد ودر تلوزيون وهمه روزنامه ها نيز اعلام شد علي کريميجز محبوب ترين بازکنين جهان قرار گرفته

همه ما بايد تو اين نظر سنجي شرکت کنيم واين اسطوره و بازيکن محبوب کشورمون رو در نظر سنجي بالا ببريم

زنده باد اسطوره و فوق ستاره وفوق محبوب وفوق اعجوبه فوتبال ايران علي کريمي

با اين نظر سنجي وهمچنين دعوت کريمي در تيم منتخب جهان خدا نشان داد که هميشه جاي حق نشسته است

افتخار ايران علي کريمي

دوستان تا ميتونيد راي بديد
تا چند دفعه ميشه راي داد

نبايد بزاريم بازيکنان پوشالي عربستان از ايران جلو بزنند

لينک راي دادن

p30room
20-10-2009, 20:09
من الان 10 تا رای به ایشون با آی پی های مختلف دادم امیدوارم این بار یه ایرانی اول بشه .
بهتر نبود تو رای گیری که همین اواخر برای پر افتخارترین بازیکن آسیا که علی دایی کاندید بود هم اطلاع رسانی می کردید به خاطر شخص دایی نمیگم به این خاطر که اون عربستانیه اول نشه

manreza71
21-10-2009, 12:26
بهتر نبود تو رای گیری که همین اواخر برای پر افتخارترین بازیکن آسیا که علی دایی کاندید بود هم اطلاع رسانی می کردید به خاطر شخص دایی نمیگم به این خاطر که اون عربستانیه اول نشه
دایی افتخارش اینه که با 30 گل به مالدیو شده آقای گل وگرنه به قول پروین بین فوتبالی ها عددی نیست چون حتی نمیتونه 4 تا رو پایی بزنه

در ضمن دایی منفور ترین بازیکن جهان هست وبه همبن دلیل تو ورزشگاه ها هو میشه و کسی رو جز پول نداره

A L I E N
21-10-2009, 12:43
منم رای داذم

ایول علی کریمی

Hadi King
21-10-2009, 17:58
دوستان اسم تایپک :

گلچین حرکات علی کریمی *فوق ستاره فوتبال ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هستش پس بحث کردن درباره علی پروین . دایی . کریمی تو یاهو هم میشه اینجا جاش نیســـت :41:
موفق باشید!:40:

boy iran
22-10-2009, 10:26
تاپيك مجدد باز شد

اميدوارم دوستان بحث نكنند چون جاش در اين انجمن نيست

ممنون

Lamanta
04-11-2009, 12:52
دوستان لينك هاي پست اول همه خرابن
درستش كنيد لطفا .

manreza71
22-12-2009, 23:31
دوستان ناراحت نباشيد به زودي همه لينك ها رو درست ميكنم + چندين كليپ قديمي وجديد از جادوگر و مارادوناي آسيا واسطوره فوتبال ايران علي كريمي

kiuq
02-01-2010, 01:10
جادوگر و مارادوناي آسيا واسطوره فوتبال ايران علي كريمي

آقا شما یا خود علی کریمی هستی یا داداششی یا فامیلشی !!! بالاخره یه چیزی هست !!!
آخه این همه عشق و محبت؟!!!!!!:18:

manreza71
06-01-2010, 00:13
آقا شما یا خود علی کریمی هستی یا داداششی یا فامیلشی !!! بالاخره یه چیزی هست !!!
آخه این همه عشق و محبت؟!!!!!!:18:

روست عزيز من عاشق ديوانه وار بازي علي كريمي هستم
از وقتي دونستم فوتبال چيه فهميدم كريمي يك استثنا تو تاريخ فوتلال اران هست چيزي كه همه تاييد ميكنند
در ضمن من همونطور كه خيليها عاشق ميشن (عاشق دختر،پول،ماشينو..) عاشق فوتبال كريمي شدم واين عشق رو با هيچ چيز عوض نميكنم،هر تيمي كريمي بره من طرفدار اون تيم ميشم ، به فرض محال اگه ره استفلال منم استفلالي ميشم
در ضمن هميشه به خوابم هم مياد

فقط مارادوناي آسيا، جادوگر ايراني ، محبوب قلب ها علي كريمي وديگر هيچ

SevenART
07-03-2010, 22:01
حج آقا 4shared شیلتر شد....

rezaxp
07-03-2010, 22:15
دو لینک پست اول جذف شده اند.

manreza71
07-03-2010, 23:28
دوستان همه لینک ها رو درست میکنم (به زودی زود)

Lord007
23-03-2010, 18:02
چند ده سال باید صبر کنیم تا فوتبال ایران دوباره یه ستاره ای مثل کریمی داشته باشه؟

manreza71
09-04-2010, 22:50
دوستان همه لینک ها رو درست کردم + حرکات جدید از مارادونای آسیا علی کریمی

همچنین ویدیو مقایسه علی کریمی اسطوره ونابغه فوتبال ایران ، و مارادونا اسطوره فوتبال جهان

به صفحه اول مراجه فرمایید

SevenART
10-04-2010, 18:20
به .... بابا ترکوندی تو ... خیلی دمت گرم .... اینو که می بینم یه نفس راحت می کشم .... خیلی مردی :40:

manreza71
10-04-2010, 19:38
به .... بابا ترکوندی تو ... خیلی دمت گرم .... اینو که می بینم یه نفس راحت می کشم .... خیلی مردی :40:
قابلی نداشت
این فیلم ها رو هر کی ببینه متوجه میشه چرا به کریمی القاب مارادونای آسیا ، جادوگر ، کریمی ریوالدو و... میگن ، مقایسه کریمی ومارادونا هم عالیه و هم حرف نداره ، پیشنهاد میکنم همه دوستان دانلود کنند

night lord
11-04-2010, 01:01
آقا خدایی من کریمیو میپرستم . نمیگی اینارو میزاری یکی قلبش میگیره پس میفته!:46:
دمت گرم تشکرم زدم.:11:

manreza71
12-04-2010, 00:04
دوستان
بازیهای علی کریمی در دربی رو تو سال 79 (جنجالی ترین دربی ) و دربی رفت وبرگشت سال 87 اضافه کردم

hag narafte
26-05-2010, 10:37
اگه میشه تو یه سرور دیگه بذارشون

salarhiv
07-06-2010, 02:23
اقا دمتگرم خیلی داری حال میدی. خدمت دوستانی که به علی کریمی کم لطفی کردن هم بگم که علی کریمی فقط بازی فوتبالش نیست که همرو عاشق خودش کرده,فقط یه نگاه به لیست کارای انسان دوستانش بکنین می فهمین چرا همشهری اونو به عنوان مرد اخلاق سال معرفی کرده.
من واقعا عاشق این شخصیتشو افتادگیشم.هیچ کسی اگه به همجین جایی برسه نمی تونه انقدر مرد باشه.

shahab47
07-06-2010, 13:06
من یه استقلالی دوآتیشه ام ولی عاشق علی کریمی کل پرسپولیس یه طرف این کریمی یه طرف دیگه
چون آدمه اخلاق داره و از همه مهمتر سبزه دی

manreza71
21-06-2010, 07:32
من یه استقلالی دوآتیشه ام ولی عاشق علی کریمی کل پرسپولیس یه طرف این کریمی یه طرف دیگه

دوست من کریمی به رنگ حاص تعلق نداره ، کریمی یک قهرمان ملی هست وابی وقرمز نداره ، بنده خودم از اول استقلالی بودم وبه شدت غلامپور دروازه بان استقلال رو دوست داشتم ، ولی از وقتی بازی کریمی رو دیدم مفهوم زیبایی فوتبال رو متوجه شدم . الانم فقط به عشق کریمی فوتبال ایران رو دنبال میکنم وبعد از خداحافظیش از فوتبال هیچ وقت این فوتبال مافیایی ایران رو دنبال نخواهم کرد.

boy iran
21-06-2010, 07:56
این تاپیک داره دوباره چت روم میشه