ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال مورد (( 3 مکس ))

libra.2
30-03-2009, 23:45
سلام

من یک سیستم قدیمی و تقریبا ضعیف دارم

مشخصاتش این هست

CPU : 2000

RAM : 512

Graphic : 64 On Board

میدونم که برای کارهای 3D ضعیفه ، میخواستم 3D Max 9 رو نصب کنم که دیدم خیلی سنگینه و نمیشه کار کرد اصلا

من میخوام با محیط مکس آشنا بشم فعلا و هنوز تصمیمی برای دنبال رفتن حرفه ای 3D نگرفتم

خلاصه

3D Max (( 7 ))i رو گرفتم و میخوام نصبش کنم ، میخوام بدونم به مشکل بر نمیخورم ؟ (( موقع رندر و طراحی احتمالی و غیره ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

SSS_HHH_OOO
31-03-2009, 02:33
مکس 9 رو هم نصب کنی به شمکل بر نمیخوری
خوب برنامه مکس از وقتی اومده اونقدری سنگین نشده خودش
این بیشتر آبجکتان که روز به روز با پیشرفت پی سی سنگینتر و با جزییات تر ساخته میشن..

شما هم که میخوای همینطوری با مکس آشنا بشی پس مدل سنگین نمیسازی و مشکلی نداری...

hadi665
31-03-2009, 11:41
من یادمه یه زمانی با یه سیستم خیلی خیلی پاییین ( پینتیوم 2 ) با مکس کارای حجیم میکردم
یکمی توی رندر و یکمی هم توی سیو و لود اذیتت میکنه ، تازه اگه فایلت حجیم باشه
وگرنه هیچ مشکلی نیست

3d-meysam
31-03-2009, 12:01
نظر منم هیچ مشکلی نداره. ولی یادت باشه مکس اعتیاد آوره :31::31: مجبورت میکنه بری یه سیستم بالاتر واسه ادامه دادن بگیری (مثل خودم) :27:

A'khz
31-03-2009, 12:12
من هم با همین سیستمت شروع کردم و با مکس7 فقط رندر کمی سخت بود ....

libra.2
31-03-2009, 13:17
خب الان من یک مکس 7 نصب کردم که حجم Install اش 91 مگابایت بود ، فکر کنم فایل های کمکی و آموزشی رو حذف کرده ، اما وقتی بازش کردم کل سیستم بدون مشکل خاصی جواب میده ( وب گردی و غیره هم میشه کرد )

اما این مکس 9 رو که من CD اشو دارم رو یکی از دوستان روی سیستم غول پیکر خودش نصب کرده ، اما اذیتش میکنه

گفتم شاید مکس 9 سنگین تر باشه ( اون بنده خدا مایا رو مثل کره با سیستمش میخوره )

با همین راحتم چون کمتر از نصف رم رو اشغال میکنه و به CPU هم زیاد کار نداره

حالا با این اوصاف میگین چیکار کنم ؟ آپدیت بشم ؟ :دی یا همون 7 رو کار کنم ؟

اصلا ممکنه از اون CD و اون ورژن باشه ؟

SSS_HHH_OOO
31-03-2009, 13:37
تغییراتی که تو مکس صورت گرفته تا ورژن 2009 یا ابزارای جدید برای کارای حرفه ای هستن یا ساده تر کردن ابزارهای موجود بوده که راحت میتونی درکشون کنی...
برای شروع از هر مکسی استفاده کنی بعدا راحت با مکسای بعدی سازگار میشی.....

libra.2
31-03-2009, 13:42
تغییراتی که تو مکس صورت گرفته تا ورژن 2009 یا ابزارای جدید برای کارای حرفه ای هستن یا ساده تر کردن ابزارهای موجود بوده که راحت میتونی درکشون کنی...
برای شروع از هر مکسی استفاده کنی بعدا راحت با مکسای بعدی سازگار میشی.....

یعنی آموزش ها همه یکی هستن ؟ مثلا ساخت قوطی کبریت یا هر چیزی ، شیوه و ابزار هاش توی مکس 7 یا 9 فرقی نداره ؟

محیط ها تفاوت نمیکنه ؟ جوری که منی که تازه کارم ، گیج بشم ؟

Milord
31-03-2009, 23:57
یعنی آموزش ها همه یکی هستن ؟ مثلا ساخت قوطی کبریت یا هر چیزی ، شیوه و ابزار هاش توی مکس 7 یا 9 فرقی نداره ؟

محیط ها تفاوت نمیکنه ؟ جوری که منی که تازه کارم ، گیج بشم ؟ تمامی ابزارهای مکس های قبلی رو با امکانات و راحتی بیشتر در مکس های جدید مشاهده می کنید. تنها قسمتی که من تا حالا دیدم که تا حدودی عوض شده قسمت light در مکس 2009 هست که با ورژن های قبلی فرق کرده.(قسمت فتومتریک)

برای تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) صلوات

Farzad.wow
01-04-2009, 10:28
آقا به نظر من مكس 2008 بريز من سيستمم مث تويه اما گراقيكم غير Onboard هستست و واسه كارام زياد هم مشگل ندارم ............

libra.2
01-04-2009, 17:38
مرسی ، من همین مکس 7 رو نصب کردم و سیستم داره به خوبی جواب میده

من هر هفته شاید 1 بار ویندوز رو ریست میکنم ( تازه اونم حتمی نیست ) واسه همین برام مهمه که برنامه ها اذیتم نکنن

فعلا که همین خوبه و باهاش ور میرم

ممنون از همه دوستان