ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری میشه ویندوز ایکس پی ای که از اینترنت دانلود کردم بوت ایبلش کنم؟!

Persian_Gun's
30-03-2009, 16:23
سلام
من از سایت پی سی دانلود آخرین ورژن ویندوز ایکس پی رو دانلود کردم و میخوام نصبش کنم....ولی مشکلی که دارم اینه که وقتی روی سی دی رایتش کردم نمیشه در محیطه داس اجراش کرد و نصبش کرد!!!به قوله معروف سی دی بوت ایبل نیست!
میخوام ببینم چطوری میتنوم سی دی رو بوت ایبلش کنم؟!
باتشکر:11:
بدرود.

A H P
30-03-2009, 17:41
با سلام
آخرین ورژن Magic Iso Maker همرا با سریال را با حجم 2.93 MB :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از این که نرم افزار بالا رو دانلود کردید ابتدا نصب و بعد کرک کنید
نحوه ی ساخت سی دی بوتیبل :
ابتدا یک سی دی بوتیبل وی ندوز ایکس ÷ی رو وارد سی دی درایو کنید بعدش یک ایمیج باید از سی دی بوتیبل گرفته بشه برای این کار روی درایو سی دی رام راست کلیک کرده و بعدش از منوی ظاهر شده magic iso و بعدش Make Image File from را انتخاب کنید بعدش برنامه باز میشه در این جا در قسمت option ÷نجره ی باز شده Export Boot Image را انتخاب کنید بعدش در قسمت Output فایل یک مسیر و یک نام برای ذخیره سازی فایل بدید
بعدش روی ok کلیک کنید حالا اون ایمیج رو که از p30 دانلود گرفتی رو باز کن با یک نرم افزار شبیه ساز مثل Deamon tools یا اگه ایمیج نیست به صورت فایله برنامه رو که باز کردی از درایو مجازی ساخته شده تمام فایل های درون درایو مجاری رو به قسمت بالا در نرم افزار منتقل کنید با کشیدن و رها کردن قبل این کار سی دی خام بزارید توی سی دی درایو حالا به مسیر زیر بروید Tools--------------->Load Boot Image
بعد که مسیر بالا رو رفتید یک ‍÷نجره باز میشه و دست به تنظیمات نزنید بعدش روی عکس فوادر باز پوم کلیک کنید و مسیر فایلی رو که export کردید رو وارد کنید بعدش عبارت bootable در کادر قرمز رنگ بالا مشاهده میشه
بعدش File و بعدش Save As ... و دست به تنظیمات نرنید بعدش با iso ذخیره کنید ودر اخر فایل iso رو با هر نرم افزار
رایتی که دوست داشتین رایت کنید میتونید با همین نرم افزار به این روش رایت کنید :
نرم افزار رو باز کرده
Tools-------------->Burn CD/DVD With iso
بعدش روی فوادر باز کلیک کنید وبعدش سرعت رایت و در اخر ‌Burn it!
درسته طولانی بود ولی ساده ترین روش بود و تنها از یک نرم افزار استفاده شده
اختراع روش : خودم
منبع : خودم

king emperor
30-03-2009, 23:28
دوست عزيز شما كافيه يه سرچ تو انجمن بزني تا جوابت رو بگيري

alimahan
06-04-2009, 08:49
سلام من همه این کارارو مو به مو انجام دادم همه چیز درست شد و با همون برنامه رایتش کردم اما وقتی میخوام ویندوز عوض کنم داخل bootable نمیاد منظورم اون چند تا نقطه ای که اول میاد باید اینتر بزنم برم داخل سی دی واسه بوت کردن اون نمیاد باید چیکار کنم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید

Persian_Gun's
06-04-2009, 22:02
شاید bootable سی دی رامت روشن نیست!!!
چون من این کارو کردم و عملم کرد...
بدرود.

alimahan
06-04-2009, 22:45
ویندوزه دیگه داشتم اون رو نصب کرد اما اینی که bootable براش درست کرده بودم کار نکرد به هر حال ممنون از شما دوست عزیز