مشاهده نسخه کامل
: Flash CS OR Flash MX
aaaammmm87
30-03-2009, 11:10
سلام
سوالم خیلی مبتدی هست ببخشید (خودم هم مبتدی هستم دیگه :31:)
خو حالا کدوم یک از این دو تا رو واسه یه مبتدی پیشنهاد میدید ؟
اصلا کدومشون قویتره؟
کدوم یک راحت تره ؟
کاربرد کدوم یک بیشتر ؟
Flash CS OR Flash MX
یه راهنمایی کامل بکنید :11:
شلغم نپخته
30-03-2009, 11:32
سلام!
دوست عزیز جواب تمام سؤالاتت آدوبی فلش سی اس 4 هست ... البته جز سؤال اولت، چون این نرم افزار اصلاً مناسب یک مبتدی نیست همون فلش مکس برای یه مبتدی خیلی خوبه ...
فلش cs4 خیلی خیلی قویه، حتی یه حرفه ای هم بطور جزئی تر نمیتونه ازش استفاده کنه.
به معنای واقعی کلمه پیشرفته است. سعی کن فعلاً دورش نری چون پشیمون میشی!
موفق باشی / یا علی
lion_sun
01-04-2009, 01:16
سلام!
دوست عزیز جواب تمام سؤالاتت آدوبی فلش سی اس 4 هست ... البته جز سؤال اولت، چون این نرم افزار اصلاً مناسب یک مبتدی نیست همون فلش مکس برای یه مبتدی خیلی خوبه ...
فلش cs4 خیلی خیلی قویه، حتی یه حرفه ای هم بطور جزئی تر نمیتونه ازش استفاده کنه.
به معنای واقعی کلمه پیشرفته است. سعی کن فعلاً دورش نری چون پشیمون میشی!
موفق باشی / یا علی
Flash CSدر کل خیلی بهتر از flash mx . دلیلم دارم تا دلت بخواد . مثلا Motion ها یه سری امکانات جالب اضافه شده محیطش نرم تره واسه کار و خیلی چیزای دیگه ولی گفتی مبتدی هستی ادامه نمیدم.
:13:ولی عزیزم من همون Flash CS رو بهت پیشنهاد میدم . اصلا اینقدر وحشتناک نیست کار کرد باهاش که میگن.
ولی شلغم جان یادت نره فلش نرم افزار بسیار قوییه و کار با اون طیف واقعا وسیعی رو داره .
س والی داشتی در خدمتم.:10:
من الان خودم دارم تو دانشگاه روش کار میکونم و پروژم میدم و واقعا بهتر از flashe MX .
شلغم نپخته
01-04-2009, 10:12
سلام!
دوست عزیز من فقط به اون رفیقمون توصیه کردم که با فلش مکس کار کنه چون فلش cs خیلی پیچیده است.
خوب ببینید اینا همه بر می گرده به اموزش اگه یا اموزش قوی و روان پیدا بشه که نیست سختشم راحت می شه.
کلنجار رفتن با یزای سخت خیلی خوبه البته من خودم برا شروع دارم 8 کار می کنم.
lion_sun
02-04-2009, 01:53
خوب ببینید اینا همه بر می گرده به اموزش اگه یا اموزش قوی و روان پیدا بشه که نیست سختشم راحت می شه.
کلنجار رفتن با یزای سخت خیلی خوبه البته من خودم برا شروع دارم 8 کار می کنم.
من بازم پیشنهاد میکن برای شروع از CS4 استفاده کن البته با حرف دوستمون که میگه اموزش مهمه 100٪ موافقم
فکر نمیکنم یه اموزش فارسی پیدا کنی مخصوصا که نرم افزار زیاد رایج نشده (CS4)
زبانت در چه درجی ایه aaaammmm87 جان؟
aaaammmm87
02-04-2009, 11:15
من بازم پیشنهاد میکن برای شروع از cs4 استفاده کن البته با حرف دوستمون که میگه اموزش مهمه 100٪ موافقم
فکر نمیکنم یه اموزش فارسی پیدا کنی مخصوصا که نرم افزار زیاد رایج نشده (cs4)
زبانت در چه درجی ایه aaaammmm87 جان؟
در حد متوسط بد :31:
پس بیخیال بشو:-)
یه اموزش های تصویری توی اینترنت هستش که البته همه زبانش اینگلیسی هست شاید به کارت بیاد.
lion_sun
03-04-2009, 00:24
نه دقیقا ولی تقریبا همون بیخیال شو عزیزم. چون نرم افزار جدیده و فکر نمیکونم حالا حالاها اموزشش به فارسی بیاد
لقا وقتتون رو با این چیزا و حارفا تلف نکنید کسی که با فتوشاپ 7 کار میزنه یه کاری می کنه اون cs10هم کفش می بره .
به جا این که بی خودی اینقدر دنبال این چیزا باشید مثال من با یکودومش که حال می کنید شروع کنید من که 8 کار می کنم.
موفق باشید.
lion_sun
03-04-2009, 01:03
لقا وقتتون رو با این چیزا و حارفا تلف نکنید کسی که با فتوشاپ 7 کار میزنه یه کاری می کنه اون cs10هم کفش می بره .
به جا این که بی خودی اینقدر دنبال این چیزا باشید مثال من با یکودومش که حال می کنید شروع کنید من که 8 کار می کنم.
موفق باشید.
خوب به هر حال دوستمون یه کمکی خواسته دیگه نمیشه جواب ندیم.
من دلیل دارم که cs4 100٪ بهتر از 8 .
نکته:
در علم کامپیوتر باید به روز بود
خوبه که دلیل داری...
و این که حرف باید پشتش دلیل باشه دوستمو اگه تونست یه منبع درست که قابل فهم باشه پیدا کنه شروع کنه ولی می دونم که نیست به این خاطر می گم خودش رو عذاب نده.
موفق باشید.
lion_sun
04-04-2009, 00:49
:10: حامد جون دوست دارم .:11:
الان که فکر میکنم میبینم راست میگی چون دوستمون زبانشم خوب نیست و فایل اموزشی cs4 فعلا موجود نیست بره با 8 شروع کنه هم اموزشش فارسیش هست و هم بعدن اگه خواست میتونه خودشو به cs4 وفق بده.
شلغم نپخته
04-04-2009, 08:34
اینکه cs4 بهتره یا 8، مشخصه که CS4 بهتره. چون cs یه کارایی میکنه که آدم شاخ در میاره ... البته برای ما ایرانیا زود که این چیزا رو ببینیم چون فناوری فلش تو ایران خوب جا نیوفتاده ولی دندون رو جیگر بزارید ... خواهید دید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.