مشاهده نسخه کامل
: مشکل با ntuser Virus
Reza Razor
30-03-2009, 01:12
سلام
من این چندوقتی خیلی دانلود داشتم بعد امروز غروب بود که دیدم سیستم هی هنگ میکنه بعد متوجه شدم یه فایل .dat به اسم ntuser داخل پوشه ی document هامه که پاکم نمیشه.
چندتا سایت خارجی گشتم گفتن یجور maleware هستش که یه ربطی هم داره با نرم افزار دانلودی که روی سیستم نصبه.
البته نه انتی ویروس و میل ویرم اصلا ویروس نمیشناس ولی میدونم از وقتی این فایل اومده اینجور شده سیستم!
کسی راه حلی میدونه؟
سلام
من این چندوقتی خیلی دانلود داشتم بعد امروز غروب بود که دیدم سیستم هی هنگ میکنه بعد متوجه شدم یه فایل .dat به اسم ntuser داخل پوشه ی document هامه که پاکم نمیشه.
چندتا سایت خارجی گشتم گفتن یجور maleware هستش که یه ربطی هم داره با نرم افزار دانلودی که روی سیستم نصبه.
البته نه انتی ویروس و میل ویرم اصلا ویروس نمیشناس ولی میدونم از وقتی این فایل اومده اینجور شده سیستم!
کسی راه حلی میدونه؟
ویروس هایی وجود دارن که هیچ آنتی ویروسی قادر به شناسایی اونها نیست و دلیل اون هم اینه که این
ویروسها به صورت کاملا مخفیانه عمل می کنند یا طوری هستند که نمیشه به راحتی سورس ویروس رو
شناسایی کرد و مهمتر اینکه گستردگی زیادی ندارن و در نتیجه شرکتهای آنتی ویروس هم که معمولا
انرژی و زمان خودشون رو برای ویروسهای شایع مصرف میکنن توجهی به اونا ندارن
در اینجور موارد وقت خودتون رو زیاد تلف نکنید و سعی کنید سیستم عامل رو دوباره نصب کنید
بهترین راه برای مقابله با بدافزارها روش ترکیبی هست که خودم هم از این روش استفاده می کنم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
picher_s
31-03-2009, 07:06
سلام
با اجازه P_S_M
1-نرم افزاره Unlocker رو دون کن ببین کدوم Process داره از این فایل استفاده میکنه!!
2-بعد اگه دوست داشتی با Unlocker پاکش کن.
موفق باشید.
Reza Razor
31-03-2009, 13:50
یکم اوضاع بدتر شده چون راحت هم نمیشه ویندوز دوباره نصب کرد. الان بعد از 20بار ریست کردن سیستم وارد ویندوز شدم و نمیدونم چنددقیقه دیگه دوباره قرار قاطی کنه سیستم اکثر وقتا هم نه روی safe mode بالا میاد نه دیسک ویندوز درست بوت میشه!
بعضی وقتا هم وقتی مثلا نیم ساعت کامل سیستم رو خاموش میکنم بیخودی درست میشه و ویندوز بوت میشه!
یه چندتا دانلود نصفه دارم میخوام یجور اینارو تموم کنم بعد عوض کنم ویندوز رو!
این لینک Unlocker رو میدین آخرین تلاشم بکنم ببینم حل میشه!
saeed774
04-04-2009, 00:14
تا اونجايي كه من ميدونم از فايلهاي سيستم هست متن انگليسيشو كه تو سايت خارجي ديدم تو زير قرار دادم زحمت ترجمش با خودتون
During the logon process, your workstation loads the HKU hive and then
applies the changes in the NTUSER.dat to that to make the HKCU hive that the
profile uses as its working copy. Changes that you make to the HKCU will be
saved in the NTUSER.dat and will affect just that user. Changes made to HKU
will affect all users logging into that machine.
اينم يه برنامه كه گفته ميشه اين فايل رو اديت كرد من كه نتونستم كاري بكنم .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Reza Razor
08-04-2009, 20:21
من سیستمم گاهی اوقات وسط کار با نرم افزارها یا بازی یا حتی اینترنت بهو یه قفل میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد. بعضی وقتا بعد چند دقیقه دوباره درست میشه و بعضی وقتا اصلا درست نمیشه. تو این حالت چراغ هارد روی کیس هم کامل روشن میمونه.
اول فکر کردم بخاطر ویروس سیستمه(ntuser) ولی الان که ویندوز رو عوض کردم هم هنوز این مشکل هست!
نمیدونم چیکارش کنم اگه در همین حالت که گیر کرده ریستارت کنم سیستم رو بالا اومدن ویندوز با خداست و بعضی وقتا اصلا هیچی بوت نمیشه نه ویندوز نه دیسک ویندوز برای تعمیر و نصب دوباره نه حتی safe mode!
میتونه اشکال سخت افزاری باشه؟اگه آره از چی؟
picher_s
09-04-2009, 10:35
سلام
اشکال سخت افزاری.
1- کابل های IDE یا sataتون رو جاهاشون رو عوض کنید.
2- هاردتون باید به صدایی هم بده. اگر صدا داد مطمئن باشید از هاردتون هست.
موفق و پیروز باشید.
Reza Razor
09-04-2009, 12:34
هاردم صدا نمیده!
درضمن وقتی وسط هنگ کردن سیستم رو ریستارت کنم تنها راه بالا اومدنش اینه که رم هارو یبار در بیارم و دوباره جا بزنم!
یعنی میخوام بدونم میشه از رم باشه؟
بعد گفتین کابل sata جاهاشون عوض کنم یعنی یه کابل ساتای دیگه رو به هارد وصل کنم؟ درست متوجه نشدم!
saeed774
10-04-2009, 15:54
اين مشكلو منم داشتم آخرش فهميدم پاور برق كم مياره شما پاورتون با توجه به سخت افزاراتون چند واته ؟يا ببينين فن پاورتون كار ميكنه ؟
Reza Razor
10-04-2009, 17:15
اين مشكلو منم داشتم آخرش فهميدم پاور برق كم مياره شما پاورتون با توجه به سخت افزاراتون چند واته ؟يا ببينين فن پاورتون كار ميكنه ؟
نه من پاورم مطمئنا اگه بیشتر از توان سیستم نباشه کمتر هم نیست. 535 وات real.
فنش فکر کنم سالم باشه چون سیستم رو خیلی وقت نمیشه که عوض کردم!
saeed774
11-04-2009, 20:41
به احتمال زياد هاردتون ايراد پيدا كرده ، هاردتون رو به يه سيستم ديگه هم وصل كنين ببينين چي ميشه . به فن سي پي يو هم نگاه بندازين .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.