ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کامپیوترم ریستارت میشه!

NASIM BAHAR
29-03-2009, 14:31
سلام.وای تو رو خدا یکی جوابمو بده.من یه ویندوز جدید نصب کردم.امروز که رفتم توش یه پیغام داد بعدش ریستارت شد بعد تا صفحه میات یه پیغام میده که یه ارور جدیه و بعدش تو یه ثانیه یه صفحه ابی میات که نمیدونم چیه بعد دوباره ریستارت و الی اخخخخخخر:41:

Elmira22
29-03-2009, 14:51
منم این مشکل رو داشتم ولی احتمالا از رم یا مادر بردتون هست که نیم سوز شده.

king emperor
29-03-2009, 15:55
ويندوز شما با سيستم تان مچ نيست و سيستم كم مياره و ريستارت ميشه

ويندوز را عوض كنيد

libra.2
29-03-2009, 16:05
ويندوز شما با سيستم تان مچ نيست و سيستم كم مياره و ريستارت ميشه

ويندوز را عوض كنيد

درسته ، و احتمالا رم پایینه یا با باقی سیستم نمیخونه

ویندوز سبک تر یا ورژن های دیگه نصب کنید ، احتمالا مشکل حل میشه

M.C.
29-03-2009, 22:54
سلام
چند مشکل ممکن هست بوجود اومده باشه...
اولین دلیل: مشکل سخت افزاری که رم مد نظر هست که بیشتر هنگ کردن بروز میکنه و بعضی اوقات رست...
دومین دلیل: دمای CPU هست که به دلیل گرمای زیاد این مشکل رو بوجود میاره ، اگر فن دراوردین و تمیز کردین و دقت نکردین به ماده ی پشت فن { Silicon } احتیاج به سيليکون دارید برای انتقال گرمای بین CPU و فن......
سومین دلیل: اتصالات بین قطعات هست ، کابل های برق و DAtA ، مخصوصا برق اگر اتصالی داشته باشن و طوری باشن که قطع و وصل شن...مخصوصا در مورد هارد باعث هنگ سیستم میشه...
دلایل دیگه ای هم میتونه باعث بروز این مشکل بشه مثل Match نبودن قطعات جانبی مثل مودم Dialup و کارت شبکه و غیره... همینطور بروز مشکل در قطعات جانبی که سوار میشن روی مادربرد تاثیر مستقیم میذاره روی قطعات دیگه و باعث برخی مشکلات مثل هنگ کردن و Reset شدن میشه...

{ به نظر میاد مشکل شما بیشتر بخاطر RAM سیستم باشه ، میتونید رم رو چک کنید و روی یه Slot دیگه بذارید ، البته امیدوارم مشکل هر چی هست حل شه }

موفق باشین.....

R.min
29-03-2009, 23:18
منم این مشکل رو دارم کاپپیوتر ریست میشه بعضی وقتها هم قفل میکنه میتونه ایراد از پاور باشه 4 ساله که داره کار میکنه

NASIM BAHAR
30-03-2009, 22:36
سلام.ممنون از همه.مشکل حل شد.ویندوز مشکل داشت که عوض شد و درست شد.(ویندوز خراب شده بود)

king emperor
30-03-2009, 23:15
منم این مشکل رو دارم کاپپیوتر ریست میشه بعضی وقتها هم قفل میکنه میتونه ایراد از پاور باشه 4 ساله که داره کار میکنه

اگر پاور نتونه نياز cpu را فراهم كنه و يا فن cpu دچار مشكل بشه به علت گرمايي cpu كامپيوتر ريستارت ميشه

هم چنين خرابي cpu و ram هم ميتونه باشه

حجم بالايي نرم افزارها در حال اجرا هم ميتونه باعث بشه