مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد جلوگیری از کپی سی دی و فایل ها
سلام :20:
من یه مجموعه آموزشی با فلش ساختم و با یه اتوران فایل های فلش رو به کار بر نمایش می دم ( اتوران رو با مولتی مدیا بیلدر ساختم ) و می خوام این مجموعه رو به تعداد زیاد تکثیر کنم . چون نمی خوام قیمت این مجموعه از 10000 تومن بیشتر بشه نمی خوام از قفل سخت افزاری استفاده کنم .
فقط می خوام کاربر نتونه سی دی رو کپی کنه و یا به فایل هام دسترسی پیدا کنه.
لطفا راهنمایی کنید از چه برنامه هایی استفاده کنم . ممنون
mahramasrar2
29-03-2009, 15:17
بهترين قفل استفاده از يك قفل تلفني است دوست من
تعدادش هم در سطح نت زياد است
در صورت علاقه به قفل هاي ديگر بايد بدانيد زياد در مقابل با سي دي كپي و مقابله با كلون و ايزو باستر مقاوم نيستند مگر اينكه از قفل هاي گران قيمت مثل cd-cops استفاده كنيد كه با توجه به قيمت پائين محصول و تيراژ احتمالي نه چندان بالا شايد زياد به صرفه نباشند
بنابراين بهترين گزينه همان قفل تلفني است
haghshenasmahdi
08-06-2009, 17:29
سلام
من ميخواستم بدونم آیا ميشه روي CD قفلي گذاشت كه بعد از ايميج گرفتن يا رايت كردن فقط autorun اجرا نشه ويا اصلاٌ ايميج گرفته نشه
اگه در این زمینه کمک کنید ممنون میشم.
مرسي
haghshenasmahdi
08-06-2009, 17:41
سلام
كسي ازدو ستان ميدونه چطور ميشه تغيرات ايميج ccd به img منتقل كنيم:40:
ممنون میشم که دوستان راهنمائی کنن
سلام
من ميخواستم بدونم آیا ميشه روي CD قفلي گذاشت كه بعد از ايميج گرفتن يا رايت كردن فقط autorun اجرا نشه ويا اصلاٌ ايميج گرفته نشه
اگه در این زمینه کمک کنید ممنون میشم.
مرسي
داداش ما که صفر کیلومتر این انجمن هستیم و ناشیه ناشی!:31:
با این حال در حد دانستن آنکه مسلما میشه . ولی هیچ وقت نمیشه به طور مطلق این کار را کرد. چرا؟ چون ملت با نرم افزار های متفاوتی کار میکنن
سلام
كسي ازدو ستان ميدونه چطور ميشه تغيرات ايميج ccd به img منتقل كنيم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
این رو درست متوجه نشدم. ولی هر تغییری که در یک بلوک کنترلی از فایل ccd بدی خود به خود موقع رایت برای رایتر فراستاده میشه. اطلاعاتی مثل سر و ته سکتور - مد سکتور - طول یا زمان سکتور و ...
gonbad city
29-07-2009, 03:42
سلام
كسي ازدو ستان ميدونه چطور ميشه تغيرات ايميج ccd به img منتقل كنيم:40:
یه کم واضحتر توضیح بده شاید جوابشو بلد باشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.