مشاهده نسخه کامل
: تولد همکار انجمن گرافیک سه بعدی hadi665
sarina_sh
28-03-2009, 21:03
سلام
امروز هشتم فروردین تولده یکی از همکارای گل و فعال انجمن سه بعدیه که همگی پیکان جوانانشو :40:یادتونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
hadi665
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی جان تولدت مبارک باشه بخاطر همه فعالیت هات هم ازت تشکر می کنیم ... امیدوارم همین طور پیشرفت کنی و یه روز بترکی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SSS_HHH_OOO
28-03-2009, 21:07
خوب من هم به دوست خوبم و همکار خوب انجمن بسیار بسیار تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدو کیک بیار
هادی شام ندی نمیرقصما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ship Storm
28-03-2009, 21:07
تولدت مبارک هادی جون تو عشق منی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ship Storm
28-03-2009, 21:15
این پست رو به بالاترین قیمت میفروشیم
پست صفحه اول هستش و پست چهارم هم هست دیگه قیمت پایه 1 میلیون تومان
حادی تفلدت مبارک باشه پسر کیکت کو ؟؟؟؟؟؟؟
اماستیاف
28-03-2009, 21:20
به به !!!!
چه میکنه این فروردین ....
عزیزمی!:40:
تولدت مبارک...:40:
K A R I M I
28-03-2009, 21:20
سلام
من چرا زودتر این تاپیک رو ندیدم ؟؟
هادی جان تولدت مبارک ...
یکی پیکان معروفشو بزاره یکم بخندیم
راستی حادی تو تاپیکو بفرس متفرقه تا اخظاریمون نکردی
دوست عزیز انجمن سه بعدی جای اینجور تاپیکا هو اینا e چی میگه ! تولد ؟ کی ؟
هادی؟ e نگفته بودید که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی تولدت مبارک انشالله ، که میگم کدوم هادی ؟
نوبابا تولده منه که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](74).gif
ههههههههههههههههههها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تولدت مبارک هادی جون تو عشق منی
حامد بابا ، بترکی ایشالله
انقده ورجه ورجه نکن جلو ملت سه بعدی کار آبرومونو بردی که : دی
دستت درد نکنه حامد :40::40::40::40:
خوب من هم به دوست خوبم و همکار خوب انجمن بسیار بسیار تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدو کیک بیار
هادی شام ندی نمیرقصما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
e این بی ریختو نگاه کنید تو رو خدا
عمرا من شام بدم رقصیدی که هبچ نه رقصیدی خدا نصفت کنه :31:
دستت درد نکنه شهاب ممنونم
ایشالله قسمت تو بشه :31::31::31:
سلام
امروز هشتم فروردین تولده یکی از همکارای گل و فعال انجمن سه بعدیه که همگی پیکان جوانانشو :40:یادتونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
hadi665
هادی جان تولدت مبارک باشه بخاطر همه فعالیت هات هم ازت تشکر می کنیم ... امیدوارم همین طور پیشرفت کنی و یه روز بترکی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
e
تکسوار انجمن سه بعدی
دستت درد نکنه همکار
ایشالله همه با هم پیشرفت میکنیم بعد من میترکم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوشحالم کردی
راضی نبودم این ریختی دیگه
خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ultimator
28-03-2009, 21:23
خجالت داره هادی :31:
تولد در محل کار میگیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاشو برو دو متر اونورتر کیک فوت کن !!
حالا که تا اینجا اومدم مبارکه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمد ترابی
28-03-2009, 21:40
به قول یارو گفتنی(مهران مدیری)به به
هادی جان میلادت مبارک.دوست داری100 ساله بشی؟انشاالله
من بگم تاوقتی کیک ندی از کادوی تولد خبری نیست
Ultimator
28-03-2009, 21:41
میگم بچه ها هادی چه خوشگل شده امشب مثل گل شده امشب
Ship Storm
28-03-2009, 21:50
میگم بچه ها هادی چه خوشگل شده امشب مثل گل شده امشب
نه نیما عکسش الآن لو رفته اون عکس کس دیگه ای هست جا خودش زده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
هادی خواستم تاپیک بزنم که دیدم زدند :دی
منو یادته ؟! :دی
راستی همون پیکان گوجه ای که یک عالمه روش کار کردی منظوره ؟! :دی یک عکس بذار ببینیم :دی
تولدت مبارک ...
همیشه شاد باشی و موفق ...
هادی جون تبریک میگم رفیق
ایشالا که در تمام مراحل زندگیت موفق باشی رفیق
cyrus_ln
28-03-2009, 22:39
تولدت مبارک
ایشالا همیشه موفق باشی
به بــــه...مباررررکه آقا مبارکه
منم به نوبه ی خودم از همینجا اعلام میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (روزت مبارک هادی : دی )
نه نه نه ..بخشید تولدت مبارک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قصد ما از این پست در این تاپیک نه کیک بود نه درخواست درجه ی کاربر فعال انجمن سه بعدی و اینا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تولدت مبارک ای فروردینی اصیل...ایشالا همیشه مثه بقیه اعضای خانواده ی پدری هوشنگ روز به روز به مدارج بالاتر موفقیت و اینا و همونا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ultimator
28-03-2009, 22:50
هادی نیسونت رو رو کن ( Naysoon )
پیکان کیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HOMAYOON.F
28-03-2009, 22:59
هادی جان طلوع مجدد خورشید زندگیت رو تبریک میگم...:11::10:
راستی آقا هادی شما چند بهار از عمر با برکتتون گذشته؟:20::40:
YAHYA-PRO
28-03-2009, 23:06
هادی جووووون
تفلد تفلد تفلدت مبارک .... لالالا لالالا ! :20:
صدهزار میلیارد تیلیریون سال نوری خورشیدی و اینا .... زنده و پاینده باشی :11:
تولد منم 17 آذره تولدم با پی سی ورد تو یه روزه :5:
J U N I P E R
28-03-2009, 23:23
هه چه تاپیک باحالیه اینجا!!!
هادی جان تولدت مبارک ایشالا عروسیت :هه(خنده)
مبارکه...
Ship Storm
29-03-2009, 00:09
تولدت مبارک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به
برنج برنج اصفهونه تولده هادی جونه... :31::31::31::31:
هادی جون تولدت مبارک
اینشاالله پیر شی جون
اینم تقدیم به تو :46:
sia-saketi
29-03-2009, 01:04
ای وای!... مثه اینکه من به جشن تولد دیر رسیدم...!!! بچه ها سهم کیک من رو هم نگه داشتین یا نه؟!
هادی جونم تولدت مبارک...
منم تولتو تبریک میگم... ایشالا همیشه شادو موفق باشی
G LADIATOR
29-03-2009, 09:22
آقا سلامممممممممم
تولدت مبارک...
بازم مبارک...
یه کم دیگه هم مبارک........
ایشالا که سن خوبی برات باشه:دی و کلی از این حرفای خوب خوبا.....
و حالا هم نوبت اسمایل هست برید کنار....:
راستی هادی جون خیلی شانس آوردی که هادی تاپیک رو نبستا:دی
هــــــــــادي جان تولدت مبـارك.
شاد و پيروز باشيد.
من هم به نوبه خودم تولدت رو تبریک می گم
Saeed kmss-D
29-03-2009, 14:17
سلام...
هادي،
آدم اينجا تولد ميگيره؟
حالا مبارك!
بيا، اينم كادوي من،
بگير ديگه.
موفق باشي♥♥♥
huti_421
29-03-2009, 14:28
هادی خان گل ، امیدوارم صد سال دیگه همینطوری با 3D Max و اینا ور بری آخرشم موهات سفید شه :دی
Ship Storm
29-03-2009, 14:43
بله من هم تولد هادی جون رو تبریک میگم انشالله که 120 ساله بشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید قبل از تخته شدن در تاپیک این پیکانشو بزارین بعد ببیندین در تاپیک.و
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم یافتمش
اینم پیکانش
Farzad.wow
29-03-2009, 18:16
خیلی خیلی مبارک ............................................. :دی ........ایشالله سال دیگه تو انجمن نبینمت ....:دی ......
ایشالله سال دیگه دامادیتو ببینیم عزیزم ..................................
Ship Storm
29-03-2009, 19:48
خیلی خیلی مبارک ............................................. :دی ........ایشالله سال دیگه تو انجمن نبینمت ....:دی ......
ایشالله سال دیگه دامادیتو ببینیم عزیزم ..................................
کجای کاری هادی 40 50 روزه نامزد کرده با یکی از اقوامشون دقیقا سال دیگه عروسیشه البته همین سالی که توش هستیم :40:
خوب خوب خوب ، از تک تکه دوستان گلم تشکر میکنم برای اینکه برام جشن تولد گرفتنو منو خوشحال کردن
یکمی وقتم تنگه نمیتونم از تک تک تشکر کنم اما برای تک تکتون آرزوی موفقیت دارم
از زننده ی تاپیک هم تشکر ویژه دارم بابت لطف بزرگش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بهتره تاپیک رو خودم بنندم
شاید اینطوری بهتر باشه
بازم تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.