مشاهده نسخه کامل
: خارج کردن فرم اول از حافظه ، بعد از اجرای فرم دوم
persianmahdi
28-03-2009, 19:49
سلام دوستان
چه طور می شه در C#.NET وقتی فرم اول hide می شه و فرم دوم نمایش داده می شه فرم اول کامل از حافظه خارج بشه ؟
فرض کنید ما 2 تا فرم داریم و روی فرم اول یک دکمه قرار دادیم و قراره با زدن دکمه ای که روی فرم اول قرار داره فرم دوم نمایش داده بشه و فرم اول hide بشه و دیگه قراره از فرم اول تا پایان کار برنامه استفاده نشه
حالا چه طور می شه فرم اول را کامل از حافظه خارج کرد و فرم دوم در حال اجرا باشه ؟؟
یعنی وقتی روی دکمه در فرم اول کلیک کردیم و فرم دوم اجرا شد . فرم اول مخفی نشده باشه و از حافظه کامل خارج شده باشه .
ممنون :11:
Haj_Amoo
28-03-2009, 20:04
من تا حالا با سي شارپ كار نكردم ولي ميتوني اول بنويسي كه فرم دوم نشون داده بشه بعد بنويسي كه فرم يك بسته بشه.
كدش ديگه با خودت!
M E H D I
29-03-2009, 01:14
سلام دوستان
چه طور می شه در C#.NET وقتی فرم اول hide می شه و فرم دوم نمایش داده می شه فرم اول کامل از حافظه خارج بشه ؟
فرض کنید ما 2 تا فرم داریم و روی فرم اول یک دکمه قرار دادیم و قراره با زدن دکمه ای که روی فرم اول قرار داره فرم دوم نمایش داده بشه و فرم اول hide بشه و دیگه قراره از فرم اول تا پایان کار برنامه استفاده نشه
حالا چه طور می شه فرم اول را کامل از حافظه خارج کرد و فرم دوم در حال اجرا باشه ؟؟
یعنی وقتی روی دکمه در فرم اول کلیک کردیم و فرم دوم اجرا شد . فرم اول مخفی نشده باشه و از حافظه کامل خارج شده باشه .
ممنون :11:
سوال جالبیه! من امتحان کردم نشد. یعنی اگه فرم اولی رو ِDispose کنیم، همه child هاش هم بسته میشن یعتی اصلا فرم دوم نشون داده نمیشه!:13:
كافي تو فايل Program.cs بنويسي
Form1 f1 = new Form1();
f1.Show();
Application.Run();
فرض كنيم تو فرم 1 يه Button داري كه ميخواي با كليك روي اون فرم 2 باز شه و فرم يك بسته بشه
private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
Form2 f2 = new Form2();
f2.Show();
this.Close();
}
همين!
mahdi7610
07-04-2009, 20:14
من تا حالا با سي شارپ كار نكردم ولي ميتوني اول بنويسي كه فرم دوم نشون داده بشه بعد بنويسي كه فرم يك بسته بشه.
كدش ديگه با خودت!
کاملا درسته
ابتدا باید فرم دوم نمایش داده بشه و بعد فرم اول
نوشتن کدش هم اسونه
موفق باشی :)
کاملا درسته
ابتدا باید فرم دوم نمایش داده بشه و بعد فرم اول
نوشتن کدش هم اسونه
خب این طوری که فرم از توی حافظه پاک نمیشه
منظورم اینه دفعه دیگه هم که form2.show بزنی باز نشونش می ده
یعنی form2 هنوز تو حافظس
این طور نیس؟!
mahdi7610
08-04-2009, 10:50
خب این طوری که فرم از توی حافظه پاک نمیشه
منظورم اینه دفعه دیگه هم که form2.show بزنی باز نشونش می ده
یعنی form2 هنوز تو حافظس
این طور نیس؟!
سلام
وقتی 2 تا فرم به برنامه فراخوانی میشه در حالت عادی فرم اول ابتدا نمایش داده می شه و با اختصاص دادن یک کلید به فرم اول فرم دوم فراخوانی می شه . هنگامی که فرم اول بسته بشه ( یعنی کامل از حافظه خارج بشه ) در این صورت فرم 2 نیز بسته خواهد شد و برنامه متوقف خواهد شد .
پس باید عکس این عمل را انجام بدیم .
یعنی ابتدا فرم دوم به عنوان فرم اول نمایش داده بشه و بعد از اون فرم اول به عنوان فرم دوم نمایش داده بشه .
با دستوری که برای فرم 2 می نویسیم اونا کامل از حافظه خارج می کنیم و فرم اول نمایش داده می شه .
دستوری که توی پست 4 نوشته شده اشتباه هستش .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.