مشاهده نسخه کامل
: كاسيك شدن ويندوز
ffatima48
28-03-2009, 14:48
سلام. من يه ويندوز نصب كردم. خيلي خوب بود. يه 10 روز باهاش خيلي خب كار مي كردم تا قتي برنامه اينترنت اكسپلورر 8 را روش نصب كردم. از اون وقت ناگهان ويندوز به شكل كلاسيك درمياد و سپس بعد از 10 ثانيه خوب ميشه ولي ايراد اصلي اينجاست كه ديگه adsl كار نميده و بايد كامپيوتر را ريست كنم. اين امر هم هميشه حدودا بعد از 20 دقيقه كه باكامپيور كار ميكنم اتفاق مي افته. فكر نميكنم ماله ويروس باشه چون نود 4 نصب و من خودم خوره ويروسم. اصلا ميتونه ماله اينترنت ايكسپلورر باشه. مرسي
king emperor
29-03-2009, 15:46
شما از تكس مسنجر بايد ببينيد كدام نرم افزار از مموري شما استفاده زياد مي كنه
چون مموري شما نمي كشه اين مشكل به وجود مياد
tajrobenik
30-03-2009, 01:53
از svchost هست... كه غير فعال ميشه اما بخاطر چي ؟؟؟؟
king emperor
30-03-2009, 23:10
اين پروسه svchost در حالت عادي مشكلي ايجاد نمي كنه
سيستم را با آنتي ويروس حتما چك كن
Mojtabaf
01-04-2009, 22:29
سلام. من يه ويندوز نصب كردم. خيلي خوب بود. يه 10 روز باهاش خيلي خب كار مي كردم تا قتي برنامه اينترنت اكسپلورر 8 را روش نصب كردم. از اون وقت ناگهان ويندوز به شكل كلاسيك درمياد و سپس بعد از 10 ثانيه خوب ميشه ولي ايراد اصلي اينجاست كه ديگه adsl كار نميده و بايد كامپيوتر را ريست كنم. اين امر هم هميشه حدودا بعد از 20 دقيقه كه باكامپيور كار ميكنم اتفاق مي افته. فكر نميكنم ماله ويروس باشه چون نود 4 نصب و من خودم خوره ويروسم. اصلا ميتونه ماله اينترنت ايكسپلورر باشه. مرسي
نمیتونه کار اینترنت اکسپلورر باشه ، و من هم مثل شما هستم اینترنت اکسپلورر 8 رو دانلود کردم و حالا هم به خوبی باهاش کار میکنم در حالی که با ای دی اس الم به راحتی کار میکنم !
فکر کنم مشکل از جای دیگه باشه ، اگه شما چند روز پیش این مشکل رو نداشتین ویندوز رو ریستور کنین چند روز عقب !
tajrobenik
02-04-2009, 00:17
من كه ريستوري رو قبول ندارم...
به نظر من اكسپلورت رو آني ايتال كن بعد دوباره يه معتبرش رو نصب كن.
tajrobenik
02-04-2009, 00:29
ببخشيد منظورم اين بود آني استال يعني پاكش كن بعد يه جديد يا هموني كه داري ودرست هست نصب كن...
تا اول معلوم بشه مشكل از اسكپلورت هست يا نه؟
Persian_Gun's
02-04-2009, 00:38
سلام دوست عزیز
این مشکل در ویندوز xp سرویس پک 2 ماکروسافت وجود داره و حتی با تعویض ویندوز هم این مشکل حل نخواهد شد و تنها راه حل کردن این مشکل این است که شما وصله های امنیتی که ماکروسافت برای همین مشکل در نظر گفته است را دانلود کرده و نصب کنید .
این مشکل مربوط به مودم های خاصی هست و بیشترین مورد بروز این مشکل برای کاربرانی هست که از مودم adsl استفاده می کنند .
تنها راه حل خلاص شدن استفاده از pach های زیر است . یه چند تا دیگه هست که اگه پیدا کردم می زارم اینجا .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب patch کامیپوتر را ریستارت کنید
و با استفاده از برنامه زیر پورت های باز را ببندید .
بعد ازdisable کردن پورت ها، restart کنيد
بدرود.:11:
tajrobenik
02-04-2009, 01:15
با مرورگر موزيلا امتحان كنيد ببينيد بازم همين مشكل پيش ميياد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.