مشاهده نسخه کامل
: کلوپ 3120 کلاسیک
سلام به همه دوستان.
چند سوال در مورد این گوشی داشتم ولی هرچی جستجو کردم پیدا نشد.
1-چطور میشه آپدیتش کرد و آیا با آپدیت کردن چیزی توی این گوشی تغییر میکنه؟(مثلا اضافه شدن زبان)
2-آیا هدفن استاندارد این گوشی مونو هست و از حالت استریو نمیشه استفاده کرد؟
3-آیا میشه زبان فارسی رو هم روی این گوشی داشت؟اگر جواب مثبت هست به چه صورت؟
4-چرا بیشتر کتابهای جاوا روی این گوشی نصب نمیشه در حالی که همین کتابها روی گوشیهای سونی اریکسون به راحتی نصب میشه و پیغام خطا نمیده؟؟؟
NINTENDO_DS
28-03-2009, 12:22
1: هنوز فکر نکنم آپدیت اومده باشه واسش
2: هدفون هاش استریو ولی بلوتوثش استریو نیست
3: اگر گارانتی اصلی باشه باید زبان فارسی روش نصب باشه وگرنه باید جدا روش بریزین
4: کتابهای جاوا با حجم کمتر از یک مگ روی این گوشی ها کار می کنه چون حافظه ای که گوشی برای برنامه های جاوا قرار داده 1 مگ هستش بنابراین برنامه های بالاتر از یک مگ رو راحت اجرا نمی کنه دقیقا مثل 6300
مرسی بخاطر وقتی که گذاشتین. اما به نظر من مشکل برنامه یا کتابهای با حجم بالا نیست چون بعضی از این کتابها حجمش زیر 100 کیلو بایت هست. بعلاوه برنامه ای بالای 1 مگ رو من روش نصب کردم و مشکلی نداشته.مثلا دیکشنری یا نقشه های مختلف و ...
ولی با اکثر کتابها مشکل داره. نمیدونم از دوستان کسی به این مشکل برخورد کرده؟؟؟
زبان فارس رو چطوری میتونم روش نصب کنم؟؟؟ اصلا شدنی هست یا باید ببرم علا الدین؟ گارانتیش مال ایرانتل هست.فکر کنم گارانتی اصلیش مال اتصالات باشه.
هر نوع هدفن استریو میشه بهش وصل کرد؟؟؟ بعد اگر کسی زنگ بزنه باید از میکروفون گوشی جوابش رو داد؟ هدفن استریویی براش پیدا میشه که مال خود نوکیا باشه؟؟؟
NINTENDO_DS
29-03-2009, 08:55
شاید کتابها سایز صفحه گوشی شما نسیتند
زبان فارسی با یک آپگرید یا یک فلش حل می شه خودتون اگر سرعت اینترنتتون بالاست می تونید انجام بدید اگر نه بدین بیرون
نه چون پورتش 2.5 هست باید با مبدل هدفون های 3.5 میلیمتری مثل کریتیو رو بهش وصل کنید
نوکیا هم هدفون استریو داره ولی یکم نسبت به بقیه برندها گرونه
باز هم مرسی از راهنماییتون.اول باید داریورش رو گیر بیارم چون درایورش رو ندارم.
سایز کتابها رو نمیدونم اما تا یه قسمتهایی رو نشون میده بعد یهو پیغام خطا میده. فقط یه چیزی... اگه آپدیتش کردم و مشکلی پیش اومد راه برگشتی به نگارش قبلی هست؟؟؟
NINTENDO_DS
30-03-2009, 10:41
والا واسه آپدیت گوشی ها من وارد نیستم از بچه ها بپرسین بهتره البته تاپیکش رو هم داریم توی سایت
kalepoook
02-04-2009, 16:14
سلام
من برای پدرم خریدم.
1.دکمهاش سفته
2.بیش تر از 1مگ بازیارو نمیاره .
3.صداشم بد نیست ولی واضح نیست.
4.خودشون فارسی کردن اولش فارسی نداشت عربی داشت که گفت برات فارسی میکنم.
5.شارجش زود به زود تموم میشه فکر ککنم به خاطر استفاده زیاده .
6.توش کابل نداشت.
بازم بپرسین بهتون میگم اگه بتونم سر در بیارم.
موفق باشین
NINTENDO_DS
03-04-2009, 10:28
منم موافقم اگر میخوای گوشی خوب بگیری اینو با 6120 عوض کن یا جاش ال جی کی ای 970 شاین بگیر
سلام
من برای پدرم خریدم.
1.دکمهاش سفته
2.بیش تر از 1مگ بازیارو نمیاره .
3.صداشم بد نیست ولی واضح نیست.
4.خودشون فارسی کردن اولش فارسی نداشت عربی داشت که گفت برات فارسی میکنم.
5.شارجش زود به زود تموم میشه فکر ککنم به خاطر استفاده زیاده .
6.توش کابل نداشت.
بازم بپرسین بهتون میگم اگه بتونم سر در بیارم.
موفق باشین
1-به نظر من که مثل بقیه گوشیهاست.
2-من جاوای بالای 1 مگ روش نصب کردم مشکلی نداشت.
3-حق با شماست صداش معمولیه نمیشه گفت صدای بلندی داره بخصوص صدای رادیو با گوشی که داخل جعبه اش هست خیلی ضعیفه.
4-مال من هم فارسی نداره.
5-شاید جایی از گوشی استفاده میکنید که پوشش شبکه ضعیفه؟از نظر باتری بدک نیست اما آخرای باتری یهو ممکنه خاموش بشه که از این نظر هم خیلی بده!!!!
6-بله توی بسته بندیش کابل usb نداره.
و اما نقاط مثبتش:
1-push to talk داره
2-تا 8 گیگ مموری رو پشتیبانی میکنه
3-نسبتا خوش دست و ظریفه
4-وضوح نمایشگر زیر نور آفتاب خوبه.
یه سوال در مورد این گوشی و اونم اینکه:چرا نمیشه فایل های جاوا یی که روی این گوشی هست رو با بلوتوث فرستاد و آیا راهی برای حل این مشکل هست؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.