مشاهده نسخه کامل
: StyleTap v0.9.018 Incl Desktop S60v3 {S60v5} UIQ3 Cracked-illusion
سلام خدمت دوستان
با استفاده از این برنامه شما می تونید برنامه های Palm OS رو روی گوشی های سیمبین خودتون اجرا کنید!
یعنی عملا با نصب یک برنامه می تونید از هزاران برنامه نوشته شده برای Palm OS استفاده کنید.
اطلاعات بیشتر در مورد Palm OS :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه هایی که سازگاری کامل با این شبیه ساز Palm OS دارند:
تصویر از محیط برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات بیشتر از زبان سازنده:
نحوه نصب برنامه ها ( با تشکر از sarmast65_ata عزیز:11: )
اولین کاری که باید انجام بدید اینه که ببینید ورژن pc suite ایی که روی کامپیوتر نصب کردید چنده؟چون باید ورژن از 6.8 بیشتر باشه چون مال من هم پایین بود دیشب یه 32 مگابایتی دانلود کردم و الان ورژن شده 7.1 چون اگه ورژن پایین باشه برنامه style tap پیغام خطا میده و میگه باید به آخرین ورژن آپدیت باشه.
دومین کاری که باید انجام بدید اینه که برنامه های palm ای که دانلود می کنید باید پسوندش prc باشه همونطوری که در فیلم هم میبینید پسوند فایلها prc هستش.
سومین کار هم اینه که برنامه رو هم روی گوشی هم روی پی سی باز کنید گزینه Add رو بزنید برنامه مورد نظر رو انتخاب کنید حالا گزینه اینستال رو بزنید به همین راحتی برنامه روی گوشیتون سیو میشه و میتونید ازش استفاده کنید.
دانلود با حجم 1.18 MB :
موفق باشید! :10:
sarmast65_ata
27-03-2009, 21:18
می دونی چجوری کار میکنه؟
می دونی چجوری کار میکنه؟
فیلم آموزشی نحوه نصب برنامه ها از روی کامپیوتر:
حالا این Palm OS چه برنامه هایی داره نمونش رو میگی.
حالا این palm os چه برنامه هایی داره نمونش رو میگی.
دوست عزیز اگه پست اول رو به دقت نگاه کنی یک لینک برای برنامه هایی که ساز گاری کامل با این شبیه ساز رو دارند گذاشتم.
توی اون صفحه نام برنامه ها و سایت های سازنده وجود داره و شما می تونید ازشون استفاده کنید.:20:
دوست عزیز اگه پست اول رو به دقت نگاه کنی یک لینک برای برنامه هایی که ساز گاری کامل با این شبیه ساز رو دارند گذاشتم.
توی اون صفحه نام برنامه ها و سایت های سازنده وجود داره و شما می تونید ازشون استفاده کنید.:20:
خوب من از کجا بدونم که این برنامه ها به چه دردی میخورن.:13:
خوب من از کجا بدونم که این برنامه ها به چه دردی میخورن.:13:
دوست عزیز از سایت های سازنده برنامه ها می تونی بفهمی!!:31:
StyleTap v0.9.018 Incl Desktop S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned Cracked-BiNPDA
StyleTap® Platform allows you to run applications (and games) originally written for Palm OS handhelds on devices running
With more than 20,000 applications for the Palm OS platform available – many of them free – you will be able to do so much more with your smartphone. StyleTap Platform is fast, compact and comes with everything you need. Just add your favorite third-party applications for Palm OS platform and you're ready to go!
شاد باشید:40:
اینهم برنامه ریل پلیر برای پالم ... :
StyleTap.v0.9.018.S60v3.S60v5.UIQ3.SymbianOS9.x.Un signed.Cracked-DiL
:11:
sarmast65_ata
31-03-2009, 14:23
من هنوزم نفهمیدم باید چجوری برنامه ها رو بریزم توی گوشیم کمک کنید که خیلی خوشم اومده برنامه های palm رو روی گوشیم داشته باشم اون فیلمی هم که گذاشتید فیلم نیست فقط یک عکسه کمک کنید!!!!!
من هنوزم نفهمیدم باید چجوری برنامه ها رو بریزم توی گوشیم کمک کنید که خیلی خوشم اومده برنامه های palm رو روی گوشیم داشته باشم اون فیلمی هم که گذاشتید فیلم نیست فقط یک عکسه کمک کنید!!!!!
من قبلا رو 5800 نصب کرده بودم. زیاد هم جالب نیست. همین برنامه های سیمبین خودش دنیاییه.
کارش هم به این صورته که برنامه رو نصب می کنی و بهش آدرس برنامه های پالم رو که ریختی تو مموری میدی و خودش نصب می کنه و می تونی اونا رو اجرا کنی.
سال 1996 پا به دنیای موبایل گذاشته دیگه حسابشو بکن:31:
یکم نصب برنامه هاش سخته . اگه واقعا از دست سیمبیان خسته شدید ( مثل من ) میتونید این برنامه هاشو نصب کنید .
sarmast65_ata
31-03-2009, 21:07
من قبلا رو 5800 نصب کرده بودم. زیاد هم جالب نیست. همین برنامه های سیمبین خودش دنیاییه.
کارش هم به این صورته که برنامه رو نصب می کنی و بهش آدرس برنامه های پالم رو که ریختی تو مموری میدی و خودش نصب می کنه و می تونی اونا رو اجرا کنی.
سال 1996 پا به دنیای موبایل گذاشته دیگه حسابشو بکن:31:
من باز هم نفهمیدم این برنامه وقتی روی گوشی نصب میشه یک options داره که داخلش Find داره به جز این دیگه هیچی نداره که بتونه برنامه هایی که ریختیم روی مموری رو پیدا کنه و این گزینه find هم چیزی رو پیدا نمیکنه نمی دونم والا
sarmast65_ata
01-04-2009, 20:11
بالاخره یاد گرفتم چجوریه .
اولین کاری که باید انجام بدید اینه که ببینید ورژن pc suite ایی که روی کامپیوتر نصب کردید چنده؟چون باید ورژن از 6.8 بیشتر باشه چون مال من هم پایین بود دیشب یه 32 مگابایتی دانلود کردم و الان ورژن شده 7.1 چون اگه ورژن پایین باشه برنامه style tap پیغام خطا میده و میگه باید به آخرین ورژن آپدیت باشه.
دومین کاری که باید انجام بدید اینه که برنامه های palm ای که دانلود می کنید باید پسوندش prc باشه همونطوری که در فیلم هم میبینید پسوند فایلها prc هستش.
سومین کار هم اینه که برنامه رو هم روی گوشی هم روی پی سی باز کنید گزینه Add رو بزنید برنامه مورد نظر رو انتخاب کنید حالا گزینه اینستال رو بزنید به همین راحتی برنامه روی گوشیتون سیو میشه و میتونید ازش استفاده کنید.
در ضمن دوست عزیز hamsalan اگه وقت کردی این آموزش رو به پست اول منتقل کن.
موفق باشید
خالا یکی یکم در مورد یکی از برنامه هاش توضیح بده ببینیم چجوریان...!! ببینیم میارزن یا نه. چون باید Nokia PC Suit رو دان کنم. الان 6.83 رو دارم. ولی موقع نصب گفت که باید بالای 6.84 باشه. اخه ستم نیست؟؟ فقط واسه ی 0.01 .. اونم با اینترنت ذغالی!! :31:
راستی از کجا این برنامه هارو دان کنیم؟
خالا یکی یکم در مورد یکی از برنامه هاش توضیح بده ببینیم چجوریان...!! ببینیم میارزن یا نه. چون باید nokia pc suit رو دان کنم. الان 6.83 رو دارم. ولی موقع نصب گفت که باید بالای 6.84 باشه. اخه ستم نیست؟؟ فقط واسه ی 0.01 .. اونم با اینترنت ذغالی!! :31:
اگه این همه دردسر داره واست طرفش نرو.:10:
sarmast65_ata
05-04-2009, 21:17
:31:
خالا یکی یکم در مورد یکی از برنامه هاش توضیح بده ببینیم چجوریان...!! ببینیم میارزن یا نه. چون باید Nokia PC Suit رو دان کنم. الان 6.83 رو دارم. ولی موقع نصب گفت که باید بالای 6.84 باشه. اخه ستم نیست؟؟ فقط واسه ی 0.01 .. اونم با اینترنت ذغالی!! :31:
الان که بری سایت نوکیا واسه آپدیت Pc suite تبدیل میشه به ورژن 7.1 منم با همین اینترنت دان کردم ولی خیلی طول کشید:31:
می تونی توی سایت گوگل سرچ کنی Free software palm for Download من که زیاد پیدا کردم
romass100
06-04-2009, 10:59
من نمی دونم نصب نرم افزار هاش چه ربطی به پی سی سوییت داره؟من را حت نصب کردم بدون هیچ مشکلی.
sarmast65_ata
08-04-2009, 21:31
من نمی دونم نصب نرم افزار هاش چه ربطی به پی سی سوییت داره؟من را حت نصب کردم بدون هیچ مشکلی.
شما که زحمت کشیدی پست دادی خوبه که راهنمایی کنی چجوری این برنامه ها رو بدون نیاز به pc suite نصب کردی تا کسانی که pc suite ورژن 7.1 ندارن نخوان 33 مگ رو دانلود کنن.
موفق باشی
StyleTap v0.9.23 S60v3 S60v5 UIQ3 SymbianOS9.x Unsigned Cra cked-TgSPDA ]
StyleTap® Platform allows you to run applications (and games)
originally written for Palm OS handhelds on devices running
Symbian OS - S60 3rd Edition
Symbian OS - S60 5th Edition
Symbian OS - UIQ3.0
With more than 20,000 applications for the Palm OS platform available – many of them free – you will be able to do so much more with your smartphone.
StyleTap Platform is fast, compact and comes with everything you need. Just add your favorite third-party applications for Palm OS platform and you're ready to go!.
Whats New :
Support for Nokia N97
Support for Epocrates
Support for Documents to Go
Background surrounding color now default to white (not theme) and can be changed in StyleTapInit.ini
Fixes for SrmSendFlush, memory leaks, NetLib and VFS functions
Implementation for getting memory availability stats
با این ورزن جدیدش میشه بازی های پلی استیشن رو اجرا کرد؟؟؟
کسی امتحان کرده؟؟؟
dimah2005
25-08-2009, 23:30
حالا یکی بیاد برنامه های بدرد بخورشو بزاره اینجا تا ببینیم چی می خواهیم دان کنیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.