مشاهده نسخه کامل
: كارت sata
سلام
من يه سيستم قديمي دارم كه ساتا نداره
به نظر شما كارت هايي كه روي اسلات پي سي آي سوار ميشه و ساتا داره خوبه
بعضي ها ميگن هارد با اين كارت ها زود ميسوزه
كسي تا حالا امتحان كرده
كسي از معايب اين كارت ها خبر داره يا نه
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام
كسي تا حالا امتحان كرده
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
دوست عزیز
در صورتی که مادر بورد شما از ساتا پشتیبانی نکنه شما ناچار به استفاده از این کارت هستید.
احتمالا سوختن هر قطعه ی الکترونیکی بالاست ، پس فقط باید امیدوار بود ، احتمال سوختن این قطعه هم مثل قطعات دیگست.
جالبه بدونید در بعضی موارد حتی مادر بورد هایی که از ساتا پشتیبانی میکنند هم از این کارت ها برای رید ها ترکیبی یا کنترلر های اسکازی استفاده می کنند.
موفق باشید:11:
ehsankalak
31-03-2009, 08:00
سلام
كسي تا حالا امتحان كرده
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام دوست عزيز يه نگاه به اينجا بنداز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر از دوستان گرامي
بله اين اطلاعات رو درباره كارت ساتا داشتم ولي سوال اصلي من اين بود كه آيا اين درسته كه ميگن اين كارت باعث ميشه هارد زود بسوزه.
مسلما هر قطعه الكترونيكي احتمال سوختن داره ولي آيا اين كارت در سريعتر سوختن هارد نقشي داره يا نه؟
بازم ممنون
ehsankalak
31-03-2009, 23:08
با تشكر از دوستان گرامي
بله اين اطلاعات رو درباره كارت ساتا داشتم ولي سوال اصلي من اين بود كه آيا اين درسته كه ميگن اين كارت باعث ميشه هارد زود بسوزه.
مسلما هر قطعه الكترونيكي احتمال سوختن داره ولي آيا اين كارت در سريعتر سوختن هارد نقشي داره يا نه؟
بازم ممنون
بله از نظر برقش ضرر داره چون يه شاخه 3 ولتي رو به هارد نميده و همين به مرور زمان باعث آسيب به هارد ميشه! نه تنها براي اين تبديلا اينجوريه بلکه براي تبديلاي برق معمولي به ساتا هم اين مورد صدق ميکنه به خاطر همينه که ميگن بهتره از پاوري استفاده کني که برق ساتا فابريک داشته باشه!!
ممنون
پس اگه پاورمون برق ساتا مستقيم داشته باشه اين كارت ها ضرري نداره؟
David Jones
01-04-2009, 14:12
سلام . سال نوتون مبارک ! :10:
من از یه نوع این کارتها استفاده میکردم که روی اسلات ide جا میخورد و قابلیت تبدیل sata به ide و برعکشو داشت و از برق فلاپی درایو استفاده میکرد . اما من ازش راضی نبودم چون موقع رایت اطلاعات با حجم بیشتر از 2 یا 3 گیگابایت با مشکل روبرو میشد و یه اروری میداد که دقیقا یادم نیست چی بود ... آخرشم دست به جیب شدم و مادربوردمو ارتقا دادم اما چه فایده که سرعت هاردم به شدت پایین اومد و صدای بلندی مثل قار و قور ازش در میومد .اطلاعاتمم که به کلی ویران شد :19:... توصیه میکنم اصلن دوروبرش نری !
موفق باشی ! :11:
ممنون
1- پس اگه پاورمون برق ساتا مستقيم داشته باشه اين كارت ها ضرري نداره؟
1- اون که دیگه صد در صد نه. خود کارت که مشکلی نداره. فقط حساب توان پاور رو داشته باش که کارت Raid (یا تبدیل دیگری) و هارد ساتا بهش اضافه میشه. کم بیاره هارد و دیگر قطعات آسیب می بینند.
2- همون ضرر کابل برق معمولی با تبدیل برای هارد ساتا هم فقط در بعضی نوشته ها مخصوصا دفترچه های پاور های معتبر نوشته شده که نمیشه گفت حتما درستن. آخه براشون جنبه تبلیغ داره. من مقاله علمی معتبری در اینترنت در این زمینه ندیدم. در سال ها تجربه خودم هم ندیدم مشکلی با برق معمولی برای هارد ساتا بوجود بیاد.
از لطف و همكاري شما دوستان ممنون
ehsankalak
01-04-2009, 21:21
2- همون ضرر کابل برق معمولی با تبدیل برای هارد ساتا هم فقط در بعضی نوشته ها مخصوصا دفترچه های پاور های معتبر نوشته شده که نمیشه گفت حتما درستن. آخه براشون جنبه تبلیغ داره. من مقاله علمی معتبری در اینترنت در این زمینه ندیدم. در سال ها تجربه خودم هم ندیدم مشکلی با برق معمولی برای هارد ساتا بوجود بیاد.
اگه دقت کرده باشي کابل برق فابريکي که از پاور براي ساتا مياد 5 تا رشته داره ولي تبديلاي برق 4 تا رشته دارن و اين يعني حذف اون رشته 3 ولت !! که تو دراز مدت باعث آسيب به هارد ميشه !! ( تجربه شخصي من روي 3 تا سيستم)
البته ديگه الان همه پاورا برق ساتا دارن !! :20:
يه نکته ديگه : جنسي که معتبر و معروفه نياز به تبليغ دروغ نداره!!:27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.