مشاهده نسخه کامل
: خرید کی بورد نرم و بی صدا
سلام
قصد دارم یک کی بورد بخرم با این مشخصات:
1- دکمه ها نرم و بی صدا باشند (مثل کی بورد لپ تاپ)
2- دامنه حرکت دکمه ها کم باشه (مثل کی بورد لپ تاپ)
3- در صورت امکان روی کی بورد پورت usb وجود داشته باشه. (برای اتصال کول دیسک)
4- وایرلس باشه یا نباشه مهم نیست
قیمت هم حداثر تا 20 هزار تومان
با تشکر
به نظر من farassoo fcr-8910 خوبه
سلام
قصد دارم یک کی بورد بخرم با این مشخصات:
1- دکمه ها نرم و بی صدا باشند (مثل کی بورد لپ تاپ)
2- دامنه حرکت دکمه ها کم باشه (مثل کی بورد لپ تاپ)
3- در صورت امکان روی کی بورد پورت usb وجود داشته باشه. (برای اتصال کول دیسک)
4- وایرلس باشه یا نباشه مهم نیست
قیمت هم حداثر تا 20 هزار تومان
با تشکر
دوست عزیز
2 مشخصه ی اولی که ذکر کردین رو باید در میان کیبورد های خوب بازار جستجو کنید که قیمت های بالایی دارند.
مشخصه ی سوم در اکثر کیبوردهای جدید طراحی شده.
وایرلس بودن یک کیبورد هم بستگی به انتخاب شما داره اما 90 درصد کیبورد های بازار وایر هستند.
من فکر میکنم بهتر باشه سری به بازار بزنید و کیبورد های معمولی و کوچک و ظریف(لب تاپی) رو خودتون امتحان کنید ، مطئمنا دست خالی برنمیگردید:20:
کیبورد های معمولی جدید مارک های مختلفی دارند که باید بر اساس سلیقه ی شخصی شما انتخاب بشه و مدل های خاصی رو نمیشه پیشنهاد داد.
اگر بتونید بیشتر هزینه کنید کیبورد های Logitech و Razzer بهترین انتخاب ها در زمینه ی این قبیل محصولات هستند . کیبورد های A4Tech و Microsoft در مرحله ی کیفی بعدی قرار دارند.:20:
موفق باشید:11:
با سلام
اواخر اسفند یک کیبورد A4Tech مدل KLS-7MU خریدم به قیمت حدود 18 تومن.
با توجه به اینکه تقریبا تمام قطعات سیستم رو همان روز خریدم، مقداری خسته بودم و فرصت کافی هم نبود. لذا این کیبورد رو موقع خرید که تست کردم به نظرم اومد کلیدها نرم و راحت هستند. اما وقتی رسیدم منزل و در عمل از کیبورد استفاده کردم، دیدم تمام کلیدها تقریبا لق هستند و تایپ کردن هم راحت نیست.
چون قبلا از لپ تاپ استفاده می کردم، کار با این کیبورد اصلا برام راحت نیست.
خلاصه اینکه مجبورم یک کیبورد دگر بخرم.
می خوام اینبار از تجربیات دوستان استفاده کنم تا انتخاب خوبی داشته باشم.
آیا دوستان تجربه عملی از کار با کیبورد فراسو مدل FCR-5700 داشتند؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر تجربه استفاده از مارک ها و مدل های دیگر رو دارید نیز لطفا معرفی کنید.
با تشکر
با سلام
اواخر اسفند یک کیبورد A4Tech مدل KLS-7MU خریدم به قیمت حدود 18 تومن.
با توجه به اینکه تقریبا تمام قطعات سیستم رو همان روز خریدم، مقداری خسته بودم و فرصت کافی هم نبود. لذا این کیبورد رو موقع خرید که تست کردم به نظرم اومد کلیدها نرم و راحت هستند. اما وقتی رسیدم منزل و در عمل از کیبورد استفاده کردم، دیدم تمام کلیدها تقریبا لق هستند و تایپ کردن هم راحت نیست.
چون قبلا از لپ تاپ استفاده می کردم، کار با این کیبورد اصلا برام راحت نیست.
خلاصه اینکه مجبورم یک کیبورد دگر بخرم.
می خوام اینبار از تجربیات دوستان استفاده کنم تا انتخاب خوبی داشته باشم.
آیا دوستان تجربه عملی از کار با کیبورد فراسو مدل FCR-5700 داشتند؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر تجربه استفاده از مارک ها و مدل های دیگر رو دارید نیز لطفا معرفی کنید.
با تشکر
دوست عزیز
کیبورد های خوب متاسفانه قیمت بالایی دارند
من خودم از G15 لاجیتک استفاده میکنم و خوشبختانه خیلی راضی هستم.
فکر میکنم اگر فراسو انتخاب آخر شما باشه خیلی بهتره ، چون این مدل هم ممکنه با مشکلاتی مواجه بشه(برای من شده)
اگر بتونید هزینه کنید از براند هایی مثل لاجیتک یا Razzer مدلی رو انتخاب کنید هیچ وقت پشیمون نمیشید.:20:
موفق باشید:11:
آخرین پست این تاپیک مربوط به 898 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!
بنده علاقه ای به بیرون کشیدن زیر خاکی ندارم
اما دیدم نیازی به ایجاد تاپیک جدید نیست
بنده هم دنبال یه کیبرد نرم و خوش ساخت و بی سر و صدا و ترجیحا با دکمه های کوتاه مثل کیبرد لپ تاپ میگردم
و منم مثل ایشون یه کی برد خریده بودم (لاجیتک کلاسیک 200) که اصلا باهاش راحت نبودم، الانم یه بلایی سرش اومده که باید یکی دیگه بخرم، البته میخوام ایندفعه از انتخاب خودم راضی باشم
نیازی هم به امکانات گیمینگ ندارم، کیفیت ساخت و بی صدا بودن در اولویته
نظر خودم حدود 50 60 تومن هست تا سقف 100تومن هست، اما دوستان اگه موردی با مشخصات مورد نظر میشناسن بدون در نظر گرفتن سقف قیمت پیشنهادشونو بگن.
مرسی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.