مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي در مورد نرم افزار multimedia protector
سلام
كسي در مورد نرم افزار multimedia protector اطلاعاتي داره كه چطور كار مي كنه و قفلي كه مي ذاره چقدر مطمئنه؟ من اين نرم افزار رو دارم ، البته هنوز استفاده نكردمش ومي خوام اول قابليت هاشو بدونم . لطفا اگه كسي كار كره راهنمايي كنه.
سلام
من که تا حالا ندیدم ، میشه یک لینک دانلود ازش بگذاری؟؟
ممنون :)
بای
سلام
لینک دانلود برنامه+کراک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد :
حجم : 50.8 مگابایت
اینم توضیحات:
مطمئنا شما هم جزء کسانی هستید که دوست ندارید زحماتی را که برای ساخت یک کلیپ فلش ، یک کتاب الکترونیکی ، یک فایل پاورپوینت ، عکس ها و تصاویر، فایل های ویدئویی و ... کشیده اید با رعایت نکردن حق کپی رایت ، حقوق شما نیز از بین برود. امروزه شاهد نادیده گرفتن حق کپی رایت توسط کاربران مختلف در سراسر دنیا هستیم ، که در کشور ما نیز به این امر توجه چندانی نمی شود . اما با پیشرفت تکنولوژی ، راه های زیادی برای مقابله با این گونه سوء استفاده ها وجود دارد . یکی از آسان ترین راه ها استفاده از نرم افزار Multimedia Protector برای فقل گذاری بر روی اسناد ، فایل ها و ... می باشد .
Multimedia Protector نرم افزاری است بسیار قدرتمند که شما را قادر می سازد تا از فایل هایی نظیر Flash, PDF, PowerPoint, E-Book, Video, Images, HTML و ... در برابر سوء استفاده محافظت کنید . تمامی فایل هایی را که شما انتخاب کرده اید در یک دیتابیس واحد پنهان می شوند و دیگر هیچ کس نمی تواند به فایل اصلی واقع در دیتابیس به صورت مستقیم دسترسی داشته باشد و اگر کسی بخواهد محتویات دیتابیس را مشاهده کند ، باید حتما از Player یا Viewerبرنامه که به همراه آن عرضه شده است استفاده نماید . قابل ذکر است که Player یا Viewer برنامه نیاز به نصب ندارد و در هرجا و بر روی هر وسیله ای " فلش دیسک ها ، CD/DVD و ..." قابل اجرا می باشد. بعد از ثبت برنامه و خرید لایسنس آن شما قادر خواهید بود که به تعداد نا محدود پروژه های مختلف ایجاد کنید .
ویژگی های کلیدی :
نگهداری فایل های مورد نظر در یک دیتابیس واحد برای امنیت بیشتر
جلوگیری از دسترسی مستقیم به فایل های درون دیتابیس
ساخت پروژه های مورد نظر بدون نیاز به برنامه
دارای پخش کننده داخلی و بدون نیاز به نصب
دارای تنظیماتی برای چگونگی دسترسی کاربر
قابلیت حمل فایل محافظت شده بر روی CD/DVD ، فلش دیسک و ...
اجرا و دسترسی به محتوی پروزه بدون نیاز به نصب برنامه
قابلیت انتقال فایل های محافظت شده از یک فلش دیسک به فلش دیسک دیگر
پشتیبانی و کار تحت شبکه محلی
قابلیت محافظت از لایسنس های نرم افزار های نصب شده
پشتیبانی از چندین زبان زنده دنیا
قابلیت پشتیبانی آنلاین
و ....
پشتیبانی و محافظت از :
کتاب های الکترونیکی
فایل های EXE
فایل های PDF
فایل های PowerPoint
فایل های Flash
فایل های Word
فایل های Excell
فایل های صوتی
فایل های ویدئویی
فایل های Text
فایل های تصویری
فایل های SWF
فایل های FLV
و ...
سایت اصلی برنامه :
كسي در مورد نرم افزار multimedia protector اطلاعاتي داره كه چطور كار مي كنه و قفلي كه مي ذاره چقدر مطمئنه؟
روش محافظت از داده ها که توی این برنامه استفاده شده به نظر مطمئن هست .
در مورد الگوریتم که برای تولید کد فعال ساز استفاده می کنه اطلاعی ندارم .
فایل exe ای که تولید می کنه رو با ASPack 2.12 محافظت می کنه .(آموزش آنپک کردنش توی اینترنت هست)
توی اینترنت که گشتم آموزشی برای کراک کردن برنامه های که با multimedia protector 2.1 محافظت شدن پیدا نکردم.
ممنون از راهنمايي تون ، فعلا در حال search هستم ، لطفا اگر اطلاعات جديدي پيدا كردين بگين .
data.mix
27-03-2009, 22:36
ممنون از راهنمايي تون
mahramasrar2
28-03-2009, 11:59
سلام delphi7 جان وممنونم بابت لينك
مي خواستم اگه امكان داره كرك رو جداگونه آپلود كني ممنون ميشم من قبلا برنامه رو دانلود كرده بودم اگه كرك رو جدا آپلود كني ديگه نيازي نيست دوباره از اول داونلود كنم
ممنون ميشم و باز هم تشكر بابت لينك و توضيحات
سلام
سلام
من 1 مشكلي با multimedia protector 1 پيدا كردم و اونم اينه كه بعد رايت نرم افزار موردنظر روي DVD ، وقتي dvd رو اجرا مي كنم خيلي زمان مي گيره تا بياد بالا و player اجرا بشه ، حدود 1 ربع ! و اين خيلي بده ، مشكل از كجاست ؟
mahramasrar2
11-04-2009, 11:27
سلام
من 1 مشكلي با multimedia protector 1 پيدا كردم و اونم اينه كه بعد رايت نرم افزار موردنظر روي DVD ، وقتي dvd رو اجرا مي كنم خيلي زمان مي گيره تا بياد بالا و player اجرا بشه ، حدود 1 ربع ! و اين خيلي بده ، مشكل از كجاست ؟
مشكل اينجاست كه اين برنامه موقع اجرا فايلهاي پك شده را در پوشه زير استخراج مي كند
x:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Temp
x= نام درايوي است كه ويندوز خود را در آن نصب كرده ايد
xxxxx= نام كابري شماست كه بر پوشه نهاده مي شود
به اين علت كه حجم دي وي دي شما زياد است اين كار زمان زيادي مي برد
در كل اين برنامه براي محافظت از سي دي مناسب نيست چونكه محتويات محافظت شده را در پوشه تمپ استخراج مي كند ولي به عنوان يك قفل تلفني حرفهاي زيادي براي گفتن دارد البته در صورتي كه نخواهيد از قابليت هاي رجيستر آنلاين و يا قفل تلفني آن استفاده كنيد استفاده از آن توصيه نمي شود چرا كه در مقابل سي دي كپي و يا كلون سي دي كاملا بي دفاع است !!
مشكل اينجاست كه اين برنامه موقع اجرا فايلهاي پك شده را در پوشه زير استخراج مي كند
x:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Temp
x= نام درايوي است كه ويندوز خود را در آن نصب كرده ايد
xxxxx= نام كابري شماست كه بر پوشه نهاده مي شود
به اين علت كه حجم دي وي دي شما زياد است اين كار زمان زيادي مي برد
در كل اين برنامه براي محافظت از سي دي مناسب نيست چونكه محتويات محافظت شده را در پوشه تمپ استخراج مي كند ولي به عنوان يك قفل تلفني حرفهاي زيادي براي گفتن دارد البته در صورتي كه نخواهيد از قابليت هاي رجيستر آنلاين و يا قفل تلفني آن استفاده كنيد استفاده از آن توصيه نمي شود چرا كه در مقابل سي دي كپي و يا كلون سي دي كاملا بي دفاع است !!
مشكل رو از help برنامه پيدا كردم ، برنامه فايل ها رو در يك ديتا بيس نگه مي داره و مشكل من اينجا بود كه به جاي استفاده از فايل swf از فايل exe به عنوان فايل start استفاده كرده بودم ، در صورتيكه از فايل exe استفاده كنيم برنامه به محض اجرا مي خواد تمام ديتا بيس رو لود كنه به همين خاطر زمان مي گيره و ظاهرا راه حلش هم اينه كه ديتا بيس رو به فايل هاي كوچكتر spilit كنيم .
در مورد قابليتش هم بچه هايي كه با من روي اين نرم افزار كار مي كردن تستش كردن و گفتن برنامه خوبيه .شما ازش استفاده كردين؟ يا تونستين از سي دي كه توسط اين نرم افزار محافظت مي شه كپي بگيرين؟ بيشتر توضيح بدين .
mahramasrar2
13-04-2009, 23:47
در صورتي كه به عنوان قفل تلفني از اين برنامه استفاده كنيد بدك نيست گرچه حجم فايل ايجاد شده اش بسيار زياد ميشه
ضعفش هم اينه كه موقع اجرا تمام فايلها رو همونطور كه گفتم مي بره توي تمپ آنزيپ مي كنه !!
در كل من تركيب آرماديلو و بد سكتور ها رو بيشتر مي پسندم
ضمنا من ازش استفاده نمي كنم چون از پروتكشنش اصلا خوشم نمي ياد خيلي ضعيفه !
در مقابل با cd-copy هيچ حرفي نداره كه بگه فقط قفل تلفني يا اينترنتي گرچه نرم افزار هاي زيادي با دهها مگابايت حجم كمتر موجودند كه همين كار رو مي كنند زياد هم ضعيف نيستند !
احمد ترابی
03-05-2009, 14:12
سلام من هر کاری که میکنم دانلود نمیشه error میده
نمیدونم اشکال از سیستم منه یا از این لینکه
لطفا کمک کنید
mm_yaghoob
05-03-2010, 11:59
لام بر شما دوستان
نياز به كمك هر كسي كي تا حالا با Multimedia Protector كار كرده دارم
من يك سي دي اموزشي اوتوران اموزشي دارم و ميخوام انو رجيستر تلفني كنم
عكسي از پروژه من
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما وقتي با Multimedia Protector پروژه اصلي را ذخيره مي كنم بصورت چند پوشه تودتو ايجاد ميشه و اتوران اصلي از بين ميره
پوشه اصلي پوشه مااند زير ايجاد ميشه
و دو پوشه داخل ان
و پئشه ايجاد شده بصورت اتورات داخل يكي از انها
و وقتي روي اوتوران ان كليك مي كنم اين ارور را ميده
خلاصه
چطوري بتونم با اين پورژه ايجاد شده انرا بصورت اتوران رايت كنم
data.mix
13-03-2010, 01:01
لفاف فقط يك نسخه از محتوا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.