ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای خرید کارت --- سخت افزاری

atre_hayer60
24-03-2009, 21:07
سلام!

دنبال یه کارت --- سخت افزاری خیلی خوب می گردم! آخه شنیدم اینگونه کارتهای سخت افزاری و جدا،از نوع کارتی آن که در داخل کیس نصب می شه از لحاظ قدرت تیونر و سیگنال دهی و کیفیت و... بهتره؟؟!!
لطفاً با عکس و قیمت آن توضیح دهید و راهنمایی کنید.

بی نهایت سپاسگذارم

p30boy.s
26-03-2009, 23:20
سلام!

دنبال یه کارت --- سخت افزاری خیلی خوب می گردم! آخه شنیدم اینگونه کارتهای سخت افزاری و جدا،از نوع کارتی آن که در داخل کیس نصب می شه از لحاظ قدرت تیونر و سیگنال دهی و کیفیت و... بهتره؟؟!!

بی نهایت سپاسگذارم

سلام دوست عزیز اگه میخوای --- بخری من sky star2 ورژن 2.8 رو پیشنهاد میکنم چون الآن خودم دارم ازش استفاده میکنم و هرشب20 تا25 فیلم دانلود میکنم
از لحاظ قیمتی هم ---= 50,000تومان البته این روزها شاید 5تومنی بالا پایین بره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم جعبه کلی:

برای دانلود هم یه چرخی تو گوگل بزنی سایتهاشو پیدا مکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بگم تبلیغ میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته یه راهنمایی بکنم که: اگه میخای پول خرج کنی برو بخر SKYSTAR HD2
چون الان اکثر سایتهای افلاین دارن اونو ارائه میدن
قیمتش 150,000 تومانه
این هم عکسش:

ehsankalak
26-03-2009, 23:35
سلام!

بی نهایت سپاسگذارم
کارتاي دي وي بي از نظر دکودر به دو دسته تقسيم ميشن : اونايي که دکودر سخت افزاري ندارن و دکودرشون نرم افزاريه که از cpu سيستم استفاده ميکنن و باعث کاهش سرعت سيستم و افت کيفيت تصوير ميشه سري دوم اونايي هستن که دکودر سخت افزاري دارن ( پردازنده روي بردشون هست که همين باعث ميشه به cpu سيستم فشاري نياد ) که قيمتشونم بالاتره و يکي از بهتريناش و البته کمياب! دي وي بي هاي nexus هست ( که از چيپست هاي قدرتمند فيليپس استفاده ميکنه و از هر نظر يه چيز کامليه ) ولي قيمتش بالاست 250 -300 درضمن اسکاي استار دکودرش نرم افزاريه ولي اونم يکي از بهتريناست !

jigar-tala
25-05-2009, 17:31
دوستان درست میگن خودم هم از همین نوع استفاده میکنم فقط باید RAM و CPU بالا داشته باشی