ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یگانه سازی اسکرین سایز دو سیستم متفاوت

abbas13677_2005
24-03-2009, 15:34
من یک نرم افزار دارم که کارش بر مبنای مختصات موس در صفحه است. درواقع موس هر چقدر تکان بخوره و هر جا کلیک کنه رو رکورد میکنه و در یک کامپیوتر دیگه اون رو رو میشه پخش میکنه. یک چیزی تو مایه های یک کی لاگر.
حالا میخواهم بدونم اگر توی یک کامپیتور با مانیتور نوزده اینچ رکوردگرفته بشه چه طور توی یک کامپیتور دیگه با مانیتور پانزده اینچ اون رو اجرا کنیم ؟ یعنی این تفاوت اندازه رو چه طوری جبران کنیم تا رکورد دقیقا همانطور انجام یشه که واقعا رکورد گرفته شده ؟ منظورم اینه که اگر من رزولوشن هر دوکامپیتور رو بزارم روی هشتصد در ششصد اون موقع اندازه هر دو یکی میشن از دید نرم افزار و همان کارهایی که نشانگر موس کرده دقیقا تو سیستم منم اتفاق میافته ؟ یا اینکه هر کاری کنیم اندازه دو مانیتور رو نمیشه یکی کرد ؟

یکخورده درباره این رزولوشن و اینکه نرم افزار ها سایز صفحه شما رو به چی میدونن بیشتر توضیح بدین ممنون میشم :20:

djsystem
24-03-2009, 19:10
خوب حتما تو خود نرمافزار اين قضيه چك ميشه
كاري نداره يه بار امتحان كن

abbas13677_2005
24-03-2009, 22:47
حالا اون نرم افزار به کنار. درباره رزولوشون صحبت میکنم. میگم دو سیستم با دو مانیتور در اندازه های مختلف اگر رزولوشنشون رو روی یک عدد خاص بزارن (هر چند تو اون یکی تصویر داغون باید بشه) اون وقت اندازه هاشون یکی میشه دیگه آره ؟
کلا این رزولوشن یعنی اندازه صفحه دیگه آره ؟
اگه هر دو سیستم رو بزارم روی 800*600 باید از نظر علمی اندازه هاشون یکی بشه درسته ؟

abbas13677_2005
26-03-2009, 08:46
کسی نمیدونه ؟