ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : غير فعال شدن فايروال و Win32/SpamTool.Agent.NAJ

aaaammmm87
24-03-2009, 12:01
سلام
نميدونمن كار ويروسه يا نه ولي بعد از ريست كردن يا خاموش كردن سيستم فايروالم غير فعال ميشه . و بايد برم توي قسمت gpedit.msc يه بار dis و دوباره not كنم تا درست بشه . در ضمن رجيستر ‏ taskmanage,folder option همگي سالم هستن و انتي ويروس kasper هم نصب بود اسكن كردم همچنين nod32 ورژن 4 بتا رو هم نصب كردم ولي باز هم اين مشكل رو دارم راستي nod اينو هم شناسايي و پاك كرد ولي باز هم مشكل هست
Win32/SpamTool.Agent.NAJ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

siminlaleh
25-03-2009, 17:21
با سلام من كامپيوترم ويروس سالدوست را داره و فولدر اپشين مخفي و فايل important
در desktop ‌و my document دارم لطفا بگين چكار كنم انتي ويروس نود32 نصب كردم حالا كار نمي كنه

aaaammmm87
26-03-2009, 18:16
كسي نيست ما رو راهنمايي كنه ؟‌

picher_s
26-03-2009, 18:52
سلام من دوست دارم کمکت کنم اما همچین چیزی تا حالا ندیدم!!
پیشنهاد میدم از برنامه Process Monitor و RootKit Unhooker قسمت پروسز هاش عکس بگیری و بزاری.

aaaammmm87
27-03-2009, 08:48
سلام من دوست دارم کمکت کنم اما همچین چیزی تا حالا ندیدم!!
پیشنهاد میدم از برنامه Process Monitor و RootKit Unhooker قسمت پروسز هاش عکس بگیری و بزاری.

سلام
ممنونم دوست عزيز :11:
هر دو رو نصب كردم و هيچ برنامه مشكوكي رو نديدم در ضمن با دو تا انتي ويروس nod32 ورژن 4 و Kaspersky_Anti-Virus_8.0.0.357_Final- اسكن كردم توي پروسس هام چيز مشكوكي نديد س قاعدتا بايد مشكل از پروسس ها نباشه ؟ديگه خودمم نميدونم بايد چكارش ميكردم . (اها راستي الان ويندوز رو يه بار ديگه نصب كردم الان كه مشكلي نداره ولي باز هم احتمال داره در طول اين چند روز همون جوري بشه ) !
يه چيز ديگه ! امكان داره مشكل از ويندوز هاي پك دو باشه كه نصب مي كنم ؟ (يعني يكي از اين نرم افزار ها باهاش مشكل داشته باشه ؟) در هر حال به زودي يه پك 3 رو هم نصب ميكنم ببينم چي ميشه . باز هم بابت كمكت ممنونم ولي اگه اطلاعات جديدي پيدا كرديد بزاريد :11:

aaaammmm87
27-03-2009, 12:47
سلام
باز هم روز از نو و روزي از نو باز هم خراب شد .
اين هم ليست پروسس ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

picher_s
27-03-2009, 18:15
سلام
رفیق یه لطفی کن از ProcessMonitor رو هم بزار.
اون Services که داره زیر شاخه CMD اجرا میشه رو خودت اجرا کردی؟
لطفا از RootKit UnHookerرو هم یادت نره.