ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در neeon 2

m93
22-03-2009, 11:54
تازه 3روزه creative zen neeon 2 گرفتم امروز اومدم با usb بزنم به شارژ از شانسم کامپیوتر چت کرد ریستش کردم بعدusb رو کشیدم از کامپیوتر وقتی سیستم اومد بالا دوباره کابلو وصل کردم ولی دیدم دستگام دیگه روشن نمیشه. خوبه باز گارانتی داره البته اگه گیر ندنو درستش کن. به نظرتون مشکل از کجاشه؟ ممنه از باطریش باشه؟ قیمت باطریش نمیدونین چنده؟

seymour
22-03-2009, 19:37
اینی که گرفتی یه مدل قدیمیه البته .. چند گرفتی و از کجا ؟ (چه حافظه ای) ... هرچند مدل خوبیه از نظر کیفیت ..

بهرحال : بله - creative گارانتی خوبی داره ...

قیمت باتری حدودا 40 تومن بود قدیمها .. الان هم نباید خیلی فرقی کرده باشه .. کلا انقدری هست که نیارزه! ...

حالا شاید بتونی خودت مشکل رو حل بکنی : این فایل رو دانلود کن و در حالیکه دستگاهت به PC وصله ، اجراش کن ... ببین حل میشه یا نه ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

m93
23-03-2009, 17:26
ممنون وقتی شارژر گوشیممو (موتورلا )وصل کردم بهش ( چون خروجیش 5ولته مشکل پیش نمیاد) یهو روشن شد. یه بار دیگم امتحان رکدم باز بعد از اینکه از کامپیوتر کشیدمش روشن نمیشد ولی وقتی ریستش کردم روشن شد. خلاصه مشکل حل شد. فقط چرا وقتی تو شارژ charg completed نمیزنه که متوجه شیم؟ ولی در کل از مدل ston و muvo و mozic هیچی کم نمیاره

seymour
23-03-2009, 20:15
به سلامتی .. سوالات اولیه من هم که بی جواب موند البته ..

m93
25-03-2009, 13:00
2گیگ. 68 تومن از مجتمع کامپیوتر ایران . 1گیگشم هست ولی کمه حجمش. مدلای muvo و ston از 53 تومن شروع میشه تا 60تومن. این چند وقته قیمتا دستم بوده!