مشاهده نسخه کامل
: فرمت هارد
Pejvak61
22-03-2009, 01:42
سلام دوستان.
سال نو مبارك.
نميدونم اينجا جاي مطح كردن اين سئواله يا نه ولي مي پرسم.
من ميخوام هاردمو بفروشم.
چطوري اونو فرمت كنم كه با نرم افزارهاي Recovery كردن، اطلاعاتش قابل استفاده نشه؟
من فايل هاي خلاف اخلاق ندارم فقط يه سري فايل مهم دارم كه براي ساختنش زحمت زيادي كشيدم و نميخوام به راحتي به دست ديگران بيفته.
متشكرم از توجهتون.
CONFELECT
04-04-2009, 00:57
پژواک عزیز با عرض معذرت اینو که بشه این کارو کرد از مغزت بیرون کن چون یه قانونه که میگه اگه نشه هاردو بازیابی کرد هرگز نمیشه روش چیزی نوشت. ولی شنیدم بعضی نرم افزارا هست این کارو میکنه.اگه پیدا کردی لطف کن یه ندا به منم بده .ممنون میشم. تا حالا خیلی هاردا رو که خیلیا گفتن بازیابی نمیشه من بازیابی کردم.
oj2008pc
04-04-2009, 10:08
سلام
شما اگه low level format کنین اطلاعاتتون دیگه قابل بازیابی نیست یا اگه قابل بازیابی باشه خیلی طول میکشه و سخته .
Pejvak61
04-04-2009, 22:42
Confelect جان از همدرديت ممنونم!
اگه Low Level فرمت بشه بازم قابل استفاده ميشه؟
حالا اين نوع فرمت چطوري انجام ميشه؟
lordsaber
25-04-2009, 16:20
با low level format میتونید این کار رو بکنید. با این کار تمامی cluster های هارد که اطلاعات روی اونها نوشته می شه از نو مرتب می شند. و هارد مثل یک هارد نو می شه.
با این حال باز هم امکان بازیابی هارد هست ولی کار هر کسی نیست و هزینه خیلی بالایی داره چون روشهای سخت افزاری داره. یادمه 2 سال پیش یه شرکت بود که برای بازیابی یه هارد 30گیگ 3 میلیون گرفته بود!
بهترین کار همونجور که دوستان گفتند Low Level Format هست
سللام
نرم افزاری برای عدم بازیابی اطلاعات هارد دیسک وجود داره؟!
چون منم میخوام هارد 750 گیگابایتمو با یه 1 ترابایت عوض کنم.
با نرم افزار eraser میتونی اینکارو بکنی
اگر اطلاعات هم برگرده ناقص برمیگرده من امتحان کردم
حالا چجوری LOW level کنیم !؟
معمولا درایو ویندوز چون روش مجددا ویندوز ریخته میشه امکان ریکاوری اطلاعت نیست میمونه درایوهای دیگه
که با همون نرم افزاری که گفتم یعنی eraser راحت فرمت میکنید و دیگه کار تمومه
بعد کلا پارتیشنهای هاردو پاک می کنید میشه مثل روز اول
Pejvak61
18-09-2010, 08:21
من فکر کنم راه دیگری هم وجود داشته باشه و اونم اینه که بعد از فرمت هارد اونو پرکنیم از اطلاعات جدید. مثلاً N بار یک فیلم معمولی رو کپی کنیم تا هارد کلاً پر بشه اونوقته که دیگه هیچ فضایی باقی نمیمونه و کلیه فضاهای خالی تخصیص نیافته که سیستم روزی با حذف کردن اطلاعات اون رو آزاد کرده بوده و برای روز مبادا در نظر گرفته پر میشن از اطلاعات جدید و بازیابی اطلاعات قبلی غیر ممکن میشه. مگر اینکه هاردش جانوری باشه که ما نمیشناسیم مثلاً یک فضای اضافی داشته باشه که برای جلوگیری از پاک شدن مطلق اطلاعات در نظر گرفته شده باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.