PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغيير ايكون فايل ها در درايو سي دي

Haj_Amoo
21-03-2009, 11:57
مدتيه ايكون فايل ها و فولدر هاي من داخل درايو دي وي دي و سي دي شكل آيكون ie شده. مشكل چيه؟

Ghaioom
21-03-2009, 15:45
شاید مشکل از ویندوز یا ویروس هست. یه چک بکن.

tekken god
21-03-2009, 15:51
مدتيه ايكون فايل ها و فولدر هاي من داخل درايو دي وي دي و سي دي شكل آيكون ie شده. مشكل چيه؟

سلام
نه ویروس نیست .
شما باید این کارو بکنی :
روی یکی از فایلا راست کلیک کن - Open With رو انتخاب کن - یه لیست از برنامه هات میاد که زیرش رو باید تیک بزنی - بعد برنامه ای رو که می خوای برای همیشه اون فایلا با اون اجرا بشن و آیکونشون شکل آیکون اون برنامه بشه رو انتخاب کن و ok کن .
اگه فرمت ها یکی باشند فقط کافیه با یک فایل این کارو انجام بدی اگه نه چند نوع فرمته از هر نوع فرمت یکی رو انتخاب کن و این کارا رو باهاش بکن .
مؤفّق باشی .

Ghaioom
21-03-2009, 16:20
سلام
نه ویروس نیست .
شما باید این کارو بکنی :
روی یکی از فایلا راست کلیک کن - open with رو انتخاب کن - یه لیست از برنامه هات میاد که زیرش رو باید تیک بزنی - بعد برنامه ای رو که می خوای برای همیشه اون فایلا با اون اجرا بشن و آیکونشون شکل آیکون اون برنامه بشه رو انتخاب کن و ok کن .
اگه فرمت ها یکی باشند فقط کافیه با یک فایل این کارو انجام بدی اگه نه چند نوع فرمته از هر نوع فرمت یکی رو انتخاب کن و این کارا رو باهاش بکن .
مؤفّق باشی .
آها حالا فهمیدم
مشکل دوستمون اینه که یه فایل رو میخواسته باز کنه اشتباهی با یه برنامه ی دیگه بازش کرده. و تیک اون رو هم گذاشته و آیکون همه ی فایلها عوض شده.

اگه اینطوره دوستمون راه حلشو گفتن. :10::31:

Haj_Amoo
21-03-2009, 22:41

انتي ويروس كاسپر دارم روزي دوبارم آپديت ميكنم.

شما باید این کارو بکنی :
روی یکی از فایلا راست کلیک کن - open with رو انتخاب کن - یه لیست از برنامه هات میاد که زیرش رو باید تیک بزنی - بعد برنامه ای رو که می خوای برای همیشه اون فایلا با اون اجرا بشن و آیکونشون شکل آیکون اون برنامه بشه رو انتخاب کن و ok کن .
مؤفّق باشی .
تمام فايل ها و فولدر هايي كه داخل درايو سي دي نشون داده ميشن آيكنشون اين شكلي شده. توي حالت تامبنيل آيكون اصلي فايل نشون داده ميشه ولي پايينش آيكون ie هست.
البته چند دقيقه پيش كه چك كردم درست شده بود. نميدونم چطوري!