مشاهده نسخه کامل
: ویروس دیوانه کننده
سلام
کامپیوتر من ویروسی افتاده که هر چی ویندوز عوض می کنم حذف نمی شه و منو دیوانه کرده و هر بار که کامپیوتر را روشن می کنم یه کادری می آد و روی دسکتاپ هی چی نمی آد تو رو خدا بگید باید چه کارکنم من از اسپر 2009 . ناد32
nakhoda_abbas
21-03-2009, 15:03
با سلام
خب ، این کادری که میاد توش چی نوشته؟
1- OK چیزی نداره ؟؟
**
برید تو قسمت Safe mod و از اونجا وارد اکانت ادمین و سپس تو قسمت Run بنویسید Msconfig و بعد از منوهای کشویی که دارند کشوی Startup رو انتخا ب کنید و هر چیزی رو که براتون مشکوک هست رو تیکش را بردارید .
و دوباره به طور نرمال ریستارت کنید ...
حالا ببینید مشکل حل شد ؟
**
موفق باشید
به نظرم بلد نیستی به درستی ویندوز عوض کنی
picher_s
26-03-2009, 19:15
به نظرم بلد نیستی به درستی ویندوز عوض کنی:21::27:
سلام
این طرز جواب دادن اصلان صحیح نیست!!!:41:
sheivan6220
30-03-2009, 07:34
سلام
کامپیوتر من ویروسی افتاده که هر چی ویندوز عوض می کنم حذف نمی شه و منو دیوانه کرده و هر بار که کامپیوتر را روشن می کنم یه کادری می آد و روی دسکتاپ هی چی نمی آد تو رو خدا بگید باید چه کارکنم من از اسپر 2009 . ناد32
داخل my computer داخل منوي tools بعد option برين گزينه show hidden رو فعال كنيد بعد دوتا گزينه زير show hidden كه اولش با hidden شروع ميشه رو تيكهاشون رو برداريد.داخل يه درايو بجز c برين ببينيد ويروستون kazmgheyz هست يا Autorun يا.....
اگر ويروسي ديديد ويندوز سيستمتون رو عوض كنيد و بعد از اينكه نصب تموم شد هيچ درايوي رو باز نكنيد و سي دي nero6 رو بزاريد و نصب كنيد.يادتون باشه هيچ درايوي رو باز نكنيد.بعد برنامهnero رو باز كنيد و گزينه اي كه براي رايت سي دي ديتا هست رو بزنيد بعد برين داخل درايوهاي بجز درايو سي و فايلهاي ناشناخته رو پاك كنيد.اگر پوشه newfolder.exe هم ديديد پاك كنيد.
موفق باشيد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.