ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نتیجه آزمایش PCWorld : اینترنت اکسپلورر 8 سریع تر از فایرفاکس 3 است

franch
21-03-2009, 00:31
سرانجام پس از مدت ها بررسی و آزمایش، نسخه نهایی اینترنت اکسپلورر 8 وارد نبرد مرورگرها شد. در حالیکه چند روز پیشمایکروسافت اعلام کرده بود در آزمایشات داخلی این شرکت IE8 از فایرفاکس 3 سریع تر عمل می کند، سایت PC World صحت این موضوع را در آزمایشگاه خود بررسی کرده است. باهم به مرور این آزمایش می پردازیم:

روش آزمایش:
در این مقایسه نسخه نهایی اینترنت اکسپلورر 8 و نسخه 3.0.7 فایرفاکس که آخرین نسخه نهایی این مرورگر است در مقابل هم قرار گرفته اند. 9 سایت Amazon، MySpace، Yahoo، PC World، YouTube، Microsoft، Apple، eBay و Wikipedia برای این آزمایش در نظر گرفته شدند و برای اینکه مسائلی مانند ترافیک و مشکلات سرورها تأثیرگذار نباشند هر کدام از سایت ها 10 بار بطور جداگانه در مرورگر ها باز شدند. همچنین بعد از هر دور تست نسخه تازه ای از ویندوز ویستا نصب و دور جدید آزمایش آغاز می شد.

نتیجه تست سرعت:
چه باور کنید چه نکنید نتیجه برتری اینترنت اکسپلورر 8 بر فایرفاکس 3.0.7 را نشان داد. اما این برتری در اکثر سایت ها به کمتر از نصف یک ثانیه می رسید. تنها برتری های قابل توجه در مورد سایت ویکی پدیای انگلیسی بدست آمد که IE8 با 9 ثانیه برتری رکورد 2.2 ثانیه را در برابر 3.3 ثانیه فایرفاکس در باز کردن این سایت بدست آورد. همچنین جالب اینکه IE8 سایت اپل را تقریباً 2 برابر سریع تر از فایرفاکس باز کرد !

جمع بندی:
این روزها که اکثر کاربرها از اینترنت پر سرعت استفاده می کنند جنگ سرعت بین مرورگرها بیشتر به رقابت بین شرکت ها تبدیل شده است و اختلاف ناچیز IE8 و فایرفاکس 3 احتمالا تأثیری بر تصمیم گیری کاربران نخواهد داشت و کسانی که استفاده کننده حرفه ای فایرفاکس هستند تنها برای سرعت به IE8 روی نخواهند آورد.اما به هر حال این برتری پیشرفت مهمی برای مایکروسافت خواهد بود که در چند ماه اخیر با ویندوز 7 هم رضایت کاربران را دوباره بدست آورده است.

ehsankalak
21-03-2009, 00:39
اینترنت اکسپلورر 8 خيلي جالب شده امکانات زياديم بهش اضافه شده ( نسخه نهاييشو ديروز گرفتم) ولي هنوز فايرفاکس يه چيز ديگست ! ( خيلي دم دست تره ! )

Kaptian Black
21-03-2009, 01:36
منم وین7 دارم روش ie8 بتا نسبه سرعتش نسبت به ie7 و ie6 خیلی بهتره ولی ff یه چیزه دیگه است

s_paliz
21-03-2009, 14:43
god of gods king of kings: Fire Fox
محصولات کلوز سورس رو اصلا نمیشه با اوپن سورس مقایسه کرد

Balrog
21-03-2009, 14:49
همانا Opera چیز دیگری است حضرات!

s_paliz
21-03-2009, 18:54
اصلا نباید ie رو با ff قیاس کرد این طرفدارای ماکروسافت بیکارا نشستن هی الکی سوتی میگیرن

nw_nk
22-03-2009, 15:08
منم وین7 دارم روش ie8 بتا نسبه سرعتش نسبت به ie7 و ie6 خیلی بهتره ولی ff یه چیزه دیگه است

god of gods king of kings: fire fox
محصولات کلوز سورس رو اصلا نمیشه با اوپن سورس مقایسه کرد

همانا opera چیز دیگری است حضرات!

اصلا نباید ie رو با ff قیاس کرد این طرفدارای ماکروسافت بیکارا نشستن هی الکی سوتی میگیرن

دوستانی که قصد دفاع از نرمافزاری خاص رو دارن. اگر دلایل فنی برای ادعاتون دارید می تونید مطرح کنید تا بقیه هم مطلع بشن. انجمن بحث های نرمافزاری زیرمجموعه و تاپیک های مناسبی برای اینجور بحث ها داره.

Balrog
23-03-2009, 00:22
علی‌الحساب یه دلیل فنی همین جا بهت می‌گم!: برای کسایی که - مثل من - Dial-up دارن، Opera بهترین مرورگر هست از حیث سرعت باز کردن صفحات.

Libra
23-03-2009, 01:03
مایکروسافت ، همچنان پیروز :دی

shoorangiz
23-03-2009, 01:21
اقا به شدت تاييد ميشه - سرعتش لا مسب از فاير فاكس بالاتره - من كه دوباره رفتم سراغ ie .

Cleeev
23-03-2009, 01:42
فقط Opera و Internet Explorer 8 بقیه رو بیخیال.......

behnam107
23-03-2009, 02:41
مثل اینکه safari 4 رو فراموش کردین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

eAmin
23-03-2009, 12:36
مثل اینکه safari 4 رو فراموش کردین

سلام.

ممنون، دقیقا منم از یه نظر باهات موافقم! اونم فقط سافاری 4 که فراموش شده بود.
ولی آدرس بالایی که قرار دادین، مربوط به Render کدهای جاوااسکریپت توسط مرورگرهاست و زیاد روی لود صفحاتی که از جاوااسکریپت استفاده نمی کنن تاثیر بخصوصی نداره. اصلی ترین چیز در اینجا رندر کدهای html و css هست که تا حدودی یه خرده از فایرفاکس 3 بالا تر هست.
یه چیز دیگه هم جالب بود و اونم پیشرفت چشمگیر IE 8 هست نصبت به IE 7 ( سرعت JavaScript ) این ورژن از IE واقعا یه تحول ایجاد کرده در این مرورگر، و از این جهت می شه بهش امیدوار بود.

symk
24-03-2009, 01:30
خوب ديگه بايد بهتون بگم تا اين اينترنت اكسپلورر تو هر سيستمي باشه يعني يه باگ . دوستمون دلايل فني خواستند . آخه تا حالا يادتون مياد مايكروسافت به فكر وقت كاربرها باشه . من كه يادم نمياد . ميتونيد هر جفتشونو تست كنيد ميبينيد كه فاير فاكس يه سر و گردن بالاتره
من كه دارم حال ميكنم با فاير
ضمنا" من مجله پي سي رو هر ماه ميخونم همچين چيزي توش نبوده و نگفته . شمارشو و يا ماله كدوم ماهه رو بگيد لطفا" تا دوباره چك كنم و يا لااقل عكس همون صفحه رو بذارم اينجا :46:

s_paliz
24-03-2009, 20:37
When Are You at Risk?

An independent study shows that, in 2006, IE users were vulnerable to online threats 78% of the time. Firefox users? Only 2%

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

s_paliz
24-03-2009, 20:40
الان همه چی مفتکیه وایسید پولی که شد نه ویندوز میمونه نه ie قدر فایر رو میدونید

iman_s
25-03-2009, 00:04
چون ie بیشتر کاربرد داره و خیلی از کاربران چون از اول ie روی سیتمشون نصب بوده و با همون عادت کردند وخیلیها شاید اصلا نمیدونند مرورگر دیگه ای هم هست واسه همین تمرکز هکرها روی ie بیشتر هست و باگهای بیشتری ازش کشف میشه وگرنه فایرفاکس چندان تحفه ای هم نیست و با کلکهایی مثل رکورد شکنی در دانلود نرم افزار خودشو بیشتر مطرح میکنه.

s_paliz
25-03-2009, 11:22
چون ie بیشتر کاربرد داره و خیلی از کاربران چون از اول ie روی سیتمشون نصب بوده و با همون عادت کردند وخیلیها شاید اصلا نمیدونند مرورگر دیگه ای هم هست واسه همین تمرکز هکرها روی ie بیشتر هست و باگهای بیشتری ازش کشف میشه وگرنه فایرفاکس چندان تحفه ای هم نیست و با کلکهایی مثل رکورد شکنی در دانلود نرم افزار خودشو بیشتر مطرح میکنه.
همین یعنی تحمیل.... تازه چند تا شرکت مرورگرساز هم به خاطر همین از ماکروسافت شکایت کردن

Libra
25-03-2009, 13:03

این عکس که مال سایت فایرفوکس فارسی هست که :دی مغرضانه نیستن اینا ؟؟؟ :دی

و یک سوالی که واسه من پیش اومد اینه که این مال مقایسه کدوم ورژن هاست ؟؟؟

Majid393
25-03-2009, 13:15
و یک سوالی که واسه من پیش اومد اینه که این مال مقایسه کدوم ورژن هاست ؟؟؟

:دی
نوشته که :
اینترنت اکسپلورر 8 سریع تر از فایرفاکس 3 است

satttanism
25-03-2009, 13:25

eAmin
25-03-2009, 15:43
1.خوب ديگه بايد بهتون بگم تا اين اينترنت اكسپلورر تو هر سيستمي باشه يعني يه باگ . دوستمون دلايل فني خواستند .2. آخه تا حالا يادتون مياد مايكروسافت به فكر وقت كاربرها باشه.من كه يادم نمياد .3. ميتونيد هر جفتشونو تست كنيد ميبينيد كه فاير فاكس يه سر و گردن بالاتره

سلام.

1.خیر! در حال حاضر در این زمان و با وجود این ورژن هرگز نمی شه چنین حرفی رو زد. در ضمن هیچ مرورگری باگ نیست، تمامی مرورگرها باگ دارن. فایرفاکس، سافاری، اپرا و ...
2. مطمئن باشید که هیچ شرکتی اینطور نیست! معمولا هر شرکتی در درجه اول به فکر منابع خودش هست. حتی موزیلا و بقیه شرکتها، google,sun,ibm,apple شما فکر می کنید، mozilla چطور امرار معاش می کنه؟ اگر همین فایرفاکس نباشه موزیلا بخش اعظم از درآمدهای سالیانه اش رو از دست می ده.
3. در اینمورد تا حدودی حق با شماست، البته نه از لحاظ سرعت باز کردن صفحات بلکه، در موارد همچون AcidTest 3 و همچنین سرعت بالاتر اجرای کدهای JavaScript.

When Are You at Risk?

An independent study shows that, in 2006, IE users were vulnerable to online threats 78% of the time. Firefox users? Only 2%

دوست عزیز سعی کنید اطلاعات بروزتری در اختیار مردم بزارید، همین موضوع مربوط به 2 سال پیش هست.

الان همه چی مفتکیه وایسید پولی که شد نه ویندوز میمونه نه ie قدر فایر رو میدونید
منظورتون چیه؟ چه چیزی پولی بشه؟

ehsankalak
25-03-2009, 16:03
منظورش کپي رايته که خوشبختانه يا بدبختانه تو مملکت ما معني نداره !

s_paliz
25-03-2009, 16:25
منظورش کپي رايته که خوشبختانه يا بدبختانه تو مملکت ما معني نداره !
شدیدا معتقدم بدبختانه کپی رایت نیومده
تا چند سال دیگه یواش یواش باب میشه حالا کیه که بره ویندوز اورجینال بخره .... لینوکس و فایرفاکس به صورت رایگان در اختیار همه هست(هر نرم افزاری که gnu/gpl داره رایگانه)

دوست عزیز سعی کنید اطلاعات بروزتری در اختیار مردم بزارید، همین موضوع مربوط به 2 سال پیش هست.هنوز که به عنوان یه آمار توی سایت بزرگترین مرورگر هست حالا من که تازه دیدمش نمیدونستم شرمنده.

soheilsmart
27-03-2009, 11:04
ie 8 final رو نمیشه با beta , Rc مقایسه کرد.
یه سری مشکلات داشتن چون من با همشون کار کردم
فاینال یه چیز دیگس. واقعا مرور گر خوبیه از همه نظر.

ali_ranger22
27-03-2009, 11:27
من خودم قبل از اینکه ff 3 بیاد به طور خفنی فن بوی ie بودم ولی 3 یه سری امکاناتی داره مثل کپی لینک که خیلی به درد بخوره ... ولی هنوز 8 رو امتحان نکردم باید ببینم چطوریه ... امکانات جالبی بهش اضافه شده

eAmin
27-03-2009, 12:02
من خودم قبل از اینکه ff 3 بیاد به طور خفنی فن بوی ie بودم ولی 3 یه سری امکاناتی داره مثل کپی لینک که خیلی به درد بخوره ... ولی هنوز 8 رو امتحان نکردم باید ببینم چطوریه ... امکانات جالبی بهش اضافه شده
سلام.

Copy Shortcut اینکار رو واستون انجام می ده. که حتی درie6 هم بود.
در ضمن ربطی هم به موضوع تاپیک نداره...

eAmin
27-03-2009, 12:04
سلام.

Copy Shortcut اینکار رو واستون انجام می ده. که حتی درie6 هم بود.
در ضمن ربطی هم به موضوع تاپیک نداره...

avecina.ir
27-03-2009, 19:33
سلامم...راستش من نمیتونم این مطلب که توووی اسم تاپیک هستش را قبول کنم! ببینین خودم حدود 2.5 ماه قبل این تاپیک ره زدم:پیشرفت چشمگیر و باورنکردنی IE8 Beta2 نسبت به IE7 و IE8 B1 که چون توووی تاپیک IE مطرح نکرده بودم پاکش کردن و توووی ترش هستش ولی مدتی که با اووون کار کردم مطمئن شدم همون IE6 از همه ی نسخه های جدیدترش بهتر کار میکنه:31: امروز که نسخه ی نهایی را نصب کردم اصلن بهبودی نسبت به نسخه ی B2 ندیدم و متاسفانه هیچکدوم باور کنین به گرد پای فایرفاکس و اپرا نمیرسن از هیچ لحاظی:13:واقعن متاسفم واسه تیم برنامه نویسهای مایکروسافت که توووی زمینه ی طراحی مرورگر تا این حد از زمونه عقبن!
ضمنن میتونین به آدرس زیر برین

و ببینین که نتیجه ی Acid 3 Test چقدر افتضاحی داره و از 100 امتیاز فقط 20 میگیره در حالیکه فایرفاکس 3.0.3 امتیاز 71 میگیره و اپرا نسخه ی 9.63 امتیاز 85

مرجع آزمون:

Balrog
28-03-2009, 15:05
همین یعنی تحمیل.... تازه چند تا شرکت مرورگرساز هم به خاطر همین از ماکروسافت شکایت کردن
این کجاش تحمیله آخه؟! اگه روی ویندوز امکان نصب هیچ مرورگر دیگه‌ای نبود، اون موقع اسمش می‌شد تحمیل. اتفاقا خیلی هم خوبه (و شاید ضروری) که به طور پیش‌فرض، یه مرورگر توی ویندوز وجود داره.

MM-Aquarius
29-03-2009, 22:38
....
از قرار معلوم، هدف تیم اینترنت اکسپلورر از ارائه ی این نسخه پاس کردن تست acid2 بوده و تا اونجا که من فهمیدم، این مهم رو به انجام رسونده.پس مقایسه کردن این نسخه با بقیه از لحاظ تست Acid3 منصفانه نیست.
ضمن اینکه اگر اشتباه نکنم تست acid3 هنوز معیار نیست، چون هنوز در حال بررسی و کامل شدنه.

s_paliz
30-03-2009, 11:57
این کجاش تحمیله آخه؟! اگه روی ویندوز امکان نصب هیچ مرورگر دیگه‌ای نبود، اون موقع اسمش می‌شد تحمیل. اتفاقا خیلی هم خوبه (و شاید ضروری) که به طور پیش‌فرض، یه مرورگر توی ویندوز وجود داره.◙
خب این یعنی تحمیل دیگه شاید میلین ها نفر اسم فایر فاکس رو نشنیده باشن
این کار امکان انتخاب رو از کاربر میگیره و از همون ابتدا میاد با ie کار میکنه و میترسه که بره یه مرورگر دیگه رو امتحان کنه

avecina.ir
30-03-2009, 12:20
سلامم..

از قرار معلوم، هدف تیم اینترنت اکسپلورر از ارائه ی این نسخه پاس کردن تست acid2 بوده و تا اونجا که من فهمیدم، این مهم رو به انجام رسونده.پس مقایسه کردن این نسخه با بقیه از لحاظ تست Acid3 منصفانه نیست.
ضمن اینکه اگر اشتباه نکنم تست acid3 هنوز معیار نیست، چون هنوز در حال بررسی و کامل شدنه.
ببین اگه IE8 قبل از FF3 یا Opera 9.63 معرفی شده بود حرف شما درست میبود ولی میبینیم که IE8 از این نسخه های اپرا و فایرفاکسی که میگم خیلی جدیدتر و تازه تر هستش اما طبق معمول خیلی عقبتره:18:......معایب دیگه ای هم بنظر من داره که کاملن محسوسه.شما سعی کن چندین سربرگ در IE8 ایجاد کنی و بینشون اسکرول کنی و صفحات را مشاهده کنی میبینی به نحو زجرآوری کند هستش در صورتیکه توووی دو تا مرورگر دیگه این مشکل وجوود نداره.... در موارد متعددی روووی سیستم تست من دچار خطای کاری و هنگ شد که البته یک ویژگی خوووبش که Auto Tab Recovering هستش باعث میشه مرورگر بسته نشه و بقیه ی سربرگها فدای یک سربرگ شن....:46:

این کار امکان انتخاب رو از کاربر میگیره و از همون ابتدا میاد با ie کار میکنه و میترسه که بره یه مرورگر دیگه رو امتحان کنه
این دوستمون درست میگن..... ببینین اتحادیه ی اروپا بخاطر شکایتهایی که از شرکتهای مختلف داشت مایکروسافت را مجبور کرد که Media Player ره بطور سفارشی به مشتریهای اروپایی عرضه کنه یعنی اینکه نسخه های عادی ویندوز در اروپا دیگه فاقد ویندوز مدیا پلیر بطور استاندارد هستن تا مجال واسه بقیه ی برنامه های پخش کننده وجود داشته باشه که بعضن خیلی هم بهتر و قویتر از Windows Media Player هستن.... ولی این مساله واسه IE خیلی مهمتره چون بیشتر هکها و سرقت پسوردها و خسارت به کاربرها از ناحیه ی استفاده از IE ایجاد شده و لازم بود در وهله ی اول از عرضه ی اجباری IE رووی ویندوز جلوگیری میکردن نه Media Player.... بیشتر کاربرهای کامپیوتر خانگی و شرکتی توووی دنیا غیرحرفه ای هستن و حتی اسم بقیه ی مرورگرها ره هم نشنیدن و عجالتن به همین خاطر از IE دارن استفاده میکنن که بخاطر حفره های امنیتی زیادترش نتیجش هم همووونیه که گفتم

satttanism
30-03-2009, 13:13
فعلا که موزیلا ارزش بیشتری واسه ما ایرانی ها قائل شده و ورژن فارسی فایرفاکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را در سایتش قرار داده
البته قبلا دیده بودیم که موزیلا حتی زبان فارسی سایتش رو هم راه اندازی کرده بوده
حداقل فایرفاکس اولین مرورگریست که به طور رسمی زبان فارسی رو به صورت مستقل روی آن میبینیم

MM-Aquarius
30-03-2009, 15:36
سلامم..

ببین اگه ie8 قبل از ff3 یا opera 9.63 معرفی شده بود حرف شما درست میبود ولی میبینیم که ie8 از این نسخه های اپرا و فایرفاکسی که میگم خیلی جدیدتر و تازه تر هستش اما طبق معمول خیلی عقبتره:18:......معایب دیگه ای هم بنظر من داره که کاملن محسوسه.شما سعی کن چندین سربرگ در ie8 ایجاد کنی و بینشون اسکرول کنی و صفحات را مشاهده کنی میبینی به نحو زجرآوری کند هستش در صورتیکه توووی دو تا مرورگر دیگه این مشکل وجوود نداره.... در موارد متعددی روووی سیستم تست من دچار خطای کاری و هنگ شد که البته یک ویژگی خوووبش که auto tab recovering هستش باعث میشه مرورگر بسته نشه و بقیه ی سربرگها فدای یک سربرگ شن....:46:

من هیچ مشکلی با ie7 ندارم چه برسه به 8. شما عقب تر بودن یک مرورگر رو با چی میسنجید؟

Bayazee
30-03-2009, 15:42
(هر نرم افزاری که gnu/gpl داره رایگانه)

می تونه نباشه ! اپن سورس بودن ربطی به جنبه مالی قضیه نداره ! آزادی یک چیز هست و فروش و تجارت یک چیز دیگه . اکثرا رایگان یا ارزان قیمت هستند .

satttanism
30-03-2009, 16:29
دوستان فقط کافیه با IE8 این تست که مربوط به css هست انجام بدید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیگه همه میدونند که در طراحی صفحات کد های css چه نقشی دارند!
باید بگم که این تست روی فایرفاکس 3.1 به بالا و تمامی مرورگر های دیگه 100% میباشد!

ضمن اینکه اگر اشتباه نکنم تست acid3 هنوز معیار نیست، چون هنوز در حال بررسی و کامل شدنه. مرورگر های اپرا 10 و سافاری 4 به نتیجه 100% در این تست رسیدن و فایرفاکس 3.6 به نتیجه 98%
چطور برای این مرورگر ها معیاره ولی برای IE معیار نیست!!!!!

در کل دوستان یه سری به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم بزنید تا اینترنت اکسپلورر رو کامل بشناسید

MM-Aquarius
30-03-2009, 17:26
تو مثل اینکه کینه ی دیرینه ار این مرورگر داری! درسته اینترنت اکسپلورر در گذشته مخصوصا از ورژن 6 به قبل مشکلات زیادی داشته، اما انصافا الان دیگه نمیشه مثل گذشته بهش خورده گرفت.
اون صفحه ای که بهش لینک دادی از اسمش مشخصه درباره ی css3 است که هنوز یک پروسه ی در حال تکمیله.

در مورد acid3 اشتباه کردم، با css3 قاطی کردمش.acid3 طبق گفته ی مایکروسافت هدف نبوده و حتما دلیلی داشته واسه خودش.acid3 در مورد css نیست، acid2 بوده و هست.
اگه می خوای با چشم باز و واقع بینی این قضیه رو بسنجی، این سایت رو ببین که مربوط به خود css هست.

ضمن اینکه یادمون باشه مرورگر همه جا حاضری مثل IE که بسیاری از شرکت های کوچک و بزرگ هنوز از ورژن ششش استفاده میکنند، نمی تونه یهو تغییرات عمده در ساختارش ایجاد کنه.به عبارت دیگه مایکروسافت خوب می دونه داره چیکار می کنه.

graphmax
30-03-2009, 19:17
من با اکسپلورر 8 کار نکردم، اما از نسخه های قبلی آن به دلیل سرعت پایین و خطاهای زیاد خوشم نمیاد.
در کل با فایر فاکس راحت ترم مگر اینکه مثل الان مجبور به استفاده فایرفاکس باشم.

avecina.ir
30-03-2009, 21:11
سلامم...

من هیچ مشکلی با ie7 ندارم چه برسه به 8. شما عقب تر بودن یک مرورگر رو با چی میسنجید؟
شما جواب خودت را با این حرف که خودت گفتی دادی:

acid3 طبق گفته ی مایکروسافت هدف نبوده و حتما دلیلی داشته واسه خودشببین زمانیکه تست اسید2 انجام شد IE دقیقن یادمه که توووی تستهای که گذاشتن بازم عقبتر از رقبا بود......
در کل بنظر من یک دلیل میتونه داشته باشه و اووونم تمرکز مایکروسافت روووی موضوعات اصلی سیستم عامل هستش نه روووی مرورگر.در واقع همین باعث شده که IE نه بعنوان یک مرورگر اصلی بلکه بعنوان یک مرورگر کار راه انداز و موقت واسه کاربرها مطرح باشه نه بعنوان یک ابزار قوی و کارامد.فلسفه ی بوجود اووومدن اکثر برنامه های Third party واسه ویندوز از همین موضوع ناشی میشه:46:

iman_s
30-03-2009, 23:06
چرا تحمیل.تو اگه یک مغازه یا تولیدی داشته باشی که نمیری جنس یک تولیدی دیگه رو تو پکیجت به مشتری بدی.
وقتی یکی (کاربر حرفه ای رو نمیگم) میره سیستم عامل میخره توقع داره امکاناتش به حدی باشه که همه کارهاشو راه بندازه.چه فایده داره چند صد دلار پول سیستم عامل بدی بعد نه مرورگر داشته باشه نه پخش کننده موسیقی و نه ....
میتونه اینها رو به صورت اختیاری در هنگام نصب برای کاربر فعال و یا غیرفعال کنه.اونهایی هم مثل شما مثلا دنبال بهترش هستند میرند یک نرم افزار دیگه نصب میکنند.
اگه ie بهترین و کاملترین و امن ترین نسخه رو هم بده بیرون باز هم هستند کسانی که ایرادهای بنی اسراییلی بگیرند و بگند این مرورگر به درد نمیخوره و فقط مرورگر مورد علاقه خودشون بهتره. و بالعکس.
یکسری تو دنیا به جای اینکه خودشون دنبال ارائه یک کار بهتر باشند از رقبای دیگه ایراد میگیرند.یکسری به جای اینکه به گسترش اوپن سورس بپردازند به شکایت علیه مایکروسافت میپردازند.یک عده هم میشند طرفدارشون و خودشونو مخالف مایکروسافت یا شرکتهای دیگه قرار میدند.
در آخر هم شرکتها میمونند با سودهای کلانشون و کل کل و توهین و ..... کاربرهاشون که هیچ سودی به جز تعصب خوردن بی مورد براشون نداره.

MM-Aquarius
31-03-2009, 00:00
avecina.ir- من که نفهمیدم چطور جواب خودم رو دادم!

آره، IE نتونسته تست acid3 رو پاس کنه. اما acid3 نه یک استاندارده نه زیر نطر سازمان متولی استانداردهای وب هست.صرفا یک تسته که پرفورمنس و شیوه ی اجرای جاوا اسکریپت و یکسری خصوصیات دیگه رو در مرورگر تست میکنه. برای مایکروسافت، تست acid2 مهم تر از همه بود که اون هم 100% انجام شد...پاس کردن تست acid3 نیازمند زمان بیشتریه چون همونطور که گفتم مایکروسافت مجبوره به خاطر به هم نزدن شرایط موجود -به واسطه ی گستره ی بالای استفاده از مرورگرش در بازار مصرف کننده و همچنین بازار تجاری- آروم آروم جلو بره. آخه اینترنت اکسپلورر، اپرا یا فایرفاکس نیستش که...

nw_nk
31-03-2009, 17:16

آره، ie نتونسته تست acid3 رو پاس کنه. اما acid3 نه یک استاندارده نه زیر نطر سازمان متولی استانداردهای وب هست.صرفا یک تسته که پرفورمنس و شیوه ی اجرای جاوا اسکریپت و یکسری خصوصیات دیگه رو در مرورگر تست میکنه. برای مایکروسافت، تست acid2 مهم تر از همه بود که اون هم 100% انجام شد...پاس کردن تست acid3 نیازمند زمان بیشتریه چون همونطور که گفتم مایکروسافت مجبوره به خاطر به هم نزدن شرایط موجود -به واسطه ی گستره ی بالای استفاده از مرورگرش در بازار مصرف کننده و همچنین بازار تجاری- آروم آروم جلو بره. آخه اینترنت اکسپلورر، اپرا یا فایرفاکس نیستش که...

ایول. این جمله ای هست که یک کاربر نرمافزار باید خوب درکش کنه.

فرق نرمافزارهای پراستفاده و گسترده شرکتی مثل ماکروسافت با دیگر نرمافزارها. از ویندوزهاش گرفته تا اجزاش مثل ie و حتی wmp.

در همچین محصولات پراستفاده ای, نمیشه بدون حساب تغییر داد یا ژانگولربازی در آورد. نمیشه هر روز دستکاری کرد و ورژنی با صدم بیشتر بیرون داد.

satttanism
31-03-2009, 20:20
تو مثل اینکه کینه ی دیرینه ار این مرورگر داری! درسته اینترنت اکسپلورر در گذشته مخصوصا از ورژن 6 به قبل مشکلات زیادی داشته، اما انصافا الان دیگه نمیشه مثل گذشته بهش خورده گرفت.
اون صفحه ای که بهش لینک دادی از اسمش مشخصه درباره ی css3 است که هنوز یک پروسه ی در حال تکمیله.

در مورد acid3 اشتباه کردم، با css3 قاطی کردمش.acid3 طبق گفته ی مایکروسافت هدف نبوده و حتما دلیلی داشته واسه خودش.acid3 در مورد css نیست، acid2 بوده و هست.
اگه می خوای با چشم باز و واقع بینی این قضیه رو بسنجی، این سایت رو ببین که مربوط به خود css هست.

ضمن اینکه یادمون باشه مرورگر همه جا حاضری مثل IE که بسیاری از شرکت های کوچک و بزرگ هنوز از ورژن ششش استفاده میکنند، نمی تونه یهو تغییرات عمده در ساختارش ایجاد کنه.به عبارت دیگه مایکروسافت خوب می دونه داره چیکار می کنه.

آره، IE نتونسته تست acid3 رو پاس کنه. اما acid3 نه یک استاندارده نه زیر نطر سازمان متولی استانداردهای وب هست.صرفا یک تسته که پرفورمنس و شیوه ی اجرای جاوا اسکریپت و یکسری خصوصیات دیگه رو در مرورگر تست میکنه. برای مایکروسافت، تست acid2 مهم تر از همه بود که اون هم 100% انجام شد...پاس کردن تست acid3 نیازمند زمان بیشتریه چون همونطور که گفتم مایکروسافت مجبوره به خاطر به هم نزدن شرایط موجود -به واسطه ی گستره ی بالای استفاده از مرورگرش در بازار مصرف کننده و همچنین بازار تجاری- آروم آروم جلو بره. آخه اینترنت اکسپلورر، اپرا یا فایرفاکس نیستش که...
منظورت از تو منم؟
انگار از مایکروسافت پول میگیری که واسه اینترنت اکسپلورر تبلیغ کنی!

تست اسید 3 یک تست کاملا استاندارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FAcid3) و مورد قبولیه شما این حرف ها رو بر روی چه دلیل و مدرکی میزنید؟
مدت هاست که دیگه از اسید 2 اسمی برده نمیشه اونوقت تازه مایروسافت سعی کرده تونسته پاسش کنه
جالبه که بدونید حتی مرورگر های موبایل هم تست اسید 3 بالاتری از IE8 دارند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FAcid3)

معلومه که اینترنت اکسپلورر اپرا یا فایرفاکس نیست
چون هیچ وقت اپرا و فایرفاکس مشکل امنیتی ای نداشتند که 453 روز بعد از شناسایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] comments.php%3Fshownews%3D3276) هنوز ترمیم نشده بود!
در ضمن اگه منظورت از اینکه اینترنت اکسپلورر اپرا یا فایرفاکس نیست اینه که فایرفاکس و اپرا دایما ورژن میدن بیرون باید بگم که اگه فایرفاکس و اپرا تقریبا هر ماه آپدیتی واسه مرورگر هاشون بیرون میدن دلیل بر پایدار نبودنوشون نیست این این اصلاحات فقط اصلاحات امنیتی و گاها برای رفع مشکلات ریز هستد
البته معلومه وقتی آدم ببینه مایکروسافت بعد از 6 سال ورژن 7 رو زحمت کشید داد و بعد حدود 2سال هم ورژن 8 رو داد فکر میکنه که بقیه مرورگر ها که هر ماه آپدیت میشن حتما مشکلی دارند

چون همونطور که گفتم مایکروسافت مجبوره به خاطر به هم نزدن شرایط موجود -به واسطه ی گستره ی بالای استفاده از مرورگرش در بازار مصرف کننده و همچنین بازار تجاری- آروم آروم جلو بره. خوبه آروم آروم بیاد انشاالله در سال 2020 مایکروسافت تست اسید 3 رو پاس میکنه که فکر کنم اون موقع تست اسید 10 هم اومده باشه که البته استاندارد نیست!!!!!!!!!
شما اگه یکم جستجو و تحقیق بکنید میبینید که شرکت های معتبر و اکثر شرکت هایی که به صورت حرفه ای کار میکنند اصلا از IE استفاده نمیکنند چه برسه به ورژن 6
در این مورد اگه میگفتید کاربران تازه کار و آماتور قابل قبولتر بود
من تمام حرف هام رو با دلیل و مدرک زدم ولی بازم میگم دوستان مطلب این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو کامل بخونند تا ببینند که مشکل IE فقط اسید 3 و css نیست

ایول. این جمله ای هست که یک کاربر نرمافزار باید خوب درکش کنه.

فرق نرمافزارهای پراستفاده و گسترده شرکتی مثل ماکروسافت با دیگر نرمافزارها. از ویندوزهاش گرفته تا اجزاش مثل ie و حتی wmp.

در همچین محصولات پراستفاده ای, نمیشه بدون حساب تغییر داد یا ژانگولربازی در آورد. نمیشه هر روز دستکاری کرد و ورژنی با صدم بیشتر بیرون داد.

کلا مایروسافت گاراژ قدیر ژانگولره
شما اول تحقیق کنید اون صدم ها مربوط به چی هستند بعد بفرمایید کی ژانگولره کی گنگستر!!!!
مشکلات نرم افزاری مرورگری مثل فایرفاکس و ورژن 10 اپرا با یک آپدیت ساده که در حد دقیقه هم طول نمیکشه حل میشه
از IE چطور؟
بعد از 453 روز؟
آپدیت های چند مگی؟
تازه از کجا بتونی پیدا کنی آپدیت رو
حتی در ورژن 8 هم قابلیت آپدیت رو برای این نرم افزار ارایه نکرده!!!

nw_nk
31-03-2009, 21:03
1- کلا مایروسافت گاراژ قدیر ژانگولره
2- شما اول تحقیق کنید اون صدم ها مربوط به چی هستند بعد بفرمایید کی ژانگولره کی گنگستر!!!!
3- مشکلات نرم افزاری مرورگری مثل فایرفاکس و ورژن 10 اپرا با یک آپدیت ساده که در حد دقیقه هم طول نمیکشه حل میشه
از IE چطور؟
بعد از 453 روز؟
آپدیت های چند مگی؟
تازه از کجا بتونی پیدا کنی آپدیت رو
حتی در ورژن 8 هم قابلیت آپدیت رو برای این نرم افزار ارایه نکرده!!!

1- تیکتون برای کسانی که الان دنبال سرگرمی باشن جالبه. متاسفانه من الان حسش رو ندارم.
2- مدتهاست دارم صدم به صدم با Opera پیش میام. نیازی نیست که شما به من یادآوری کنید.
3- بحث مشکلات نرمافزاری و آپدیت نیست. موضوع فراتر از اینه. اصول نرمافزاره.

نمی دونم چرا ایرانی ها حسابی در بحث های نرمافزاری شاخ میشن.

اینقدر علاقه به بحث دارید خوب یه سر به انجمن بحث های نرمافزاری بزنید و مقاله ای چیزی بنویسید و دیگران رو بهره مند کنید.

من در حال حاضر از Opera 9.64 و IE8 استفاده می کنم و علاقه ای به شرکت در این بحث ندارم.

MM-Aquarius
31-03-2009, 21:15
^^ acid3 زیر نظر w3c نیست تمام! از طرف یک گروه غیر رسمی حامی استانداردهای وب هست که هیچ گونه مسئولیتی در قبال تعیین استاندارد ندارند. نه اینکه مهم نباشه، اما اونقدر هم که شما بزرگش می کنی نیست؛ و اینکه اینترنت اکسپلورر فقط یک مرورگر نیست...میشه گفت یک نرم افزار سیستمی ویندوزه که نمیشه راحت و یک شبه تغییرات عمده درش ایجاد کرد.( البته ظاهرا IE به ویندوز 7 ، مثل گذشته متصل نخواهد بود.)

من قبول دارم که تیم اینترنت اکسپلورر کم کاری کرده در گذشته.من در جایی خوندم که تا ورژن 6، چیزی به اسم تیم اینترنت اکسپلورر( به شکلی که الان وجود داره و وبلاگ هم داره)، نبوده. قبول دارم که تا ورژن 6 و تا حدی 7 هرچی ازش ایراد بگیرید حق دارید، همونطور که می تونید از netscape هم گلگی کنید که در دوران خودش ساز خودش رو میزده و استاندارد واسش معنا نداشته.

اصلا شما که هنوز نمی دونی IE از طریق ویندوز آپدیت، مرتبا به روز میشه چطور درباره ی این چیزها نظر میدی؟!

شما نمی خواد تحقیق کنید که بدونید حرف من در مورد شرکت ها درسته یا نه، کافیه چشم خودتونو باز کنید آقای شما، و سایت اینترنت اکسپلورر رو با فایرفاکس مقایسه کنید تا به تفاوت بزرگ این دو مرورگر در حیطه ی مسئولیتشون، پی ببرید.

میبینید که مخاطبان اینترنت اکسپلورر به جز کاربران عادی، کیا هستند...زیر information for رو بخون.

از طرف دیگه سایت فایرفاکس رو با IE باز کن و ببین اوج اعتبار فایرفاکس رو.فکر کن مایکروسافت بیاد و برای کاربران فایرفاکس همچین صفحه ی ویژه ای بسازه...

خودت تا تهشو بخون.

avecina.ir
31-03-2009, 21:16
سلامم.. آقای satttanism بطور مستند و با استدلال نظراتشونه گفتن.....مرسی.یعنی باوجودیکه ایشون به فایرفاکس بیشتر ارادت دارن و بنده بیشتر با اپرا حال میکنم و از این نظر قبلن هم باهاشون توووی انجمن اینترنت و شبکه>مرورگرها باهاشون کلی بحث و اختلاف داشتیم با اینحال شخصن خودم از پستهای ایشون در اینجا خیلی نکات استفاد کردم.....

اینقدر علاقه به بحث دارید خوب یه سر به انجمن بحث های نرمافزاری بزنید و مقاله ای چیزی بنویسید و دیگران رو بهره مند کنید.گفتم که....آقای satttanism در انجمن مرورگرها بیشتر از هر کسی مقاله ی تخصصی نوشته....

satttanism
31-03-2009, 21:36
1- تیکتون برای کسانی که الان دنبال سرگرمی باشن جالبه. متاسفانه من الان حسش رو ندارم.
2- مدتهاست دارم صدم به صدم با opera پیش میام. نیازی نیست که شما به من یادآوری کنید.
3- بحث مشکلات نرمافزاری و آپدیت نیست. موضوع فراتر از اینه. اصول نرمافزاره.

نمی دونم چرا ایرانی ها حسابی در بحث های نرمافزاری شاخ میشن.

اینقدر علاقه به بحث دارید خوب یه سر به انجمن بحث های نرمافزاری بزنید و مقاله ای چیزی بنویسید و دیگران رو بهره مند کنید.

من در حال حاضر از opera 9.64 و ie8 استفاده می کنم و علاقه ای به شرکت در این بحث ندارم.
شما ببخشید که اصولی بحث کردید و من تیکه انداختم واقعا شرمنده!
در مورد بهرمند کردن و نکردن هم خودم تصمیم گیری بلدم نیازی به پیشنهاد نیست
درضمن اگه شما صدم به صدم پیش اومدید پس باید بدونید که اینها صدم نیستند!!!!
من نمیخواستم اصلا در این بحث شرکت کنم ولی بعضی از حرف ها رو که میبینم چطور اشتباه هست و دیگران رو گمراه میکنه نتونستم تحمل کنم
یعنی مشکلات و امنیت و غیره جزء اصول نرم افزار نیست؟

^^ acid3 زیر نظر w3c نیست تمام! از طرف یک گروه غیر رسمی حامی استانداردهای وب هست که هیچ گونه مسئولیتی در قبال تعیین استاندارد ندارند. نه اینکه مهم نباشه، اما اونقدر هم که شما بزرگش می کنی نیست؛ و اینکه اینترنت اکسپلورر فقط یک مرورگر نیست...میشه گفت یک نرم افزار سیستمی ویندوزه که نمیشه راحت و یک شبه تغییرات عمده درش ایجاد کرد.( البته ظاهرا ie به ویندوز 7 ، مثل گذشته متصل نخواهد بود.)

من قبول دارم که تیم اینترنت اکسپلورر کم کاری کرده در گذشته.من در جایی خوندم که تا ورژن 6، چیزی به اسم تیم اینترنت اکسپلورر( به شکلی که الان وجود داره و وبلاگ هم داره)، نبوده. قبول دارم که تا ورژن 6 و تا حدی 7 هرچی ازش ایراد بگیرید حق دارید، همونطور که می تونید از netscape هم گلگی کنید که در دوران خودش ساز خودش رو میزده و استاندارد واسش معنا نداشته.

اصلا شما که هنوز نمی دونی ie از طریق ویندوز آپدیت، مرتبا به روز میشه چطور درباره ی این چیزها نظر میدی؟!

شما نمی خواد تحقیق کنید که بدونید حرف من در مورد شرکت ها درسته یا نه، کافیه چشم خودتونو باز کنید آقای شما، و سایت اینترنت اکسپلورر رو با فایرفاکس مقایسه کنید تا به تفاوت بزرگ این دو مرورگر در حیطه ی مسئولیتشون، پی ببرید.

میبینید که مخاطبان اینترنت اکسپلورر به جز کاربران عادی، کیا هستند...زیر information for رو بخون.

از طرف دیگه سایت فایرفاکس رو با ie باز کن و ببین اوج اعتبار فایرفاکس رو.فکر کن مایکروسافت بیاد و برای کاربران فایرفاکس همچین صفحه ی ویژه ای بسازه...

خودت تا تهشو بخون.

من نگفتم یک شبه ولی تغیراتی که ie8 بعد از 8سال نسبت به ie6 داشته هم هیچه فکر نکنم 8 سال یک شب باشه!!!
شما هم همونطور که گفتم طوری بحث (البته تیکه انداختن بهتره بگم) میکنید که انگار سر سفره مایکروسافت نون میخورید
در کل من همه حرف هام رو زدم و همه این ها رو هم میدونم

symk
31-03-2009, 23:33
من اومدم
اصلا" بذارید یه چیز بگم کلی حال کنید . مزخرف تر از IE نیست چه 6 و 7 و هر ورژنی که میده مایکروسافت همون آشغالیه که بوده فرقی نمیکنه . دوستان تو چیند تا از پستها خوب گفتند . بابا ساده ترین نمونه : شما چند تا Tab باز کنید تو IE چند تا هم تو FF ببینید کدوم بیچاره تون میکنه . اصلا" همه تستها رو بیاندازید دور . من به عنوان یه کاربر میخوام 50 تا Tab همزمان باز کنم و همیشه همه کم یا زیاد تر از 50 تا باز میکنم به دلیل دانلود زیاد از رپید شیر و گرفتن لینک تو فایر فاکس تا حالا مشکلی نداشتم ولی تو IE همیشه کارم به هنگ کردن سیستم و باز کردن Task Manager شدم . از این تست بهتر چی میخواهید ؟

MM-Aquarius
01-04-2009, 00:04
من اومدم
اصلا" بذارید یه چیز بگم کلی حال کنید . مزخرف تر از ie نیست چه 6 و 7 و هر ورژنی که میده مایکروسافت همون آشغالیه که بوده فرقی نمیکنه . دوستان تو چیند تا از پستها خوب گفتند . بابا ساده ترین نمونه : شما چند تا tab باز کنید تو ie چند تا هم تو ff ببینید کدوم بیچاره تون میکنه . اصلا" همه تستها رو بیاندازید دور . من به عنوان یه کاربر میخوام 50 تا tab همزمان باز کنم و همیشه همه کم یا زیاد تر از 50 تا باز میکنم به دلیل دانلود زیاد از رپید شیر و گرفتن لینک تو فایر فاکس تا حالا مشکلی نداشتم ولی تو ie همیشه کارم به هنگ کردن سیستم و باز کردن task manager شدم . از این تست بهتر چی میخواهید ؟
سیستم زوار دررفتتون رو لطفا آپگرید کنید.

با 62 تب باز و ie7 دارم اینو تایپ می کنم.

مرسی!

symk
01-04-2009, 00:28
سیستم زوار دررفتتون رو لطفا آپگرید کنید.

با 62 تب باز و ie7 دارم اینو تایپ می کنم.

مرسی!

منظورتون اگر سخت افزار کامیوترمه . سیستم من :
CPU=intel E7300 2.66 GHz Dual-core
H.D.D= 500 Gig
Ram= 4Gig DDRII
Graphic= NVidia 9500 GS 1 Gig ram
بازم بگم؟
سیستم من خیلی هم خوبه . خوشبختانه اینو بگم که من خیلی وقته دیگه از محصولات مزخرفه مایکروسافت:2: استفاده نمیکنم:27: . فقط لینوکس . تو بروازر هم فقط فایرفاکس:8::8::8:

*Batman*
01-04-2009, 10:31
حالا اشکالی نداره.زیاد ناراحت نشید.:10:

الان من از FireFox و Opera در کنار IE استفاده میکنم.
بذارید یکی از ویژگی های خوب Opera رو همینجا بگم که خودم تنهایی بهش رسیدم.:31:
وقتی مشغول دانلود با IDM هستم ، نه IE و نه FireFox نمیتونن هیچ سایتی رو باز کنن.فقط Opera میتونه این کارو بکنه.
منظورم اینه که همه مرورگرها نقاط قوت و ضعف خودشونو دارن.و این باعث شد من از 3 تا مرورگر با هم استفاده کنم.:20:

eAmin
01-04-2009, 18:20
منظورم اینه که همه مرورگرها نقاط قوت و ضعف خودشونو دارن.و این باعث شد من از 3 تا مرورگر با هم استفاده کنم.
با این گفته 120% موافقم!
در حقیقت برد رو کسی می کنه، که از همه مرورگرها استفاده کنه، همونطور هم که در بالا بهش اشاره شد، هر کدوم یه نواقصی و یه امکاناتی دارن. پس بهتره از همشون در مواقع خواص استفاده کنید: Safari, Firefox, Opera, Chrome, IE

silent-assassin
01-04-2009, 18:59
حالا اشکالی نداره.زیاد ناراحت نشید.:10:

الان من از firefox و opera در کنار ie استفاده میکنم.
بذارید یکی از ویژگی های خوب opera رو همینجا بگم که خودم تنهایی بهش رسیدم.:31:
وقتی مشغول دانلود با idm هستم ، نه ie و نه firefox نمیتونن هیچ سایتی رو باز کنن.فقط opera میتونه این کارو بکنه.
منظورم اینه که همه مرورگرها نقاط قوت و ضعف خودشونو دارن.و این باعث شد من از 3 تا مرورگر با هم استفاده کنم.:20:

این مورد را منم دیدم

موقعی که با idm دانلود میکنم یه جورایی ie میترکه اما اپرا مشکلی نداره! Ff را هم تست نکردم ولی وقتی شما بگی قبوله دیگه!

Ko0ro0sh
01-04-2009, 23:37
سلام
خدایی این تاپیک یکم از بحث اصلی خارج شد.
pcworld گفت سریع تر هست.
ولی شما روی اسید 3 و css و موارد دیگه بحث میکنید؟؟؟

Balrog
02-04-2009, 00:34
لازم شد اول معنی «تحمیل» رو از فرهنگ معین خدمت شما عرض کنم!:
[ (تَ) ] [ (مص م .) ] 1 ـ بار كردن . 2 ـ كاري را به زور به عهده كسي گذاشتن .
حالا بیا به ما حالی کن که اینجا، چه کاری به زور بر عهده‌ی کاربرها گذاشته شده؟!

Mohammad amir bazrafshaN
02-04-2009, 01:13
آقايون صاحب نظران و ريش سفيدان بد نيست بدونيد مرورگر ديگه اي هم هست كه بعضي اوقات نافرم نيازتونو بر طرف ميكنه!
Flock
بر پايه استوار فاير فاكس هست اما يه چيزي داره كه عمرا جاي ديگه اي گيرتون بياد!و اون اينه كه وقتي TCP/IP سيستمم قاطي كرده بود و همه مرورگرها اعم از اپرا و فايرفاكس و نت اسكپ ‌-اون موقع هنوز كروم و سفري نيومده بوند- در حالي كه وصل بودم اينترنت هيچ سايتي رو باز نمي كردن و خطاي اتصال به اينترنت ميدادن اين مرورگر بود كه به دادم رسيد و تونستم بفهمم كه چرا اين مرورگرها كار نميكنن و خطاهاي خفن ميدن!
نتيجه اخلاقي:
همه قابليت ها توي يه مرورگر نيست!هر كدومشون يه جاهايي،خودي نشون ميدن يا به قولي
هر گلي يه بويي داره!و هر بويي يه لطفي داره!

Balrog
03-04-2009, 03:04
حتما ببینید:

_H2_
07-04-2009, 11:25
سلام
عیدی مایکروسافت، نسخه نهایی مرور گر Internet Explorer 8 عرضه شد.

امکانات جدید و تغییرات:
- قابلیت جستجو توسعه پیدا کرده.
- قابلیت InPrivate برای کار خصوصی در اینترنت که ردی در رایانه بر جای نمیگذارد و امنیت بیشتری دارد.
- امنیت صفحات و مخصوصاً پروتکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افزایش یافته.
- تغییر صفحه عدم اتصال به صفحه ای با گزینه های پرکاربرد.
- افزایش سرعت و کارایی.
- قابلیت مرور سریع Slices
- مجزا کردن تبهای باز هر سایت
- Developer Tools که مخصوص طراحان سایتهای اینترنتی است و من خودم به شخصه از دیدن آن خوشم آماد، این یکی را باید برنامه نویسها ببینند!

نسخه های IE8 را میتوانید از زیر دانلود کنید:

بعد از دانلود پک از سایت مایکروسافت (حجم حدود 10 الی 15 مگ) باید اتصالتان به اینترنت برقرار باشد و خود برنامه setup کمی دانلود داخلی انجام میدهد که البته کم است و فوراً تمام میشود و سرجمع نصب بسیار سریع و آسانی دارد که بیش از 5 دقیقه زمان نمیبرد.

(حقیقتش خودم که برنامه را اجرا کردم و دیدم خود setup دارد چیزهایی دانبلود میکند، گفتم از این نصب online ها است که الآن میخواهد تا یک ماه آینده 2GB مابقی برنامه را دانلود کند!!! ولی خوشبختانه چنین نبود و دانلود سریع تکمیل شد.)

_H2_
07-04-2009, 17:56
سلام

وقتی مشغول دانلود با IDM هستم ، نه IE و نه FireFox نمیتونن هیچ سایتی رو باز کنن
من شخصاً وقتی با IDM در حال دانلود هستم و خودم هم در نت کار دارم، IDM->Downloads->Speed Limiter را فعال میکنم.
تست کنید، بد نیست، میتوانید یک عدد مشخص برحسب کیلوبات در ثانیه به IDM بدهید و در واقع پهنای باند اشغال شده توسط IDM را مشخص کنید.
با فعال کردن گزینه فوق، خیلی راحت میتوانید در مرورگر و سایر نرم افزارها هم از مابقی پهنای باندتان استفاده کنید.