PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با این خطای لعنتی ؟

aaaammmm87
20-03-2009, 15:47
سلام
بعد از نصب دو تا ویندوز این دو تا خطا اعصابمو داغون کردن چکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aaaammmm87
20-03-2009, 16:26
اينو يادم رفت اين هم يكي ديگه !

Ar@m
20-03-2009, 21:00
فكر كنم مشكلت همين نرم افزار traysoft باشه شايد سيستم فكر مي كنه اين spyware هستش هي اخطار مي ده
مي توني پاكش كني مطمئن شي
در هر حال سيستمت رو با يه آنتي ويروس آپديت چك كن بعد اگه مطمئن شدي مشكلي نيست و زير سر همين نرم افزاره مي توني پيغام خطا رو از اينجا غير فعال كني:
My Compute>properties>Advance>Performance settings
چك باكس Turn on DEP for essential Windows Programs and services only رو بزن و ok كن

aaaammmm87
21-03-2009, 10:11
فكر كنم مشكلت همين نرم افزار traysoft باشه شايد سيستم فكر مي كنه اين spyware هستش هي اخطار مي ده
مي توني پاكش كني مطمئن شي
در هر حال سيستمت رو با يه آنتي ويروس آپديت چك كن بعد اگه مطمئن شدي مشكلي نيست و زير سر همين نرم افزاره مي توني پيغام خطا رو از اينجا غير فعال كني:
My compute>properties>advance>performance settings
چك باكس turn on dep for essential windows programs and services only رو بزن و ok كن

سلام
نه فک نمیکنم مشکلی از این traysoft باشه اخه چند ساله که نصبه تا حالا باهاش همچین مشکلی رو نداشتم و الان اینجوری اعصابمو داغون کرده ! البته الان رجیستر رو اسکن کردم چند تا خطا داشت اونا رو ری÷یر کردم الان که خطایی نمیده ولی نمی دونم دلیل چی بود که اون خطا ها رو داد ؟

aaaammmm87
22-03-2009, 09:21
سلام باز هم اين خطا رو داد
و باز هم اجازه اجرا برنامه PhoneTray رو نميده بايد چكار كنم ؟

abol_fa
22-03-2009, 12:18
یه .net framework 2.0نصب کن

Masоud
22-03-2009, 12:25
سلام باز هم اين خطا رو داد
و باز هم اجازه اجرا برنامه phonetray رو نميده بايد چكار كنم ؟
میگه فایل اجرایی خراب شده و یه بار هم با یه آنتی ویروس اسکن کن و نرم افزار رو دوباره نصب کن.

king emperor
22-03-2009, 21:01
اولا آنتي ويروست چيه

دوما گفتي كه دوتا ويندوز نصب كردي ؛ ويندوزهات چي هستن

aaaammmm87
23-03-2009, 10:16
اولا آنتي ويروست چيه

دوما گفتي كه دوتا ويندوز نصب كردي ؛ ويندوزهات چي هستن

سلام
انتي ويروس
Kaspersky_Anti-Virus_8.0.0.357_Final
دو تا xp پك دو مختلف كه قبلا هم نصب ميكردم و مشكلي باهوشون نداشتم ! همچنين با اين انتي هم مشكلي نداشتم ؟ نمي دونم بايد چكار كنم ! ؟

Masоud
23-03-2009, 13:42
سلام
انتي ويروس
Kaspersky_Anti-Virus_8.0.0.357_Final
دو تا xp پك دو مختلف كه قبلا هم نصب ميكردم و مشكلي باهوشون نداشتم ! همچنين با اين انتي هم مشكلي نداشتم ؟ نمي دونم بايد چكار كنم ! ؟
آنتی ویروس رو حتما به روزش کن.Phone Tray رو یه بار Uninstall کن دوباره Install کن.
توی Run بنویس : ChkDsk .با این کار می گرده ببینه اگه اشکالی تو کار سیستم بود رفعش کنه.
اگه روش بالایی هم افاقه نکرد یک بار ویندوز رو Repair کن.

aaaammmm87
23-03-2009, 19:45
آنتی ویروس رو حتما به روزش کن.Phone Tray رو یه بار Uninstall کن دوباره Install کن.
توی Run بنویس : ChkDsk .با این کار می گرده ببینه اگه اشکالی تو کار سیستم بود رفعش کنه.
اگه روش بالایی هم افاقه نکرد یک بار ویندوز رو Repair کن.

سلام
انتي قبلا نصب بوده و مشكلي با اين نرم افزار نداشته !
چند بار نرم افزار رو Reinstal كردم !
1چك شد ولي درست نشد !
دو تا ويندوز مختلف نصب كردم ولي درست نشد (اين ويندوز ها قبلا هم روي سيستم نصب بودن و مشكلي با نرم افزار نداشتن )!

Masоud
23-03-2009, 19:46
آنتی ویروس رو آپدیت کن.

aaaammmm87
23-03-2009, 19:52
آنتی ویروس رو آپدیت کن.

اي بابا ويروس ندارم !!!!!! (اينو مطمئنم !) در ضمن اگه ويروس دارم چرا فقط با اين يه نرم افزرا مشكل دارم ؟؟ :20::31:

Masоud
23-03-2009, 19:56
اي بابا ويروس ندارم !!!!!! (اينو مطمئنم !) در ضمن اگه ويروس دارم چرا فقط با اين يه نرم افزرا مشكل دارم ؟؟ :20::31:
حالا چرا میزنی ؟ :31:
احتمالا نرم افزار با Security ویندوز مشکل داره.

aaaammmm87
23-03-2009, 20:08
حالا چرا میزنی ؟ :31:
احتمالا نرم افزار با Security ویندوز مشکل داره.

يه چيز جالب !
فايروالم غير فعال شده ؟

angeli
01-04-2009, 15:33
سلام من دقیقا همین مشکلات رو دارم به اضافه اینکه آنتی ویروس که کامپوتر رو میگرده هر چی فایل exe تو کامپیوتر هست رو ویروس میشناسه و میخواد حذفشون کنه من یه بار کل درایوهارو گشتم وهر چی میگفت ویروسه حذف کردم مسلما بعد از اون ویندوز باید عوض میشد این کارو کردم به امید اینکه درست بشه بعد از نصب ویندوز و آنتی ویروس (kis v 9) کامپیوتر رو گشتم نه هیچ مشکلی بود نه ویروسی برنامه phone tray هم نصب شد و کار میکرد بعد از یه بار خاموش روشن شدن ویندوز دوباره روز از نو تمام بدبختیا شروع شد :2: حالا به نظر شما مشکل از کجاست:41:

king emperor
01-04-2009, 16:17
شما از ويندوز كه توسط شركت mrt زده شده استفاده كرديد

Mojtabaf
01-04-2009, 21:45
از نظر من شما ویروس دارید در حالی که میگید ویروسی نیستید !

غیر فعال شدن فایروال رو فقط ویروس میتونه انجام بده تا عملهاشو به راحتی انجام بده !

من یه پیشنهاد میکنم : یه Nod 32 نصب کن و آپدیت کن ، من قول میدم که از دست این ویروس خلاص میشی و به راحتی به کارت میرسی ! ( ناد بهتر از کاسپر است اینو من تجربه کردم )

من خودم این ویروس کش رو دارم و هیچ ویروسی نمیتونه تهدیدم کنه !

Masоud
03-04-2009, 20:27
سلام
عزیزان
من خودم همین نرم افزار Phone Tray رو نصب کردم و آنتی ویروس Kaspersky 2009 آپدیت شده هم نصب کردم و ویندوزم رو از همین P30 سفارش دادم و خدا رو شکر هیچ مشکلی هم ندارن.
بقول دوستمون از ویندوز خوب و اورجینال و بدون نقصی استفاده کنید.