ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آپديت كارت گرافيك من !

payam
19-03-2009, 15:08
سلام . من درايور گرافيكم رو گم كردم . مدل گرافيك من Nvidia Geforce Fx 5500 هستش . اين چيزيه كه هم روي قطعه و هم جعبه قيد شده .
خوب من از خود سايت nvidia يك فايل ديدم كه نوشته بود اين فايل درايور مدل هاي زير هستش . حالا 100 تا مدل زده بود . كه 5500 هم جزءش بود . وقتي دانلود كردم سخت افزار من رو نشناخت . يك فايل ديگه همون طوري بازم دانلود كردم و باز هم نشد .
رفتم بازار يه درايور خريدم . خودش از كارتون يه گرافيك مدل مال من در آورد . اومدم خونه اما باز هم ميگفت مدل اين نرم افزار با مدل گرافيكت نميخونه . خلاصه الان راهي واسم نمونده

آيا مدل گرافيك من fx 5500 نيست ؟!

راهنماييم كنيد لطفا.

alborz_k
19-03-2009, 17:47
سلام . من درايور گرافيكم رو گم كردم . مدل گرافيك من Nvidia Geforce Fx 5500 هستش . اين چيزيه كه هم روي قطعه و هم جعبه قيد شده .
خوب من از خود سايت nvidia يك فايل ديدم كه نوشته بود اين فايل درايور مدل هاي زير هستش . حالا 100 تا مدل زده بود . كه 5500 هم جزءش بود . وقتي دانلود كردم سخت افزار من رو نشناخت . يك فايل ديگه همون طوري بازم دانلود كردم و باز هم نشد .
رفتم بازار يه درايور خريدم . خودش از كارتون يه گرافيك مدل مال من در آورد . اومدم خونه اما باز هم ميگفت مدل اين نرم افزار با مدل گرافيكت نميخونه . خلاصه الان راهي واسم نمونده

آيا مدل گرافيك من fx 5500 نيست ؟!

راهنماييم كنيد لطفا.
sلام. چک کردین که درایوی که انلود می کنید ، به ویندوزتون و نسخش بخوره؟

payam
19-03-2009, 18:53
آره . ميخوره . مشكلي با ويندوز نداره

payam
21-03-2009, 20:49
تنكيو وري وري ماچ گايز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hitman-Group
21-03-2009, 22:02
از این برنامه می توانید استفاده کنیدDriver Detective
البته کرک شده
این برنامه همه ی درایور های شما را چک می کند و هر کدام را که نصب نبود برایتان از اینترنت می گیرد
من سرعتم خوب نیست که برایت اپلود کنم خودت در گوگل سرچ کنی پیدا می شود.

payam
22-03-2009, 00:48
آقا دم شما گرم باز . مرسي امتحان ميكنم