ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : sms farsi and explorer

مجید4
19-03-2009, 07:48
با سلام
برنامه sms farsi و مدیریت گوشی خیلی عالی برای N 70 میخواستم با تشکر

M@hdi-B
19-03-2009, 12:55
با سلام
برنامه sms farsi و مدیریت گوشی خیلی عالی برای N 70 میخواستم با تشکر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل منجر قوی X-Plore هست و برای اس ام اس فارسی هم locaziotion_farsi_arabic_urdu
:11:

مجید4
22-03-2009, 13:54
با سلام
از راهنمایی تون ممنون
بر نامه ای میخواستم که هردفه که پیام دریافت میکنم حروف ""ی و ک"" را به صورت کامل دریافت کنه نه به صورت مربع
دوم اینکه چطور میشه رنگ نوشته برای پیام نوشتن را تغیر داد تم من ضمینه سیاه دارد وقتی پیام دریافت میکنم ان هم به رنگ سیاه میباشد
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

M@hdi-B
22-03-2009, 14:10
با سلام
از راهنمایی تون ممنون
بر نامه ای میخواستم که هردفه که پیام دریافت میکنم حروف ""ی و ک"" را به صورت کامل دریافت کنه نه به صورت مربع
دوم اینکه چطور میشه رنگ نوشته برای پیام نوشتن را تغیر داد تم من ضمینه سیاه دارد وقتی پیام دریافت میکنم ان هم به رنگ سیاه میباشد
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

والا از برنامه های سیمبین سری شما یعنی S60V2 زیاد سررشته ندارم. اینجا یه سری بزن ببین چیزی پیدا می کنی.

مجید4
23-03-2009, 18:38
با سلام
وقتی من برنامه locaziotion_farsi_arabic_urdu را نصب کردم فونتا قاطی کرد گوشی را هم خاموش روشن کردم بر نامه کار نکرد همینطور بر نامه ای که مربوط به ساعت بزرگ بود را نصب کردم وقتی میخواستم از گوشی بردارم با هزار مشکل برداشته شد الان هم که میخام برنامه دیگری نصب کنم اصلا نمی توانم خواهش میکنم بر نامه هارا تست شده قرار دهید وهمینطور مرا راهنمایی کنید تا از این مشکل خلاص شوم
ممنونم

M@hdi-B
23-03-2009, 20:09
با سلام
وقتی من برنامه locaziotion_farsi_arabic_urdu را نصب کردم فونتا قاطی کرد گوشی را هم خاموش روشن کردم بر نامه کار نکرد همینطور بر نامه ای که مربوط به ساعت بزرگ بود را نصب کردم وقتی میخواستم از گوشی بردارم با هزار مشکل برداشته شد الان هم که میخام برنامه دیگری نصب کنم اصلا نمی توانم خواهش میکنم بر نامه هارا تست شده قرار دهید وهمینطور مرا راهنمایی کنید تا از این مشکل خلاص شوم
ممنونم

شما مشکلتون رو اینجا مطرح کنید انشاالله جواب می گیرید.

مباحث و مشکلات مربوط به نصب و اجرای برنامه های S60v2+ بحث های نرم افزاری