PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : :: ورژن جدید گارمین ارائه شد Garmin Mobile XT 5.00.40 S60v3 S60v5 ::

Saman-tci
19-03-2009, 01:47
Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.40

به تاریخ 11 مارس 2009 ( 11/3/2009 )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام

برنامه گارمین که در حال حاضر از قوی ترین ابزار راهیابی به شمار میاد آپدیت شد.

در این آپدیت عملکرد تعیین مسیر و نمایشگر نقشه ها بهبود پیدا کرده.
از گوشی های S60v5 هم پشتیبانی میکنه.

Notes:
◦This Garmin Mobile XT application is designed for use on Symbian smartphone devices running S60 (ie. Nokia E6x, Nokia N7x) 3rd Edition OS .
◦You must have a previous version of the XT software installed on your SD card to have all of the help files, voice files and basemap files. These are not included with this update.
◦During installation, you will be prompted to turn on your Garmin GPS. Please Note: You will not gain access to Garmin Online features and/or the navigation will be unavailable without connecting your Garmin GPS.
◦A minimum card size of 256 MB is recommended for Garmin Mobile XT software with maps.
◦Please save all appropriate data before beginning the update.

Change History
Changes made from version 5.00.30 to 5.00.40:
◦Provide location format selection for coordinates.
◦Correct picture viewer to show multiple photos in Travel Guide

دانلود با لینک مستقیم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آدرس غیرمستقیم :

دریافت فایل Upgrade تنها، به ورژن 5.00.40 (9.6 مگابایت)

Saman-tci
20-03-2009, 03:02
دوستان همون طور که میدونید برنامه گارمین با نقشه ای که داره فقط تهران رو ساپورت میکرد ....
ولی اخیراً یکی از شرکتهای داخلی همین نقشه رو برای شهرهای مشهد و کرج هم آماده کرده .... که این نقشه پولی بوده و هزینش 63000 تومن بود ......
به لطف بچه های کرکر , این نقشه کرک شده و قابل استفاده بدون هیچ گونه هزینه ای هست ....
دوستان درخواست داده بودن منم براشون آپ کردم .... فقط یادتون باشه که Map ID این نقشه 2569 هست ....
برای راحتی کار کیجن این برنامه رو که باید Map ID رو اونجا وارد کنید رو هم آپ کردم .....

نقشه گارمین :

کیجن :

teza
22-03-2009, 12:53
garmin mobile xt for symbian s60 3rd edition software version 5.00.40

به تاریخ 11 مارس 2009 ( 11/3/2009 )

با سلام

برنامه گارمین که در حال حاضر از قوی ترین ابزار راهیابی به شمار میاد آپدیت شد.

در این آپدیت عملکرد تعیین مسیر و نمایشگر نقشه ها بهبود پیدا کرده.
از گوشی های s60v5 هم پشتیبانی میکنه.

notes:
◦this garmin mobile xt application is designed for use on symbian smartphone devices running s60 (ie. Nokia e6x, nokia n7x) 3rd edition os .
◦you must have a previous version of the xt software installed on your sd card to have all of the help files, voice files and basemap files. These are not included with this update.
◦during installation, you will be prompted to turn on your garmin gps. Please note: You will not gain access to garmin online features and/or the navigation will be unavailable without connecting your garmin gps.
◦a minimum card size of 256 mb is recommended for garmin mobile xt software with maps.
◦please save all appropriate data before beginning the update.

Change history
changes made from version 5.00.30 to 5.00.40:
◦provide location format selection for coordinates.
◦correct picture viewer to show multiple photos in travel guide

دانلود با لینک مستقیم :

آدرس غیرمستقیم :

دریافت فایل upgrade تنها، به ورژن 5.00.40 (9.6 مگابایت)

دوستان من این برنامه رو دانلود کردم ولی نمیدونم چه جوری باید نصب کنم میشه یکی راهنمایی کنه

musketeer
22-03-2009, 13:03
دوستان همون طور که میدونید برنامه گارمین با نقشه ای که داره فقط تهران رو ساپورت میکرد ....
ولی اخیراً یکی از شرکتهای داخلی همین نقشه رو برای شهرهای مشهد و کرج هم آماده کرده .... که این نقشه پولی بوده و هزینش 63000 تومن بود ......
به لطف بچه های کرکر , این نقشه کرک شده و قابل استفاده بدون هیچ گونه هزینه ای هست ....
دوستان درخواست داده بودن منم براشون آپ کردم .... فقط یادتون باشه که map id این نقشه 2569 هست ....
برای راحتی کار کیجن این برنامه رو که باید map id رو اونجا وارد کنید رو هم آپ کردم .....

نقشه گارمین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیجن :

فایلها رو نمیشه دانلود کرد. میگه مخصوص پریمیوم هاست

teza
22-03-2009, 14:53
فایلها رو نمیشه دانلود کرد. میگه مخصوص پریمیوم هاست

نه دوست عزیز من دانلود کردم مشکلی نداشت البته من از طریق راپید باز دانلود کردم
دوستان این نقشه جدید رو من دانلود کردم ولی میزنه no map و هیچی نشون نمیده کسی میدونه چرا

khoushab
24-03-2009, 21:57
سلام دوستان.
من n82 دارم و هر چه تلاش کردم نشد که از gps استفاده کنم. و می خوام که یک نفر کمک کنه تا بتونم ازش استفاده کنم.
من تمام مراحل بالا رو انجام دادم و زمانی که خواستم setting\system\remote , use attached GPS \enable کنم با چنین پیغامی برخورد کردم(no GPS devices pound. try again) و تمام رشته هام پنبه شد.
و البته از tools به setting به general به positioning به positioning method رفتم و علامت تیک رو هم از Bluetooth GPS برداشتم ولی باز فرقی نکرد لطفا من رو راهنمایی کنید

Saman-tci
25-03-2009, 01:15
دوست من شما تمام مراحل رو درست رفتید الا یه مرحله رو .....
.
شما خوب برنامه رو کرک نکردین ....یعنی چی ..؟؟
شما باید اون 2تا فایلی که با پسوند unl هستند رو درون پوشه Garmin در مموری کارت بریزید ....
بعد با فایل منیجر به همون فولدر برید و اون 2 تا فایل رو Rename کنید .... از حالت Text به Unl تغییر بدین تا بتونید داخل برنامه گارمین از گزینه Gps داخلی استفاده کنید

khoushab
25-03-2009, 16:17
سلام
آقا سامان خیلی ممنون درست گفتید درست شد تشکر

superior
28-03-2009, 09:30
ویرایش: حل شد

MINOR
28-03-2009, 15:45
سلام
آفا این نقشه جدید دانلود نمیشه
نمیشه 1 جا دیگه آپلودش کنی؟؟

AMIRHJ
28-03-2009, 20:55
سلام
نقشه هاااااااااااااااااااااااا اا دانلودددددددددددددددددددد دددددددددددد نمیشه
با سپاس فراوان

popen
29-03-2009, 16:47
من ورژن 5.00.00 گارمین را با روش .:نحوه راه اندازي GPS در N82 , N95 ,E90 و...(Garmin Mobile XT):. نصب کردم. حالا می خواهم بدونم اگر به ورژن 5.00.40 بروزش کنم باز هم کار می کنه یا درد سر دارد؟ کسی این کار را تاحالا کرده؟

alirezaddbh
30-03-2009, 08:56
سلام من ان 82 دارم میخوام گارمین نسخه جدیدو نصب کنم با چه روشی نصب میشه ؟گوشیم هنگام نصب به کامپیوتر ارور یواس پی میده واز طریق دیتا ترتنسفر نمیشه نصب کرد

mani_lak62
01-04-2009, 00:58
سلام دوست عزیر. من ورژن 5.00.00 ر. دارم روی گوشیم.لینک ورژن 5.00.40 رو هم دانلود کردم اما موقعی گه گوشیم رو به کامپیوتر وصل میکنم و برنامه رو اجرا میکنم پیام خطا میده که رم گوشی رو وصل کن - گوشی رو روشن کن- ریفرش کن و... این چیزا.چیکار کنم حالا؟ کمک..

mani_lak62
01-04-2009, 01:01
راستی یادم رفت بگم که گوشیم n95 8gb هست. یه دنیا ممنون

ShA.GHOLAM
01-04-2009, 10:14
سلام دوست عزیر. من ورژن 5.00.00 ر. دارم روی گوشیم.لینک ورژن 5.00.40 رو هم دانلود کردم اما موقعی گه گوشیم رو به کامپیوتر وصل میکنم و برنامه رو اجرا میکنم پیام خطا میده که رم گوشی رو وصل کن - گوشی رو روشن کن- ریفرش کن و... این چیزا.چیکار کنم حالا؟ کمک..

راستی یادم رفت بگم که گوشیم n95 8gb هست. یه دنیا ممنون
دوست عزيز فكر كنم شما رو حالت pc suite گوشيتونو به pc وصل كردين رو حالت mass storage وصل كنين احتمالا جواب بده

mani_lak62
08-04-2009, 22:47
مرسی از راهنماییت عزیزم.الان امتحانش میکنم ببینم جواب میده....

baharan_2122
10-04-2009, 19:19
سلام
كاش كسي بود و اين رو جايي غير از رپيد پرميوم آپلود مي كرد
ممنون

abeit
28-04-2009, 16:12
وقتي setup ا مي زنم گوشي ام را كه به كامپيوتر وصله نمي شناسه و ميره رو درايو A كامپيوتر چيكار كنم؟؟

best
29-04-2009, 09:56
اقا این نفشه ها لینکش کار نمیکنه....یه جا دیگه بزارید...4shared.com ya روی خود همین فروم

babakeyan
30-04-2009, 18:32
دوستان درخواست داده بودن منم براشون آپ کردم .... فقط یادتون باشه که map id این نقشه 2569 هست ....
برای راحتی کار کیجن این برنامه رو که باید map id رو اونجا وارد کنید رو هم آپ کردم .....

نقشه گارمین :

کیجن :

این لینک نقشه خرابه نمیشه جایی دیگه اپ کنید

asdae2002
02-05-2009, 09:43
سلام ايا کسي نقشه کامل ايران باجزعيات کامل اش را دارد