PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند تا سوال

mehran_286
18-03-2009, 22:55
سلام دوستان من یه n85دارم
چندتا سوال مبتدی دارم که مربوط به همه ی گوشی هام میشه نه فقطn85 به خاطر همین در تایپیکش پست نزدم
1.موقع عکس گرفتن چیکار کنم ؟( دکمه کپچر رو چجوری نگه دارم تا فوکوس کامل شود و عکس جالب باشه )
2. اون نور قرمز هنگام عکس گرفتن چیه ؟
3.چجوری عکس و اهنگ بریزم رویه گوشی چون وقتی میریزم رویه رم فقط از تو فایل منیجر اجرا میشود توی cd برنامه ی oviبود ولی بلد نیستم استفاده کنم
4.چجوری gps رو راه بندازم
5. گوشیم fm transferداره ولی بلد نیستم چجوری بیارم هر کاری می کنم نمیشه
با تشکر از همه ی دوستان :11:

Saman-tci
18-03-2009, 23:22
1- فقط کافیه 1 ثانیه روی دکمه کپچر فشار بدین تا خودش کار فوکوس و در نهایت کپچر کردن عکس رو بکشه ...
2-چون من خودم 85 ندارم نمیتونم راهنمایی کنم ...ولی 99% باید نور فلشت باشه ....
3-شما هر آهنگی رو دوست دارید روی مموریتون و در قسمت Sound بعد Digital میریزید و بعد از توی گوشی داخل Music Player میشید و بعد Refresh رو میزنید ...
4- برای ایتفاده از Gps باید از برنامه های اسمارت کام یا گارمین استفاده کنید ... که گارمین برای استفاده در تهران , مشهد و کرج توصیه میشه و اسمارت کام هم برای تهران و سایر شهرستانها .... برای استفاده در هر شهری هم کافیه نقشه اون شهر روی مموری کارت و درون پوشه اسمارت کام منتقل کنید تا بتونید در همون شهر ازش استفاده کنید .... در ضمن برای نصب اسمارت کام یا گوشیتون باشد هک شده باشه یا برنامه رو ساین کرده باشیبد ....
5- اطلاعی ندارم

mehran_286
18-03-2009, 23:34
چجوری عکس و اهنگ بریزم رویه گوشی چون وقتی میریزم رویه رم فقط از تو فایل منیجر اجرا میشود توی cd برنامه ی oviبود ولی بلد نیستم استفاده کنم
. گوشیم fm transferداره ولی بلد نیستم چجوری بیارم هر کاری می کنم نمیشه
در ضمن عکس هایی که از طریق بلوتوث گرفتم و روی مموری کارد زخیره کردم در قسمت image گوشی نشون داده نمیشه
کسی میتونه راهنمایی کنه

armin_software
19-03-2009, 12:07
در ضمن عکس هایی که از طریق بلوتوث گرفتم و روی مموری کارد زخیره کردم در قسمت image گوشی نشون داده نمیشه
عکس ها می ره تو پوشه ی inbox
باید خودت save کنی!

mehran_286
19-03-2009, 12:26
عکس ها می ره تو پوشه ی inbox
باید خودت save کنی!

گفتم که زمانی که سیو می کنم یعنی از روی inbox دیگه اونقدر هم که مبتدی نیستم
حالا وقتی واردimage می شم چند تا منو هستش میخوام یدونه اش فعال باشه چون چند تا گزینه داره که بدردم نمیخوره

armin_software
19-03-2009, 14:58
گفتم که زمانی که سیو می کنم یعنی از روی inbox دیگه اونقدر هم که مبتدی نیستم
ببخشید!

حالا وقتی واردimage می شم چند تا منو هستش میخوام یدونه اش فعال باشه چون چند تا گزینه داره که بدردم نمیخوره
یعنی چی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تا الان با ان 85 کار نکردم!
ولی فکر نمی کنم فرق زیادی با ان 82 و ان 95 و ان96 و.... بکنه!
بیشتر توضیح بده!

mehran_286
19-03-2009, 15:49
ببخشید!

یعنی چی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تا الان با ان 85 کار نکردم!
ولی فکر نمی کنم فرق زیادی با ان 82 و ان 95 و ان96 و.... بکنه!
بیشتر توضیح بده!

وقتی وارد image میشی گزینه های زیر وجود داره میخوام فقط all باشه
captured months albums tags download all share online

M@hdi-B
19-03-2009, 15:50
وقتی موزیک در حال اجراست تو آپشن یه گزینه واسه ترنسفر کردن داره (فکر کنم).

rsh
19-03-2009, 23:11
سلام دوستان من یه n85دارم
چندتا سوال مبتدی دارم که مربوط به همه ی گوشی هام میشه نه فقطn85 به خاطر همین در تایپیکش پست نزدم
1.موقع عکس گرفتن چیکار کنم ؟( دکمه کپچر رو چجوری نگه دارم تا فوکوس کامل شود و عکس جالب باشه )
2. اون نور قرمز هنگام عکس گرفتن چیه ؟
3.چجوری عکس و اهنگ بریزم رویه گوشی چون وقتی میریزم رویه رم فقط از تو فایل منیجر اجرا میشود توی cd برنامه ی oviبود ولی بلد نیستم استفاده کنم
4.چجوری gps رو راه بندازم
5. گوشیم fm transferداره ولی بلد نیستم چجوری بیارم هر کاری می کنم نمیشه
با تشکر از همه ی دوستان :11:

اون نور قرمز مربوط به اتو فوکوس هست یک چیزی در مایه های سنجش طول موجی در تمام گوشی های که اتو فوکوس هستند بستگی به حالت های مختلف ممکنه این نور قرمز برای سنجش و فوکوس دیده بشه
مابقی سوالهات رو هم که بچه ها جواب دادن