مشاهده نسخه کامل
: وزن خوانی ، ریتم شناسی
وزن و ریتم از ابتدا با نظام خلقت انس الفتی دیرنه داشته اند و بی شک در آفرینش و تکامل گیتی نقشی غیر قابل انکار دارند.
بررسی و آشنایی با این دو مهم و نقش اونها در موسیقی خالی از لطف نیست.
جا داره در این گفتگو ابتدا به بررسی وزن خوانی و تئوری ریتم بپردازیم ، سپس از طریق مثال به ملموس تر شدن مطالب کمک کنیم:20:
:11:
Rock Magic
18-03-2009, 12:10
شما استارت رو بزن من هم در حد توان کمک میکنم و از تاپیک استفاده کنیم
هر چند بنده نه وزن خوانی خوندم نه ریتم خوانی ولی به هر حال از تئوری و هارمونی یه چیزایی میدونم
مرسی
linkin_park
18-03-2009, 14:08
راستش این وزن خوانی خیلی مساله پیچیده ایه و سخت .... باید گام ها رو تو ذهنت داشته باشی که یه آهنگ پخش میشه بتونی سریع بگی چه گامیه ! که کاریه که نیاز به تمرین زیاد داره ....
ولی چیزی که اکثر نوازنده ها بلدن چه آماتور چه نیمه حرفه ای و غیره در آوردن گام آهنگ با ساز خودشونه .... (البته اگه در محدوده صدایی ساز باشه ...)
اگه بخوایم در این مورد بحث کنیم بهتره چون در مورد خود گام ها باید خدای تئوری باشیم !
Rock Magic
20-03-2009, 00:55
vioman جان بنده همچنان منتظر تدریس شما هستم!
نکنه غیر حضوریه کلاسا!؟
دوست عزیز سلام
بحثی تصمیم دارم اینجا روش مانور بدم فقط بحث ریتم شناسی و وزن خوانی هستش ، و در حال آماده سازی مطالب اون هستم
دوست خوبمون در مورد گام شناسی و تئوری نکته ای مطرح کردند که با وزن خوانی کاملا متفاوته
انشاا... با شروع تعطیلات وقتم باز تر میشه و بهتر میتونم از گفتگو با شما دوستان خوب لذت ببرم:10:
نوروز بر شما مبارک:46:
موفق باشید
یا علی:11:
MM-Aquarius
25-03-2009, 15:11
میشه لطف کنی بگی وزن خوانی و کلا مبحث اوزان، واقعا چه تاثیری در ساخت موزیک الکترونیک داره؟ آخه من هیچ تاثیری حس نمی کنم وقتی از وزن 4/4 به 4/3 یا هر وزن دیگری تغییر میدم.
فکر کنم گذاشتن نمونه ی عملی(در مقابل تئوری) از وزن های مختلف در اینجا، خیلی بتونه کمک کنه به فهم این قضیه.
ادیت- فکر کنم من گوش موسیقاییم قوی نیست، درسته؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.