PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید کارت صدا حدود 120 تومان

3years
18-03-2009, 00:19
سلام
قصد خرید یک کارت صدای با کیفیت تا 120 تومان (یکم بالاتر یا پایین‌تر)

اسپیکرم آلتک 5021 هست، شاید در آینده نه چندان دور اسپیکر 7.1 خریداری کنم!

کیفیت صدا برایم مهم است، اگر لازم باشد بیش از این مقدار هم هزینه می‌کنم؛ منتها قصد ندارم به یک باره کارتی بخرم که 50 درصد امکاناتش برایم بی استفاده باشد.

ممنون خواهم شد که مدلی خوب و با کیفیت که ترجیحاً استاندارد thx را داشته باشد؛ و در بازار هم موجود باشد معرفی کنید.

سپاس

vioman
18-03-2009, 02:50
سلام
قصد خرید یک کارت صدای با کیفیت تا 120 تومان (یکم بالاتر یا پایین‌تر)

اسپیکرم آلتک 5021 هست، شاید در آینده نه چندان دور اسپیکر 7.1 خریداری کنم!

کیفیت صدا برایم مهم است، اگر لازم باشد بیش از این مقدار هم هزینه می‌کنم؛ منتها قصد ندارم به یک باره کارتی بخرم که 50 درصد امکاناتش برایم بی استفاده باشد.

ممنون خواهم شد که مدلی خوب و با کیفیت که ترجیحاً استاندارد thx را داشته باشد؛ و در بازار هم موجود باشد معرفی کنید.

سپاس

دوست عزیز
شما بهتره از کارت های کریتیو سری X-FI استفاده کنید
سیستم های صوتی کریتیو قدرت پخش بالایی دارند و پردازش ها و افکتیو های خوبی روی صدا انجام میدن اما رکورد عالی ندارند.
اگر در کنار پخش ، رکورد حرفه ای هم در کارهاتون جا داره پیشنهاد میکنم به گزینه های دیگه ای مثل M-Audio و ... فکر کنید .

موفق باشید:11:

3years
18-03-2009, 10:54
دوست عزیز
شما بهتره از کارت های کریتیو سری x-fi استفاده کنید
سیستم های صوتی کریتیو قدرت پخش بالایی دارند و پردازش ها و افکتیو های خوبی روی صدا انجام میدن اما رکورد عالی ندارند.
اگر در کنار پخش ، رکورد حرفه ای هم در کارهاتون جا داره پیشنهاد میکنم به گزینه های دیگه ای مثل m-audio و ... فکر کنید .

موفق باشید:11:

سلام
مرسی از پاسخ شما

حالا سوال اصلی این که کدوم مدل این سری کارت و از کدوم فروشگاه میشه خرید؛

* ضمناً چندان دنبال رکورد حرفه‌ای نیستم؛ اما علاقه خاصی به ضبط صدا به صورت دکلمه و شعر و ... (کلاً رکورد ویس) دارم.

مرسی از توجه!

iraniran2
19-03-2009, 02:38
فكر ميكنم كارت creative titanium خوب باشه ولي قيمتش حدود 200 تومنه. اين كارتها گارانتي شاب و رايان بدر هست.
پاساژ ايران. طبقه همكف و طبقه اول. 2 تا مغازه هستند كه اسپيكر هاي كريتيو دارند همونها كارت صوتش رو هم دارند.

I HAVE RETURNE
19-03-2009, 17:32
creative در این رده دو یا سه تا کارت صدا داره که بستگی به پولت داره ولی creative x-fi واست کافیه!

vioman
20-03-2009, 01:51
دوست عزیز
x-fi کد جدید پردازشگر هایی هستش که کریتیو استفاده میکنه
متاسفانه همه ی محصولات کریتیو وارد ایران نمیشه
شما بهتره دستگاه رو بر اساس هزینه ی مورد نظرتون در محل فروش انتخاب کنید
قیمت کارتها نسبت به امکاناتشون متفاوته ، 70 درصد این امکانات مربوط به مقوله ی رکورد میشه که کمتر به کار شما میاد
شما بهتره روی x-fi بودن چیپ دستگاه و گارانتی اون تمرکز داشته باشید

موفق باشید
عیدتون مبارک
:11:

3years
20-03-2009, 02:21
ممنون از راهنمایی شما دوستان

سال نو بر شما و خانواده گرامی شاد باد