PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Component Oriented Programming

bad_boy_2007
18-03-2009, 00:08
سلام دوستان يه سوال داشتم
يك سالي هست دارم رو يه برنامه كار ميكنم تا چند هفته پيش برنامه ام فقط شامل يك exe به حجم 6.5 مگ بود كه به پيشنهاد يكي از دوستان تصميم به تكه تكه كردن برنامه به 12 تا dll كرديم !
الان اين كار تموم شده فقط يك سوال :
چطور ميتونم از يك سري اطلاعات پايه مثلا فونت پيش فرض ، كد كاربر برنامه و حقوق دسترسي و . . . كه اطلاعات پايه اي يه كه تو فرم اصلي برنامه پرشون ميكنم در مابقي فرمهام هم استفاده كنم ؟؟؟

_H2_
22-03-2009, 22:48
سلام

چطور ميتونم از يك سري اطلاعات پايه مثلا فونت پيش فرض ، كد كاربر برنامه و حقوق دسترسي و . . . كه اطلاعات پايه اي يه كه تو فرم اصلي برنامه پرشون ميكنم در مابقي فرمهام هم استفاده كنم ؟؟؟
به راحتی میتوانید در هر فرم به فرم MDI اصلی دسترسی داشته باشید ولی پیشنهاد میکنم یک class با اعضای مطلوب بنویسید و نمونه ای از آن به صورت C#-static و VB-Shared تعریف کنیدف تا همه قسمتهای کد دسترسی راحتی بدان داشته باشند.

bad_boy_2007
22-03-2009, 23:06
سلام

به راحتی میتوانید در هر فرم به فرم mdi اصلی دسترسی داشته باشید ولی پیشنهاد میکنم یک class با اعضای مطلوب بنویسید و نمونه ای از آن به صورت c#-static و vb-shared تعریف کنیدف تا همه قسمتهای کد دسترسی راحتی بدان داشته باشند.

ممنون از راهنماييتون استاد
ولي من چيز زيادي از طريقه انجام اين كار نميدونم ، ميشه كتاب ، كد يا سايتي معرفي كنيد كه در اين مورد كمكم كنه ؟

bad_boy_2007
25-03-2009, 11:31
ممنون استاد
یکمکی دنبالش رفتم فکر کنم داره درست میشه !