مشاهده نسخه کامل
: يك سايت با عكسهاي كيفيت بسيار بالا؟؟؟
splinter
17-03-2009, 17:06
سلام عزيزان،
چند روزيه روي يك پروژه براي مشتري كار ميكنم، همه كاراش تموم شده و فقط دارم دنبال چند تا عكس با كيفيت بسيار بسيار بالا (مثلا تو حدوداي 3000 پيكسل در 3000 پيكسل) در مورد مدل مو، فشن و اينجور چيزا ميگردم. تو گوگل و ... سرچ كردم و يه چيزايي به دست آوردم اما راضي كننده نبود!
يه خواهش دارم كه اگه كسي سايتي در اين مورد ميشناسه به من معرفي كنه، چون دو روز بيش تر وقت ندارم! (29 اسفند).
لطفا لطفا دوستان اگه كسي ميتونه كمكم كنه دريغ نكنه، ايشالا به موقع جبران ميكنم. (وقتم كمه!!!!)
ممنون/
splinter
18-03-2009, 12:29
كسي نميشناسه؟؟؟؟؟
منتظرمـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ.
Stock Photo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معرفی و دانلود مجموعه های با کیفیت | برای چاپ
به سایت fashion.com رفتی؟
Mansoor1040
03-04-2009, 08:34
سایتی نمیشناسم ولی اون چیزهای که میخواهی خودم دارم بگو چطور بفرستم؟
سایت هایی که عکسهای Stock میدن همه پولی اند بدون استثنا !
ولی با کمی سرچ تو وارز میشه پیدا کرد ...
اینها تمام چیزی که فعلا پیدا کردم .. اگه بازم میخواید بگید ...
البته اگه روی عکس های سری آخر دقت کنید همه از همین سایت های پولی گرفته شدند ! همه ی عکس ها تو رزولشنی هستند که شما میخواهید و بالاتر ! یادم رفت مشخصات همه رو بنویسم و الان هم صفحاتشون رو بستم !
اگر کافی نیست بگید ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3456 x 2592 Pix / 8 pic / 59 Mb.
9 HiRez JPEG Image | 7100x5100 pixel | Size: 59.72 MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
splinter
04-05-2009, 12:18
سلام Beny-Nvidia عزيز،
خيلي خجالت دادين ممنون.
واقعا نميدونم چطوري تشكر كنم. راستش چند وقتي سخت مريض بودم نتونستم سايت رو چك كنم. الان كه اومدم سورپرايز شدم، وافعا ممنونم و هزاران بار تشكر.
راستي، براي مشتري موقتا يه چيزي درست كردم ولي مطمئنم كه با اين عكسها كار تموم شده!
از بقيه دوستان هم تشكر ميكنم خيلي خيلي زياد.
متشكر از همه.
توی اسن سیات پر از چیزهایی که شما می خواهید .
و
احمد ترابی
16-05-2009, 18:16
توی گوگل اگه سرچ کنی به احتمال خیلی کم شاید کمکت کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.