ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد اتصال هارد ide به مادربرد sata ...احتیاج به کمک فوری دارم دوستان

dooste.man83
16-03-2009, 21:28
سلام به همه دوستان عزیز

من 2 تا DVD WRITER دارم و یک هارد IDE که میخوام به مادربرد ASUS p5q وصل کنم اما مادربرد فقط یک جای ide داره :41:...شنیدم کابل تبدیل IDE به SATA تو بازار هستش ...میخواستم ببینم درست شنیدم و اینکه خوب کار میکنه؟؟

از همه دوستانی که کمک میکنن بسیار منونم...:11:

glc_engineer
16-03-2009, 22:14
سلام به همه دوستان عزیز

من 2 تا dvd writer دارم و یک هارد ide که میخوام به مادربرد asus p5q وصل کنم اما مادربرد فقط یک جای ide داره :41:...شنیدم کابل تبدیل ide به sata تو بازار هستش ...میخواستم ببینم درست شنیدم و اینکه خوب کار میکنه؟؟

از همه دوستانی که کمک میکنن بسیار منونم...:11:

معمولا كار ميكنن
اما اينجانب از لحاظ تجربي تاييد نمي كنم

الان هارد آي دي اي گرونتر از ساتاس
به جاي اون كه كابل تيديل بگيري يه هارد ديسك ساتا بگير

dooste.man83
16-03-2009, 22:27
دوست عزیز من 2 تا هارد ساتا دارم این هاردم از قدیم هست و 160 گیگ هست بافر 8 و گفتم اگه بشه اینم استفاده کنم اگه با یک کابل ارزون مشکلش حل بشه ...

راستی این کابل تبدیل IDE به SATA قیمتش چنده ؟؟؟ و واسه هم هارد میشه استفاده کرد هم DVD writer ؟؟؟

ممنون از کمکتون:11:

Hitman-Group
16-03-2009, 22:36
بله دوست عزیز وجود دارد
ولی چند تا مشکل داره که یکم سرعتش نسبت به ساتا پایین تر است و فکر کنم که فقط دو تا فیش ساتا را ساپورت کنه

dooste.man83
16-03-2009, 22:53
دوست عزیز منظورم این بود که میشه dvd writer ام رو که IDE است رو این کابل رو بهش وصل کنم و به ساتای مادربرد بزنم یا فقط میشه با این کابل هارد IDE رو به پورت ساتای مادربرد وصل کرد؟؟

حدود قیمتشم میخواستم اگه لطف کنید...

ممنون از عزیزانی که کمک میکنن:20:

Hitman-Group
17-03-2009, 13:27
این رو نمی دونم و برای سوکت مادربرد استفاده می شود البته فکر کنم بشه این کار را کرد در ضمن فیش تبدیل نیست یک قطعه ی کو چو لو است
قیمت ان هم من قبلا حدود اول مهر خریدم 12 هزار تومان بود ولی الان فکر کنم ارزان تر شده است
با تشکر