ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اساتید css یک جای کوچک گیر کردم?!؟

Mohammadali.
16-03-2009, 18:35
سلام!

توی این صفحه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا میخوام به div سبز بگم زیر div آبی بمونه توی کدش باید چه تغییری بدم؟
فکر میکردم با Zindex میشه مثل اینکه من هنگ کردم.:18:

DaRiOuShJh
16-03-2009, 19:06
نه
zindex به درده این کار نمیخوره

شما به جفته div ها یه float:right بده
باید بیافتن زیره هم

Mohammadali.
16-03-2009, 22:33
شما به جفته div ها یه float:right بده
باید بیافتن زیره هم
امتحان کردم نشد الان به کل Zindexرو معدوم کردم ولی بازی اینها با صلح و دوستی بغل هم میمونند.
میخوام سبز بره زیر آبی چه وکنیم؟

neopersia
16-03-2009, 23:58
به div سبزه اگه یه clear:right هم بدید میاد زیر

Mohammadali.
17-03-2009, 14:49
به div سبزه اگه یه clear:right هم بدید میاد زیر آقا مرسی این حل شد.
یک سوال دیگه خدمت اساتید محترم الان که سبز رفت زیر آبی چیور بهش بگم مثلا 20px از آبی فاصله بگیره؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

neopersia
17-03-2009, 14:58
اینو به سلکتورش اضافه کنید:

Mohammadali.
18-03-2009, 00:27
مرسی اون یکی هم حل شد.:10:
یک div زرد هم به جمع اضافه کردم الان که float چپ رو بهش دادم چرا به بالا نچسبیده و این فاصله از کجا اومده؟:23:
بعد یک سوال دیگر الان چطور div زرد رو در وسط صفحه از افقی قرار بدم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

neopersia
18-03-2009, 10:57
دلیل اینکه چرا اینجوری میشه نمیدونم ولی فکر کنم یه مدل کج فهمی توی رفتار مرورگرا باشه شایدم دلیل بهتری دارن ولی من نفهمیدم!
در هر حال اگر تگ div زرد رو قبل از تگ اون دو تا دیگه قرار بدید درست میشه
البته بهتر اینه که هر کدوم از ستونهای کناری رو براش یه div در نظر بگیرید و به اون دوتا div خاصیت float بدید. اون موقع هر تگی که داخل این ها وارد کنید دیگه نیازی به float نداره و درست نمایش داده میشه

Mohammadali.
18-03-2009, 14:33
ولی فکر کنم یه مدل کج فهمی توی رفتار مرورگرا باشه شایدم دلیل بهتری دارن ولی من نفهمیدم!
بله این برام دفعات زیادی ثابت شده فرضا همین div زرد رو من کم کدش رو پس و پیش کرده بودم توی IE چپ نشون داده میشد و توی فایرفاکس میامد راست ولی الان دیگه به این مشکلات میخورم سعی میکنم کمی کد رو پس و پیش کنم تا حل بشه.

در ضمن از شما بخاطر راهنمایی بی نهایت متشکرم.