مشاهده نسخه کامل
: مشكل با ريستارت شدن سيستم
MaFia_King
16-03-2009, 12:33
سلام..
دوستان من مشكل ريستارت شدن كامپيوتر رو دارم:
وقتي مي خوام كامپيوتر رو روشن كنم بيش از 10 بار ريستارت مي شه و بعد به صفحه مي ره كه بوت ويندوز رو انتخاب كني (همان safe mode و....) بعد از انتخاب اينكه ويندوز به حالت نرمال بالا بياد بازم ريستارت مي شه.
ولي بعد از اين كه موفق شدم وارد ويندوز بشم بازم موقع كار با سيستم ريستارت مي شه.
يه نكته هم اضافه كنم وقتي كه ريستارت مي شه از داخل كيس يه صداي تيك مانندي مي ياد بعد ريستارت مي شه.
لطفا راهنماييم كنيد چطور مشكلم رو حل كنم.
ممنون :11:
به احتمال زیاد مشکل از کابل برق هاردتون هستش
MaFia_King
16-03-2009, 18:15
به احتمال زیاد مشکل از کابل برق هاردتون هستش
سلام
همون كابلي رو از پاور مي ياد عوض كنم؟
امتحان كنم ببينم چي مي شه!
ممنون
micheal-tnt
07-04-2009, 15:58
من هم مشکل ریستارت شدن سیستم رو دارم ولی مال من فقط تو ویندوز ریستارت میشه صدایی هم نداره اگه دلیلشو میدونید کمکم کنید . ممنون
CONFELECT
08-04-2009, 01:00
ریست شدن سیستم تو محیط ویندوز سه دلیل عمده داره که هرکدوم جداگانه و یا با هم میتونه باعث ریست شدن سیستم بشه: اول ضعف پاور دوم مشکل رم سوم ویروس. اما اگه تو مرحله پست بوت ریست میشه یه مشکل دیگه به این سه تا اضافه میشه واون بایاس وتنظیمات بایاسه که تشخیصش خیلی سخت نیست.
king emperor
08-04-2009, 01:05
از دیروز منم همین مشکل را پیدا یه مدتی که باهاش کار می کردم ریستارت می کرد زمانش معلوم نبود گاهی همون موقعه که بالا
میومید گاهی هم بعد از 20 دقیقه کا یک دفعه ریستارت میشه
یه چیز دیگه هر ووقت usb flash رو به سیستم وصل می کنم یک دفعه ریستارت میشه
الانم ویندوز را repier کردم و رمها را هم در آوردم دوباره زدم جا تا الان که ریستارت نشده
هنوز usb را نزدم که چی میشه
CONFELECT
08-04-2009, 01:06
البته تشخیص اینکه موقع پست بوت کدام گزینه از اونایی که گفتم باعث ریست شدن میشه کمی مشکله از اون لحاظ که نیاز به تجربه داره. اینکه شما میگید تا 10 بار ریست میشه خیلی غیر عادیه اگه این روند رو اصلاح نکنید منجر به سوختن پاور یا بعضی قطعات حساس مثل هارد میشه . یه دلیل دیگه که باعث تحریک پاور وفرمان قطع جریان میشه نوسان برق ورودی به پاوره اگه محافظ خوبی سر راه پاور باشه این مشکل سریع خودشو نشون میده. که این دیگه ربطی به سیستم وقطعات اون نداره.
micheal-tnt
09-04-2009, 10:03
قبلا ویندوز XP داشت که با اون خیلی ریستارت میشد . دیروز xp رو فرمت کردم و یه ویستا زدم تا حالا که ریستارت نشده . امکان داره از گرافیکش باشه آخه خیلی داغ میکنه (گرافیکم فقط یه قطعه آلومینیومی داره -فن نداره -)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.