ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی تغییر مسیر defultنصب نرم افزارها در ویندوز

reza2pars
31-01-2006, 22:16
چگونه میتوان مسیر defultنصب نرم افزارها در ویندوز را تغییر داد منظورم اینه که مثلا ویندوز من در درایو c نصب شده اگه
بخواهم یه نرم افزار نصب کنم مسیر نصب برنامه c:/program file هست میخوام این آدرس مثلا d:/program file باشه
البته بدون اینکه خودم مسیر رو عوض کنم...

RONN!E
31-01-2006, 22:25
یعنی منظورتون اینه که برنامه ای که در یه درایو نصب کردید، بدون اینکه پاکش کنید به یه دایرکتوری در درایو دیگه انتقالش بدید؟؟؟؟
فکر کنم فقط با بعضی از برنامه ها بشه .مثله:System mechanic

reza2pars
31-01-2006, 22:39
نه منظورم اینه که مثلا ویندوز من در درایو c نصب شده اگه بخواهم یه نرم افزار نصب کنم مسیر نصب برنامه مثلا d:program file باشه
البته بدون اینکه بخواهم خودم مسیر رو عوض کنم

Reza1969
31-01-2006, 23:47
فكر نميكنم بشه همچو كاري كرد چون اغلب برنامه ها در پيش فرض نصب طوري تعريف ميشن كه تو درايو سي نصب بشن و حتما براي تغيير مسير بايد خودتون اقذام كنيد.

M.R.M
01-02-2006, 00:10
سلام دوست عزيز.
اگر منظور شما اين است كه چگونه ميتوانيد در زماني كه ميخواهيد يك نرم افزار را نصب كنيد مسير نصب آن را تغيير دهيد ، تنها كافي است در هنگام نصب نرم افزار در مرحله اي از آن به دنبال دكمه Browse بگرديد. با كمك اين دكمه ميتوانيد مسير نصب نرم افزار را به دلخواه خود تغيير دهيد.
البته اگر منظور شما را به درستي متوجه شده باشم ، در غير اين صورت خواهشمندم كمي واضح تر سوال خود را بيان نماييد.
با تشكر.
شاد و پيروز و موفق باشيد.

reza2pars
05-02-2006, 11:09
بابا يكي جواب بده

R e Z a
05-02-2006, 11:14
با سلام
شايد جواب شما در اين جا باشه ..يه سر بزنيد
مرسي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %83%D8%A7%D9%86+%D9%81%D9%88%D9%84%D8%AF%D8%B1%D9% 87%D8%A7%D9%8A+%D8%AE%D8%A7%D8%B5+%28%D8%AA%D9%85% D8%A7%D9%85+%D9%88%D9%8A%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2%D 9%87%D8%A7%29#post182063

30naa
05-02-2006, 11:57
سلام دوست عزيز.
اگر منظور شما اين است كه چگونه ميتوانيد در زماني كه ميخواهيد يك نرم افزار را نصب كنيد مسير نصب آن را تغيير دهيد ، تنها كافي است در هنگام نصب نرم افزار در مرحله اي از آن به دنبال دكمه Browse بگرديد. با كمك اين دكمه ميتوانيد مسير نصب نرم افزار را به دلخواه خود تغيير دهيد.
البته اگر منظور شما را به درستي متوجه شده باشم ، در غير اين صورت خواهشمندم كمي واضح تر سوال خود را بيان نماييد.
با تشكر.
شاد و پيروز و موفق باشيد.
سلام ام آر ام جان
من فکر می کنم منظور ایشون اینه که هر دفعه مجبور نباشند این کار رو انجام بدن و مسیری که برنامه ها توش نصب میشه بطر پیش فرض مثلا D:/Program Files/ باشه.
چون خودمم می خواستم بدونم آیا چنین کاری امکان پذیر هست؟؟؟

M.R.M
05-02-2006, 13:12
سلام دوستان عزيز.
ضمن تشكر از *Reza* عزيز ، در تاپيكي كه ايشون معرفي كردند تمام اين نكات توسط دوستان عزيزم ذكر شده است ، اما من به صورت مختصر اين كار را در اينجا نيز توضيح ميدهم.
30naa عزيز ، اين كار امكان پذير است. براي اين منظور شما ميتوانيد مراحل زير را انجام دهيد :
وارد ابزار Regedit شويد و مسير زير را بيابيد :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion
در صفحه سمت راست به دنبال كليدي با نام ProgramFilesDir بگرديد.
روي آن دوبار كليك نماييد و مسير پيش فرض آن را به دلخواه تغيير دهيد ( براي مثال \:D ) .
از اين پس مسير پيش فرض نصب برنامه هاي شما \:D خواهد شد.
شما تنها كافي است مسير دلخواه را به صورت كامل به عنوان مقدار كليد ProgramFilesDir قرار دهيد.
شاد و پيروز و موفق باشيد :happy: .