ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2تا سوال کاملا مبتدی

am_merman01
16-03-2009, 00:48
سلام خدمت دوستان عزیز:10:
میدونم که این سوالاتی که میپرسم خیلی مبتدی و قبلا هم مطرح شده ولی نمیدونم که چی رو باید سرچ کنم که بتونم جوابم رو پیدا کنم . لطفا راهنمایی کنید چی رو سرچ کنم.
1- چطوری میشه کاری کرد که وقتی یه کاربر روی یه دکمه کلیک میکنه بتونه یه فایل رو که داخل سایت خودم قرار داره رو دانلود کنه .
2- چه طور میشه کاری که یه عکسی که داخل تابع div قرار داره دقیقا از نظر تراز بندی در وسط خط قرار بگیره.

باز هم میگم خودم هم میدونم که قبلا این سوالات مطرح شده ولی نمیدونم کجا باید دنبالش بگردم واسه همین اگه نمیخواین جواب سوالم رو بدید فقط بگید کجا باید دنبالشون بگردم .
پیشاپیش تشکر میشه:10:

Bill Gates
16-03-2009, 07:22
1- چطوری میشه کاری کرد که وقتی یه کاربر روی یه دکمه کلیک میکنه بتونه یه فایل رو که داخل سایت خودم قرار داره رو دانلود کنه .

- یا به submit لینک بده و یا براش action توی فرم مشخص کن :31:.
- ... به طور ساده ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منظور اینه که عکس بیاد وسط؟

am_merman01
16-03-2009, 21:30
- یا به submit لینک بده و یا براش action توی فرم مشخص کن :31:.
- ... به طور ساده ...

با سلام مجدد خدمت دوست عزیز:10:
تشکر فراوان از توجهتون:11:
من که گفتم خیلی مبتدی هستم :27:. ممکنه برای این چیزی که فرمودین لطف کنید و یه قطعه کد برای نمونه بنویسید.
باز هم تشکر میشه :11:

Persiandc
16-03-2009, 21:56
سوالت در مورد چی بود من متوجه نشدم !!!!

am_merman01
17-03-2009, 23:03
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز
ببینید هدف من اینه که وقتی کاربر روی یه عکس یا دکمه توی سایت من کلیک میکنه بتونه یه فای مثلا زیپ رو که توی خود سایت من قرار گرفته رو بتونه دانلود کنه.
یکی از دوستان فرمودن که "یا به submit لینک بده و یا براش action توی فرم مشخص کن"
حالا اگه ممکنه بهم توضیح بدید که چه طوری میشه این کار رو کرد . اگه میشه یه قطعه کد کوچیک برای نمونه برام بزارید.
پیشاپیش تشکر میشه.

MAXXX
18-03-2009, 23:29
با نوشته اینطوری میشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو تو یه فایل با فرمتHTML بزار و اجراش کن البته باید یه فایل به سمه file.rar هم بزاری کنارش