PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نشون دادن پيغام خطا بالاي صفحه، يا تو يه message box.(php).

eli23
15-03-2009, 22:47
سلام
من تو phpيه جدول كشيدم .زير جدولم يه دكمه گذاشتم كه باز شرط گذاشتم اگه يه حالت خاص باشه يه پيغام خطا بده.كه البته ميده ولي پايين جدول ولي من ميخوام يا بالاي صفحه باشه يا تو يه message box شبيه java بهم نششون بده. اگه كمكم كنين ممنون ميشم. سؤال قبليمم نميشه مستقيم باphpدرستش كرد؟ چون راستش من باAjax اصلاً كار نكردم بلدم نيستم اينم برا پروژه پايانيمه.فقط برا همين 2تا موندم مرسي.

MAXXX
15-03-2009, 23:31
خب یدونه dvi یا تیبل بالایه صفحه بزار بعد کد هایه نشون دادن خطا رو تویه اون بنویس

as13851365
16-03-2009, 08:18
خوب شما می تونید به صورت مستقیم از دستورات جاوااسکریپت استفاده کنید و یا همانگونه که دوست خوبم جناب MAXXX گفتن یک DIV رسم کنید برای استفاده کردن از messagebox هم می تونید از دستوری مانند زیر استفاده کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر کمی درباره جاوا اسکریپت مطالعه کنید به راحتی می تونید صفحه ها رو مدیریت و کنترل کنید

eli23
16-03-2009, 08:53
سلام بلدم كه يه div يا table بذارم.ولي ميخوام مثلاً با زدن يه دكمه اگه شرطم برقرار باشه يا صفحه پاك بشه و پيغام چاپ شه يا بالاي صفحه پيغام چاپ بشه .چون الآن پيغام پايين صفحه زير جدولم چاپ ميشه. مرسي از توجهتون

eli23
16-03-2009, 09:06
مرسي دستت درد نكنه جواب داد.خيلي مرسييييييييييييييييييييي
اگه جواب سؤال قبليم در رابطه با جستجو كه سؤالمو گذاشتم بهم كمك كنين ممنون ميشم.بازم مرسي

norozy
16-03-2009, 22:55
خب یدونه dvi یا تیبل بالایه صفحه بزار بعد کد هایه نشون دادن خطا رو تویه اون بنویس

سلام :11:می شه توضیح بدین این div یا table که میگین چطوری ایجاد میکنند من جاوا بلد نیستم با php نمیش این کار رو انجام داد مثلا توی فرم اگه اسم رو وارد نکرد به یه صفحه هدایت بشه که به اون در این باره تذکر بده:13:

MAXXX
17-03-2009, 02:05
div و تیبل رو با Html میسازن حتما بلدی که
میشه به یه صفحه دیگه فرستاد ولی اینطوری یه صفحه بیخود و اضافه پیدا میشه و کاربر هم باید یه صفحه اضافه رو ببینه بعد دوباره برگردونده بشه به صفحه ثبت نام

eli23
17-03-2009, 22:09
سلام.
من يه textfield گذاشتم. حالا كنارش يه ليست كشويي يا jump menu ميذارم واول همه ي اسامي رو از database توي همون ليست كشويي بازيابي ميكنم.حالا ميخوام با زدن حرف به حرف بياد تو همين ليست كشويي براساس همون حروف بازيابي كنه.حرف اولو كه ميزنم اگه دكمه بذارم و اونو بزنم يا Enter فشار بدم كد زير برام search ميكنه ولي ميخوام بدون زدن هيچ دكمه يا Enter اينكارو بكنم.اگه هم چند تا حرفو هم وارد كنم.بازم با زدن دكمه ياEnter جواب ميده ولي من ميخوام بدون زدن كليد اينكارو انجام بده. قطعه كدش اينه:

echo"<input name='stu' type='text' />";
echo"<p align='center'>";
echo"<select name='student'>";
$stu=$_POST['stu'];
$st=$_POST['student'];
$qs="select * from students where stname like '$stu%'";

$re=mysql_query($qs);
if($re && (mysql_num_rows($re)>0)){
while($st0=mysql_fetch_assoc($re)){
$sn0=$st0['stname'];
echo"<option>".$sn0."</option>";
}

}
echo"</select>";
اينم سؤال ديگم.
يه چيز ديگه هم لطف كنين بهم بگين.اگه نخوام پيغام خطا باشه ولي پيغام بده به جايalert('');چي بذارم ؟مرسي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MAXXX
18-03-2009, 14:45
من که متوجه نشدم چی میگی ولی اون سوال اولیت اگه مثل google suggest منظورته

اونو باید با ajax انجام داد
سوال دومیت هم نامفهومه

norozy
19-03-2009, 12:10
سلام حالا میگین error ها رو با php بگیریم کار اضافه ایه یا اینکه به صفحه دیگه ایی هدایت بشه??????? اگه بخوام همین کارو با php انجام بدم و توی همون صفحه با کاربر تذکر داده بشه باید چکار کنم ?میشه راهنمایی کنید؟:31:

MAXXX
19-03-2009, 16:47
به یه صفحه دیگه هدایت بشه خب برا چی بیخودی کاربر رو مجبور به دیدن یه صفحه اضافی کنیم اونم با این سرعت هایه ایران
در مورده سواله دومت هم والله چی بگم
شما بالاخره php بلد هستی یا نه ؟
دقیقا چیشو میخای بدونی چطور انجام میشه ..... خوب خودت انجام بده هرجاش گیر کردی بگو
سوالت خیلی کلیه

eli23
19-03-2009, 18:05
سلام همون كدي كه دوستمونas13551365 گفتنو تو يه تگه جاوا همون جا تو phpبذار.
echo"<script language='javascript'>
alert('!امتيازي ثبت نشد در صورت تمايل دوباره نظر بدهيد');
</script>";

norozy
21-03-2009, 16:20
منظورم اینه که مثلا شما تو فرم ثبت نام یادتون می ره یه فیلد ستاره دار و پر کنید یه پیغام خطا به شما داده میشه اما من چون جاوا بلد نیستم خودم دارم در طرف سرور این کد رو با php تولید میکنم حالا شما میتونید بگید اولا چه تغییراتی رو باید تو php.ini ایجاد کنم ثانیا بعد از چک کردن فیدا با کد php باید چکار کنم که این پیغام خطا توسط سرور رو صفحه نمایش داده بشه ؟ ممنوم اگه کمکم کنید

norozy
22-03-2009, 11:29
کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:

MAXXX
25-03-2009, 12:40
منظورم اینه که مثلا شما تو فرم ثبت نام یادتون می ره یه فیلد ستاره دار و پر کنید یه پیغام خطا به شما داده میشه اما من چون جاوا بلد نیستم خودم دارم در طرف سرور این کد رو با php تولید میکنم حالا شما میتونید بگید اولا چه تغییراتی رو باید تو php.ini ایجاد کنم ثانیا بعد از چک کردن فیدا با کد php باید چکار کنم که این پیغام خطا توسط سرور رو صفحه نمایش داده بشه ؟ ممنوم اگه کمکم کنید
نمیخاد تویه php.ini رو تغییر بدی یه شرط بزار که اگه اررور داد هدر بشه به یه صفحه دیگه و یه متغیر بزار که نشون دهنده اررور باشه مثلا
بعد تو صفحه form.php مشخص کن که به ازایه مقدار متغیر error چه پیغامی نشون بده
البته کد نویسیش زیاد میشه و منم تا حالا این کارو نکردم با جاوا اسکریپت بهتره
فکر میکنم شما گفتی با دریم ویور کار میکنی
دریم خودش این کد فرم ولیدیشن رو با جاوا اسکریپت ایجاد میکنه
کافیه از منو هایه سمت چپ tag inspector رو انتخاب کنی بعد به تب behaviors بری و رویه علامت + کلیک کنی و validate form رو انتخاب میکنی بقیشم آسونه فیلد ها رو انتخاب میکنی و میتوی بگی که عدد باشن یا متن یا ایمیل و الزامی بودن و .....

norozy
26-03-2009, 13:40
سلام من برعکس همه با فرونت پیج کار میکنم :41:فکر کنم این نرم افزر هم این کدا رو تولید کنه اطلاع دارین چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:ممنون میشم کمک کنید:20::20::20::20:

MAXXX
26-03-2009, 19:55

norozy
28-03-2009, 09:23
ممنون دارم روش کار میکنم اگه باز مشکلی بود مزاحم میشم

norozy
06-04-2009, 11:31
کد جاوا اسکریپتشو اگر دارید برام بذارید.

norozy
08-04-2009, 11:00
با php حل شد:20: