مشاهده نسخه کامل
: خرید هدفون برای کامپیوتر !!!
SAM-SON 70
15-03-2009, 12:39
با سلام به همه
راستش رو بخواین من میخوام یه هدفون برای کامپوترم بخرم مخصوصا برای زمانی که دارم گیم بازی میکنم تا صدا بیرون نره و هم اینکه دارای کیفیت خوب و مناسبی باشه و صدا رو طوری بده بیرون که ادم فکر کنه تو بازی هستش .
ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه و قیمتش رو همراه با مدلش بگه .:46::10:
padjacent
15-03-2009, 12:54
هدفون های Shaan یا farassoo خوبه.من خودم قبلا یه هدفون farassoo داشتم خیلیم ازش راضی بودم.4 سالم کار کرد که آخر پام گیر کرد بهشو سیمش قطع شد:19:.ولی واقعا خوب بود و اصلا گوشمو اذیت نمیکرد.الانم یه Shaan خریدم که خوبه.
SAM-SON 70
15-03-2009, 16:01
هدفون های shaan یا farassoo خوبه.من خودم قبلا یه هدفون farassoo داشتم خیلیم ازش راضی بودم.4 سالم کار کرد که آخر پام گیر کرد بهشو سیمش قطع شد:19:.ولی واقعا خوب بود و اصلا گوشمو اذیت نمیکرد.الانم یه shaan خریدم که خوبه.
================================================== ======
عزیز از قیمتاشون چی خبر داری یا نه ؟!!
با سلام به همه
راستش رو بخواین من میخوام یه هدفون برای کامپوترم بخرم مخصوصا برای زمانی که دارم گیم بازی میکنم تا صدا بیرون نره و هم اینکه دارای کیفیت خوب و مناسبی باشه و صدا رو طوری بده بیرون که ادم فکر کنه تو بازی هستش .
ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه و قیمتش رو همراه با مدلش بگه .:46::10:
من خودم برای بازی مخصوصا کانتر که صدا توش خیلی مهمه یه دونه Shaan خریدم 10 تومن مدلش رو نمیدونم دم دستم نیست بهت بگم ، Creative هم عالیه ، چقدر میخوای هزینه کنی ؟
SAM-SON 70
16-03-2009, 10:43
من خودم برای بازی مخصوصا کانتر که صدا توش خیلی مهمه یه دونه shaan خریدم 10 تومن مدلش رو نمیدونم دم دستم نیست بهت بگم ، creative هم عالیه ، چقدر میخوای هزینه کنی ؟
================================================== ===========
عزیز فکر کنم حول و حوش یه 15 تومن اینا .
SAM-SON 70
17-03-2009, 13:58
واقعا کسی نمیتونه یه سایتی چیزی یا اینکه خودش برام از قیمتا و هدفون ها لیستی بده ؟!!!
REGISTERED USER
17-03-2009, 15:03
من اومدم مسافرت دیدم هدفون نیاوردم ! رفتم یک tonb خریدم با سیم جمع کن و 1 متری 5 هزار تومان .... کیفیت صدا خیلی خوبه !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتريني كه من باهاش كار كردم farassoo FHD-960 بود خداييش عالي بود اينو جدي مي گم
تازه اين آخرا كشف كردم كه توش ساب براي bass داره!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.